silki 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 a dej....ne mi niti pravit....sem upala, da se bom čez dan kaj zbudila.... ...sam se mi še zdej spi....pa to ni res......najbolš, da se dans spravim v horizontalo ob 8ih...... ja jest tud....uni dve pa neki o plesu pa družabnih srečanjih.......aja sej mata tud meditacijo.....no to lohka pa tud pod kovtrom počnem ...dobr se naspi,......joj grem,...preden ekran maznem..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ja jest tud....uni dve pa neki o plesu pa družabnih srečanjih.......aja sej mata tud meditacijo.....no to lohka pa tud pod kovtrom počnem ...dobr se naspi,......joj grem,...preden ekran maznem..... tole danes pri naju spominja na siamske dvojčice..... ...copy-paste sistem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 tole danes pri naju spominja na siamske dvojčice..... ...copy-paste sistem.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 tole danes pri naju spominja na siamske dvojčice..... ...copy-paste sistem.... tlele tatretja ... a misliš da obstajajo siamske trojčice? .....spjoh se še nisem zbudila danes, že cel dan zeham in hodim naokoli, zdele imela en obisk....pa sem nevljudno zehala.... ... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Haljo, Škorpijončki in Škorpijončice!!!! Sem nova na forumu, berem pa že nekaj časa Samo tejle temi se pa kar vidi, da je čist škorpijonska, same zanimive asociacije Aja, sonce imam v Škorpijonu, luno v biku, asc pa v kozorogu.Uživajte pa ostanite v škorpijonskem duhu!!!! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Welcome ScorpioGirl ! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 jutro repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 oooo, jutro klarus... tlele tatretja ... a misliš da obstajajo siamske trojčice? .....spjoh se še nisem zbudila danes, že cel dan zeham in hodim naokoli, zdele imela en obisk....pa sem nevljudno zehala.... ...he he...ker je na tem svetu možno prav vse....ziher so tud trojčice.... ....upam, da se bom danes zbudila..... Haljo, Škorpijončki in Škorpijončice!!!! Sem nova na forumu, berem pa že nekaj časa Samo tejle temi se pa kar vidi, da je čist škorpijonska, same zanimive asociacije Aja, sonce imam v Škorpijonu, luno v biku, asc pa v kozorogu.Uživajte pa ostanite v škorpijonskem duhu!!!!ojla scorpiogirl....dobrodošla.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 dans se ne bo noben zbudil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 dans se ne bo noben zbudil dans kar štrajkajo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 še js neki štrajkam bo treba it na eno urnk dozo čaja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 a dans se pa tebi spi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 valkira........uf...vsaj čez dan daj kaj začmurit.....se je zdelo men sumljivo, k te ni blo na netu takoj zjutrej..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 a dans se pa tebi spi..... nič več čajček(rooibos) je naredu svoje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 iiiiii kok si me fajn pogladila po glavi in mi naredila eno worenk polizano prečko... ...no, sam da si bolš...in kaj maš v planu za danes? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 No, kdaj gremo pit? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 js že pijemhttp://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_dontknow.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 glih tapravi se je oglasu.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Js ne smem, al kaj? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Js ne smem, al kaj? ...smeš že, smeš...sam ne upaš..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Js zlo upam, sam pol nektere ne bojo pršle.... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Js zlo upam, sam pol nektere ne bojo pršle.... seveda.....http://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_smile_veryevil.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 seveda.....http://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_smile_veryevil.gif heh, se že oglašajo Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ma itak nimaš pojma, kdo vse sploh pride...pa več kot pol nas tako ne poznaš..... ....ma brez veze...kaj se tle s tabo pregovarjam..... ...to bo od dolgega časa najbrž.... klarus...smeško je že maznjen.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fishy lover 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Pozdravljene škorpijonke, kako ste? Sicer sem bolj ljubitelj rib, ampak tudi ve niste od muh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.