Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Škorpijice lep pozdrav ponovno.... oooooo...glej jo smučarko..... ....v enem kosu in brez poškodb?... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 JA, vse je v vodnarju... bleeeeee..... :xx!: me že poplavlja z monotonostjo........ aja, upsi... jz naj bi mela luno v vodnarju Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Pajade, zdej bo pa kr VSE v vodnarju,.......pr taki zorganiziranosti,....pajade :xx!: Cosma pozdravček Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 jh...ne morem pomagat...men tele uranovske energije pašejo....sam ne me zdej fentat zarad tega..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 jh...ne morem pomagat...men tele uranovske energije pašejo....sam ne me zdej fentat zarad tega..... ...zakaj že??.......verjetn ti bl mars v bicu paše ....mene pa zgornje na obrateeeee Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 alles in ordnung .... kolena so se lepo obnašala z gležnjem sem se pa sproti pomenkovala in ga prepričevala naj se ne vda in me ne pusti na cedilu.*8.2. valjda, saj je kulturni praznik a pripravim kako recitacijo? *Kako je pa s frizuram na ta dan? Pranje glave al bolniška varijanta? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ...zakaj že??.......verjetn ti bl mars v bicu paše ....mene pa zgornje na obrateeeee ma če pa mam urana na asc.... .....a mars je zdej v biku....?.....okrog mc-ja torej....hi hi...eni smo zelo prizemljeni...kljub vsemu.... ti, sej obrati so pa ja fajn....če se jih da kje ponucat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 *Kako je pa s frizuram na ta dan? Pranje glave al bolniška varijanta? glede na poslovično tolerantnost...frizura po želji..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ti, sej obrati so pa ja fajn....če se jih da kje ponucat.... heh, že, že......sam če niso v rdečem polju...pa brez elektronske blokade Jao Silki... te tvoje šifre so tut abnormales... traja, da jih odkodiram... jao srce,....kira te muči Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 heh, že, že......sam če niso v rdečem polju...pa brez elektronske blokade je res...po možnosti z dvojnim blokiranjem..... bi pa bilo primerno za kakšeno fajtersko tekmovanje v karateju....dobiš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 je res...po možnosti z dvojnim blokiranjem..... bi pa bilo primerno za kakšeno fajtersko tekmovanje v karateju....dobiš hi,hi,....drži,.....no medaljo lohka obrdžijo,.....zamenam za (mal gmaha).. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ... je že OK, sem mislila, da te šumniki zajebavajo in da Amis neki o biču govoriš ... drugač pa itak teh astro for nič ne štekam... že skos se delam, da vem, pa nič ne štekam ... sej veš: Važno je sodelovati, ne zmagati ...eh bejba,....sodelovanje ti odlično gre ...glede astro for, kar se mene tiče....vse vem - pojma nimam,....heh neptunovo maslo pr/na asc.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ah ja, saj res...silki tud naraven talent.... valkira, kaj sem se narežala....bič...pajade..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 glede na poslovično tolerantnost...frizura po želji..... Hvaljen Jezus! Še dobr, da ni kakih predpisanih standardov glede scorpio looka *For as long as I shall liveI will testify to loveI'll be a witness in the silence Says the words are not enoughWith every breath I take.... evo enga plesno-pevskega vložka kot prispevek poskusa kulturnega pridiha by me dons more res luna ga neki hudo premikat tm gor... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ...prva liga.... ma ja...luna je ajtlih zadeva...frendica, ki dela na psihiatriji pravi, da k njim vsake tolk pride kakšen, ki pove, da je premaknu luno....viš, pol je pa kažin.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Silki spet ignorira... Silki, 8.2. mamo deit... sej prideš, ane?! Še Marso je treba priklicat... ...he, he na deitu me pa nauš vidla.... :xx!: ...joke,.....evo, vzela na znanje, pribeležila,....probala pridet, 100 posto ziher pa nisem, .....vseen mam rdeč križec namalan na koledarju Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a055.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 js ga bom pa jutri..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Huh, ravno odjogirala,....sem čist "nafrfuljena",........nč grem brat,...nočka ...smeško je pa Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 ..a ti sploh kej spiš.... ....uf, pozimi je premal spanja zame kriza.... jutro repki.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 jutro amis vidim da si ti tud en tak zaspanček kot js Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 tole pa za boljše razpoloženje ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 hi hi....js sem ti ga pa glihkar sunla...smeška namreč.... ...kolk je dober.... fajn se uči...super, da se prideš pofočkat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 silki nenavadno dolgo ni.... ...jh, zmer hočmo met svoje leglo na broju..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Leeep daaaaaan vseeeeem skuuuuupiiiiiiiiiii!!!! A če kej spim? seveda spim,....bl mal, ampak ne rabim dost!......tistih par urc pa ko top! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.