Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 tale odgovor je bil namenjen rebi mick na prejšnjo vprašanje in ne tebi apolonija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 tale odgovor je bil namenjen tebi mick na prejšnjo vprašanje in ne tebi apolonija zdej se pa vn vleče ... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 sicer pa predlog ni švoh....sam drugi igralci bi mogli bit.....amazonka je bojevnica in ne loverka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 zdej smo že pr škorpjončkih? ok. amazonka dobrodošla škorpjonkica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 jst sm tak blši k un njen model Še ena stvar za preverit ... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ja ja, sanja svinja kukuruz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ZA? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Karkoli češ, sam raj ne predlagaj neki kar ne bi rada zgubla........ Za tortico. Kaj že bova stavila....da te mickeni blš k un Severino........sam to boš pol mogla sprobat, če češ stavo dobit Nikoli ne reci nikoli Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ja contessa hvala tudi tebi, sej veš Mick ni bil tako kulturen pa me pozdravu, to znamo zgleda samo škorpijonke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Toooo...pohodt ga je treba, pohodt!!!!! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Lejga lejga, sam bi se nekaj skoz stavu...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Vidiš, poslušaj conteso deluje že malo bolj izkušena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Amazonka,welcome in the club! Mick.zdaj si ga pa ........ preveč škorpij na kupu, zate! ena zgori druga spodi, še ena škorpijonka vmes... pismu kolk škorpijonk tle počas... si bom moral mal odpočit.... že pogrešam kako devičko... al pa tehtnico ja ja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 micken tu spod crkava od smeha. Lepo ga pozdravi za spremembo od bikice..da te še nabodemo mal, ne sam špikamo Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Mick kaj praviš na toliko škorpijonk na kupu, a......je vsaj zabavno, ne in se skoz nekaj dogaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Mam z bikicami take izkušnje, da ga raj kaj druga k pozdravljajo Sej pozdravi so lahko takšni al pa drugačni.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ob pozdravu lohk koga tud poljubiš, ne Res je...kdaj so pol torte....ne, ne ne hecam se Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 mickeni se tko ne upa na torte... so zanga predelč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Sm vedu, da te je sam smrček No, ampak morš priznat, da je bit fajn tak smrček.... V živo sem pa Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ma jst baje tud. Sam sam na začetku spoznavanja....... Takrat je najbolj luštn.... MB je tk na drugem koncu sveta pa torte v mb preselte.. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Morem priznat I'm Impressed.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ja sej kdo pa ni prvič mal živčen...in ma tremo in nevem kaj še vse...sam...eh sj nevem kaj sm hotla rečt. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 spet ga serjete tle pr škorpjonih... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 dobro vprašanje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ja res nč ne mormo... taka je naša usoda.... najboljša Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.