triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Vrjetn ti je fajn kr neki jih poznam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fishy lover 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ah niti ne, so preveč muhaste včasih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Dooober daaaan!...madona, dober da sem dons brihtna......da vam sledim....mmmm spala ko top......dons k Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fishy lover 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Super valkira, samo jaz na žalost to nisem, pa kdaj drugič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ke ti je to? A je kej nouga a je kak pajzl? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Dooober daaaan!...madona, dober da sem dons brihtna......da vam sledim....mmmm spala ko top......dons k bravo za spanje......... ....zakaj pa .... Ah niti ne, so preveč muhaste včasih. vedno muhaste..... Amis: danes MORAM pospravit dnevno sobo ... nekam čudne barve so že tla a ti pridem pobarvat..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ???,....ja no, hotla sem povedat, da sem tok "energetsko polna",..... ....triplx....kje maš problem?,....ne razumem čist kam si ne upaš..... : Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ke je to zaboga? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ???,....ja no, hotla sem povedat, da sem tok "energetsko polna",..... ...uf...ok...oddahnjena.... valkira, kaj sem se narežala......barakude, aljažev stopl.... jh...raj bi barvala kot čistila..... ...se ne bi premislila ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 A ne,...zaspala sam včeri,....dons je bilo čist normalno bujenje........dons že v formi.......sicer pa običajna praksa mal spanja. sam ta pa intenziven Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 tolk sm še blentava, da sem mislila, da sem se danes že pofočkala v škorpijah, pa sem se včeraj.... wakey, wakey its a nice foggy daaaaaaaayyyyyyyyy dr dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Revca,....taka sem / sva ble včeri a ne Amiska,......pa je dons že mnogo bolje.....pa petek je jutri,...pa vikend,...v ponedeljek boš ko torpedo Cosma ...so obdobja "latentnega" stanja....popolnoma normalno.....in brezveze to ignorirat Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Heh, Silki zgleda, da si bila ti včeraj res out, sem se vrinila v vajine siamske dvojčke in prijavila siamske trojčke .... se včeraj cel dan nisem mogla prebudit....sam pa dobro zvenim, medtem ko spim, moraš priznati ... V ponedeljek bi pa res rabila torpedo....že kak dan prej... v soboto me čaka še en smučarski dan...mogoče rekreacija kaj naredi ali pa mrzli veter na sedežnici ali pa taisti veter dviguje drobcen pršič snegca zaradi katerega ne morem dihat, pa recimo zgubim rokavico pa me pol zebe, pa butnem se v kontrolo za karte in pridelam črnico ....moji smučarski scenariji gredo v nedogled..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 heh, se že oglašajo na tvojem mestu nebi podcenjevala štajerkhttp://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_smile_veryevil.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Priznam!, res sem bila včeraj out,....in priznam kljub vsemu,..dobro zveniš! ....aaa ne,.....jest pa ta teden planiram definitivno mireeen vikend,....nič skakanja, letanja,......ždenje, branje, crkljanje,kopel.....vse na izi,.......rabim to.....se na mal nižje obrate spustit,......so bli zadnje mesce skoz v "rdečem" polju. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 klarus...smeško je že maznjen.... ti si kar postreži..še več jih boš maznala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 cosma in silki..... ...sicer pa...cosma, ti maš še en dan fore....mene je zaspanost dajala že prevčerajšnjim....sam včeraj je bla pa prav totalka....sme menda vse tri dobro zvenele, glede na to, da smo spale.......pa saj vam pravim, da se na tem svetu lahko čist vse zgodi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ti si kar postreži..še več jih boš maznala ... ...z velikim veseljem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 na tvojem mestu nebi podcenjevala štajerkhttp://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_smile_veryevil.gif Štajerke ste ta bolš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Štajerke ste ta bolš! vemhttp://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_angel.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Jh viš,......PA SEJ SVA TI ŽE PREJ POVEDALI,........pih k "materam" ne verjameš,......sva sam dobr hotli.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ... in jst si v teh dneh delam utvare, da bom ustajala ob 5h... ... še dnevne sobe ne morem pospravt... pišuka valkira....bo treba en sestank zorganizirat....intuicija se lahko ful praktično uporablja....npr. ko so taki dnevi, se odločiš, da ni še dost nasmeteno, da bi pospravljala....pač pa da je čas za samorazvajanje....npr...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 KAAAAAAAAAAAAK PA PRI NAS SNEŽI FAK NO Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Štajerke ste ta bolš! itak.... Jh viš,......PA SEJ SVA TI ŽE PREJ POVEDALI,........pih k "materam" ne verjameš,......sva sam dobr hotli.... dan repki...sam pofočkam se paletim...ma kaj se vsi na ist dan spravjo tečnart...tko lepe načrte sem mela za dons...lepo boditejeternica...tale smeško je pa čist zame.... ....pa da ti nehajo težit....mal jih popikaj.... KAAAAAAAAAAAAK PA PRI NAS SNEŽI FAK NO kot je rekla valkira....za bruhnit! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Valkira se pa na sliki vidi takoj... taprva je silki, srednja amis in jaz, kok smo cortkane *zdelele se naročila na 90 minutno cartanje jutri...tole se more mal presekat vsa ta zaspanost in crkavica, ne grem se več .... od hektolitrov kave mi nabija samo srce pospešeno, še brez, da bi kakega mladca zraven gledala Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.