Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

a dej....ne mi niti pravit....sem upala, da se bom čez dan kaj zbudila.... :sori: ...sam se mi še zdej spi....pa to ni res......najbolš, da se dans spravim v horizontalo ob 8ih...... :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx

ja jest tud....uni dve pa neki o plesu pa družabnih srečanjih.......aja sej mata tud meditacijo.....no to lohka pa tud pod kovtrom počnem xDDx

...dobr se naspi,......joj grem,...preden ekran maznem..... x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

ja jest tud....uni dve pa neki o plesu pa družabnih srečanjih.......aja sej mata tud meditacijo.....no to lohka pa tud pod kovtrom počnem xDDx

...dobr se naspi,......joj grem,...preden ekran maznem..... x^x

tole danes pri naju spominja na siamske dvojčice..... x:Dx x:Dx x:Dx ...copy-paste sistem....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

tole danes pri naju spominja na siamske dvojčice..... x:Dx x:Dx x:Dx ...copy-paste sistem....

xDDx :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

tlele tatretja xOOx ... a misliš da obstajajo siamske trojčice? .....spjoh se še nisem zbudila danes, že cel dan zeham in hodim naokoli, zdele imela en obisk....pa sem nevljudno zehala.... :inocent: ...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Haljo, Škorpijončki in Škorpijončice!!!! x:)x Sem nova na forumu, berem pa že nekaj časa :8): Samo tejle temi se pa kar vidi, da je čist škorpijonska, same zanimive asociacije x:px

Aja, sonce imam v Škorpijonu, luno v biku, asc pa v kozorogu.

Uživajte pa ostanite v škorpijonskem duhu!!!!

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

oooo, jutro klarus... xDDx

tlele tatretja xOOx ... a misliš da obstajajo siamske trojčice? .....spjoh se še nisem zbudila danes, že cel dan zeham in hodim naokoli, zdele imela en obisk....pa sem nevljudno zehala.... :inocent: ...

he he...ker je na tem svetu možno prav vse....ziher so tud trojčice.... x^x ....upam, da se bom danes zbudila..... x;)x

Haljo, Škorpijončki in Škorpijončice!!!! x:)x Sem nova na forumu, berem pa že nekaj časa :8): Samo tejle temi se pa kar vidi, da je čist škorpijonska, same zanimive asociacije x:px

Aja, sonce imam v Škorpijonu, luno v biku, asc pa v kozorogu.

Uživajte pa ostanite v škorpijonskem duhu!!!!

ojla scorpiogirl....dobrodošla.... :palec:

valkira........uf...vsaj čez dan daj kaj začmurit.....se je zdelo men sumljivo, k te ni blo na netu takoj zjutrej.....

iiiiii x:Dx kok si me fajn pogladila po glavi in mi naredila eno worenk polizano prečko... x:o)x

x:Dx x:Dx ...no, sam da si bolš...in kaj maš v planu za danes?

ma itak nimaš pojma, kdo vse sploh pride...pa več kot pol nas tako ne poznaš..... x^x ....ma brez veze...kaj se tle s tabo pregovarjam..... :vragec: x:o)x ...to bo od dolgega časa najbrž.... :inocent: x:Dx x;)x

klarus...smeško je že maznjen.... x:px x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...