Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Dooober daaaan!

...madona, dober da sem dons brihtna......da vam sledim....mmmm spala ko top......dons k :bomb: xvokx

xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

Dooober daaaan!

...madona, dober da sem dons brihtna......da vam sledim....mmmm spala ko top......dons k :bomb: xvokx

xDDx

bravo za spanje......... :palec: ....zakaj pa :bomb: .... :eek: :sori:

Ah niti ne, so preveč muhaste včasih. :o|o:

vedno muhaste..... x:Dx

Amis: danes MORAM pospravit dnevno sobo x^x ... nekam čudne barve so že tla :inocent:

a ti pridem pobarvat.....:inocent: ..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:bomb: ???,....ja no, hotla sem povedat, da sem tok "energetsko polna",..... xDDx

....triplx....kje maš problem?,....ne razumem čist kam si ne upaš..... : x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:bomb: ???,....ja no, hotla sem povedat, da sem tok "energetsko polna",..... xDDx

:switz: ...uf...ok...oddahnjena.... :switz:

valkira, kaj sem se narežala......barakude, aljažev stopl.... x:Dx x:Dx x:Dx

jh...raj bi barvala kot čistila..... x^x ...se ne bi premislila ... :inocent:

A ne,...zaspala sam včeri,....dons je bilo čist normalno bujenje........dons že v formi.......sicer pa običajna praksa mal spanja. sam ta pa intenziven x:)x

:blink: tolk sm še blentava, da sem mislila, da sem se danes že pofočkala v škorpijah, pa sem se včeraj.... wakey, wakey its a nice foggy daaaaaaaayyyyyyyyy xflowx

dr dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Revca,....taka sem / sva ble včeri a ne Amiska,......pa je dons že mnogo bolje.....pa petek je jutri,...pa vikend,...v ponedeljek boš ko torpedo Cosma x:)x

...so obdobja "latentnega" stanja....popolnoma normalno.....in brezveze to ignorirat x:)x

Heh, Silki zgleda, da si bila ti včeraj res out, sem se vrinila v vajine siamske dvojčke in prijavila siamske trojčke x:Dx .... se včeraj cel dan nisem mogla prebudit....sam pa dobro zvenim, medtem ko spim, moraš priznati x:Dx ...

V ponedeljek bi pa res rabila torpedo....že kak dan prej... v soboto me čaka še en smučarski dan...mogoče rekreacija kaj naredi ali pa mrzli veter na sedežnici ali pa taisti veter dviguje drobcen pršič snegca zaradi katerega ne morem dihat, pa recimo zgubim rokavico :vragec: pa me pol zebe, pa butnem se v kontrolo za karte in pridelam črnico x:px ....moji smučarski scenariji gredo v nedogled.....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx

Priznam!, res sem bila včeraj out,....in priznam kljub vsemu,..dobro zveniš! xDDx

....aaa ne,.....jest pa ta teden planiram definitivno mireeen vikend,....nič skakanja, letanja,......ždenje, branje, crkljanje,kopel.....vse na izi,.......rabim to.....se na mal nižje obrate spustit,......so bli zadnje mesce skoz v "rdečem" polju. xDDx

cosma in silki..... :palec: ...sicer pa...cosma, ti maš še en dan fore....mene je zaspanost dajala že prevčerajšnjim....sam včeraj je bla pa prav totalka....sme menda vse tri dobro zvenele, glede na to, da smo spale.......pa saj vam pravim, da se na tem svetu lahko čist vse zgodi..... x:Dx x^x

Jh viš,......PA SEJ SVA TI ŽE PREJ POVEDALI,........pih k "materam" ne verjameš,......sva sam dobr hotli.... x^x

... in jst si v teh dneh delam utvare, da bom ustajala ob 5h... :U: ... še dnevne sobe ne morem pospravt... xrolleyesx

pišuka valkira....bo treba en sestank zorganizirat....intuicija se lahko ful praktično uporablja....npr. ko so taki dnevi, se odločiš, da ni še dost nasmeteno, da bi pospravljala....pač pa da je čas za samorazvajanje....npr...... x;)x

Štajerke ste ta bolš! x:px x:Dx :vragec:

itak....

Jh viš,......PA SEJ SVA TI ŽE PREJ POVEDALI,........pih k "materam" ne verjameš,......sva sam dobr hotli.... x^x

x:Dx x:Dx x:Dx

dan repki...sam pofočkam se paletim...ma kaj se vsi na ist dan spravjo tečnart...tko lepe načrte sem mela za dons...

lepo bodite

jeternica...tale smeško je pa čist zame.... x:px ....pa da ti nehajo težit....mal jih popikaj.... x;)x

KAAAAAAAAAAAAK PA PRI NAS SNEŽI FAK NO :eek: :vragec: :sori:

kot je rekla valkira....za bruhnit!

Valkira x:Dx

se pa na sliki vidi takoj... taprva je silki, srednja amis in jaz, kok smo cortkane :2src:

*zdelele se naročila na 90 minutno cartanje jutri...tole se more mal presekat vsa ta zaspanost in crkavica, ne grem se več x:px .... od hektolitrov kave mi nabija samo srce pospešeno, še brez, da bi kakega mladca zraven gledala :vragec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...