Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Valkira! :sori: .....teb se pa res ni treba bat preizkusa znanja iz komunikologije......udri po starem, tko kt znaš.....ne pust ga do besede,...... xDDx

:palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

valkira....bomo držale :palec: zate...pa sej itak obvladaš....praksa je neprekosljiva... x:Dx :palec:

mystica...a neda je fajn...da se vsaj nekje nekaj dogaja.... x^x x;)x

...kr domov bi šla....ta teden pa res nimam nekega navdiha za službo.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Če bi blo pa ustno bi pa ženska najebala, bi me še prosila, če lahko neham... x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

...jaaaaa, sej to sem mislila xDDx ,....a pisno?,....pol pa ne pozab vzet rezervnega kulija...... x^x

pa drž se!! :palec:

Uh Amiska,.....glede navdiha,.....pr men pa glih kontra ta teden... :xx!:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:px Zdaj bom pljunila v lastno skledo - v kozlih je dolgčas. :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

....pa kok cajt si rabla, da s do te ugotovitve prišla xDDx

.... pa a ni vse neki v kozlih,....luna, venera,......pa jih nč ne "zdrma" kopitarje xDDx

Mene je. x:)x

Ampak jaz sem itak prevelika čveka za enga kozla. x:Dx

Ma kaj pa vem,....ga mam doma, starejši....ma, ma obdobja od filozofiranja v nedogled (zabavni pogovori),...pa totalna nekomunikativnost,.... x:)x

js pa vidim tvojo ikonco mystica....

filozofiranje....hm....komot....če sem na volji....trenutno se mi ne da glih....

Čuden, jest pa ne vidim Mystine ikonce,.......sej sem VEEEDLA,....ta teden je in bo do konca ubitačen,..... :xx!:

Filozofiranje?,....ma s starejšim sinom se včasih spraviva to počet,....razvijeva vsak svojo tezo in jo pred drugim braniva,....okoliška populacija ponavad "mrkne",......jp je dečko že kar spreten ratu.

Naju je mali zanč poslušu,....pa ujel moment "praznega besednjaka",.......pa tko čist resen,......ej vidva,....a se tole ne da krajš povedat,.......pa ga je starejši povleku v debato,....no kaj pa ti missliš o tem,.....hm,......razmislek, pol se je pa vsulll,......ja mamo včasih take doma xDDx

mystica...js nisem noben astrolog....to, da mam predispozicije še nč ne pomeni, ker tega nisem študirala....gre bolj za občutek, ki se pojavi ob gledanju charta....smisel za "prostor in povezave"....in men pač tvoj chart deluje tako, da se ti v sco hiši seka en kup linij, ki sicer označujejo odnose med planeti (trigon, sekstil, kvadrat, opozicija....itd).....kot da imaš v sco hiši ena taka vozlišča, ki pomembno vplivajo na delovanje....kot da se tam nekaj ustavi, zato, da se zadevo razišče, pregleda, prevetri z vseh možnih zornih kotov.......

silki...čestitke za take debate...tale generacija bo čist posebna, ko pa že zdej tolk obvladajo....blagor mulcem, ki majo take starše, da se z njimi pomenjo o vsem in jih ne jemljejo sam kot "mularijo"..... :palec:

:horro-cb: brrrr (zimski pozdrav x;)x )

A si končno mal pokukala v domače leglo... Kva kej novga?

na isti dan sva mele izpit (jaz mela polemologijo) x:Dx pa se mi zdi, da je bil kar ugoden dan za škorpije! x;)x

hehe, itak treba mal prevert, kwa dogaja v leglu x;)x

Scio mi nihil scire

Juutro!! eh, leeep daaan!!! xDDx

....Valkira :palec: :palec: :palec:

(a misliš, da smo kej druzga prčakval,...heh za ustmenga bi pol rabla 3 minute,...eh to pisanje res cajta porab...) xDDx

Hojla Tinalka!

...in vsi ostali repki tudi seveda x:)x

Tinal,.....čav,čav x:Dx

Mysti,...pa si poštimala ikonco,..fajn,..... :palec:

.....hm, kje je pa "kofetarca" dons,....men jo v šalc že počas zmanjkuje :8):

evo...tle je kofee.....

dans prišla šele ob 10h v službo....pa nisem mogla takoj na net....zraven tega mi dela že spet tako počasi, da je polž v primerjavi s tem formula1.....porkamotorka in tile računalniki..... :vragec:

spala 8 ur....rekord...sam če mi neb ura zvonila zjutraj, bi ratalo še kakšno urco več....sindrom zimskih medbedov se nadaljuje.....pa mal je snežilo zjutraj....na srečo tud nehalo....ker to je že za :xx!: ....

saj res....valkira...čestitkeeeeeee!!!!!! pa tinil tudi....bejbe obvladate :palec:

NE NE NE... sorry... vse KUL :palec: ... uči se!!! Zadeve v vojski se pa spreminjajo s svetlobno hitrostjo, tko da itak nevem kako bo takrat...

hehe, sej kul... x:Dx jz itak po faksu grem- sejveškam x^x

Scio mi nihil scire

A dečka boš pa v sport Billy torbico dala, al ga boš tuki pustila...

hahaha x:Dx skor umrla od smeha! x:Dx Ne vem... sva še premal časa skup, sicer pa do končanja faksa mam še ornk dolgo pot in v tem času se lahk dečko že zamenja.... Drugač pa je seznanjen z mojim navdušenjem in željami za prihodnost.

Scio mi nihil scire

:wOOt: triple coffe.....aaa, kwa pa je to? jeb....mularija! :wacko:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...