Amis 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 liu.... ....mystica, pa zate tud.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 daaaan repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 o klarus, haj! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 vse skozi berem moje škorije, zdej je pa čas da vas bolni zobek še pozdravi...fajn se imejte na srečanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 8.2. Če bo to srečanje v lj. zna bit, da se ga tud jaz pridružim grem mal pokukat do Globala, ker ob sredaj se vrti R&B ! Kje, ura...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Aiwa pride, bo si vzela čas! Lejka ne ve, če bo utegnila- biznis pa to... Liu morm pa še kontaktirat! Misoni more pa tud še povedat... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 še repke pozdravim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 o klarus, živjo.....vidim, da vse ostalo še spi...leglo zaspancen.... tle mate kavo banda.....za budnico.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Ojla, juuutrooo! Thanks za kofi,...vauč a bo še kaka prletela,....kok zaspan dan... Valkira ob 5......uh verjetn narobe vidm še,.....sam ob 15 pa tud ne... juj, nejprej se morm na kavo spravt... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Ja no ob 5 (ti vstat, jest pa spat,.....jest pa čist nočni tip,.....vse nardim ponoč,.....zjutrej še sebe ne najdem,....) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 uf...ne mi nit omenjat...men se tud ful spiiiiiiii.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Jej, sej bi ti ČAJ prpopala,.......pa ga nimam... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Sam sem pa mela obdobje k sem ob 5h ustajala in takrat vem da sem se najbolj the best počutla... res pa je, da sem hodila najkasnej ob 11h spat... normalno...sej drgač bi te pobralo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 normalno...sej drgač bi te pobralo..... Valkiro? pajade ......sam predstavli si. da si zjutrej koma,.....domači kolega pa že ob 5-tih, živahno žžžžvrgoliii.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Ne se hecat z mano ... dons mi čist kozorog ven šopa... sem čist zorganizirana... ... urejam zapiske in si pišem plane... celo dnevni urnik sem si napisala ... .......pridna bejba jp......men tud seka dons,....ma ja,.....že cel prejšnji teden,.....kremplji al pa želo,....oboje zgleda Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 a češ, da dobim slabo vest..... prevečpridnostiškodi.press...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 jp :xx!: :xx!: :xx!: good luck liu.... ....mystica, pa zate tud.... hvala Santos, KUL pridi ... srečanje je 8.2. v klubu 300 v Dravljah (bovling plac), tam od 17 ure naprej... Vabljeni vsi pogumni!!! Liu, ziher pride v paketku z Lejko, Tinol, Misoni... Tocno tako valkira Liu pride v paketku Drugace pa vsem skupaj zelim dobro jutro Sej sem ze 1uro pokonc, samo tko..... bil je zelo naporen vikend, pa sem mogla mal notr prnest. Nisem pa vedla kaj mi je, da takoj ko sem ostala, sem zacela pospravljat , potem pa vidim kometar od valkire..... luna v kozorogu in to hehe Lep dan Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Dober dan! Kaj slišm.... ptičja gripa potrjena pri človeku v Iraku... :xx!: :OO!: ....Zvedla, da se mam en morje za naučit v 1 TEDNU!!!! :OO!:Pa faks je neki zaštekal in sm papirje vlekla vn iz njega.....Kva je dons v zraku.......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Dober dan! Kaj slišm.... ptičja gripa potrjena pri človeku v Iraku... :xx!: :OO!: ....Zvedla, da se mam en morje za naučit v 1 TEDNU!!!! :OO!:Pa faks je neki zaštekal in sm papirje vlekla vn iz njega.....Kva je dons v zraku.......... khm, khm,.....luna v kozorogu menda....khm pozdravavček tinal Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 khm, khm,.....luna v kozorogu menda....khm pozdravavček tinal Helow Silki A to je to, kar Valkiri že od zjutri dogaja? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ... ti bom jutr povedala, če bom v praksi tut tko pridna... lahko meni takrat k planiram (nakladam) Liu, fajn da prideš ... sam za luno v kozorogu pa res nevem... jst sm mislila na mojga kozoroga v asc in luni... Aja pa še to Silki a prideš 8.2. ... Amis, ti prideš, ane (rekla si da bi se dal )...hihih nisem sla nic gledat ke je dons luna, pa sem mislna da je to to svasta ja no ...... lih ustala, pa se ne razmisljam cist vredu LUNA JE V VODNARJU Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Škorpijice lep pozdrav ponovno.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 LUNA JE V VODNARJU aja.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ... temo od kitajca, nadaljujem tukaj... Ja, Amis morm te mal potolažit k maš tok nečesten asc (al luno) v našmu in podznak v kitajcu Sam, res... vidve s Silki sta bombe, ena bolj softi, druga bolj hardi... ... lune v....... pa urana na asc ne komentiram spljoh..... .....sam kaj češ...tud taki mormo živt.... drgač je pa tako....ful redko sem ostra, strupena in kar je še takih stvari...zato je pa takrat za pobegnit "glavom bez obzira"...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.