silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ha ha ha ha ha...keri smeškoti....... cosma... ...pa bravo za cartanje....js bi tudiiiiii....moram se naročit....sam da počakam plačo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ... ta srednja je Amis... kaj se pa valjaš.... priznaj, da sem prav kjut..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 kaj se pa valjaš.... priznaj, da sem prav kjut..... Po moje zarad frizure.... ...saj nisi ti kriva, če ga frizer biksa.. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Po moje zarad frizure.... ...saj nisi ti kriva, če ga frizer biksa.. ...sej u bistvu je res za bolniško..... ... kjut ja... obdelana z obeh straneh... ko zna, zna...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ...kwa ste eee,... kjut vse po vrst! .....uh, jest se bom tud morala mal postrižt,.....uh sem šele na slik vidla,...sej so kr predolgi že Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 silki malo frufru pristrižt, pa boš k nova ...saj meni se tudi mal narastek vidi tm na prečki ...kok sem se zdele ...pri nas imamo še vedno smrekico in mislim, da je danes dan, ko naj bi se podrla in pogledam v naše drevce in študiram, kako ga bom pospravila in me zmoti en **obesek** ki visi z najbolj taspodnje notranje veje...pogledam pa not darilček zame že 5 dni visi, jaz pa dons pogruntala ...notri pa en lep Swarovski komad od mojega dragega ... kok je ...tlelle pa mal za očke spočit...če mi bo uspelo prilimat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 uau... cosma, pa kaj je to na sliki....mene na enga tacga svetlečga draguljastega zmaja spominja..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 prekvalificirala se bom med tatove...sej bi mi blo po natalu menda tud dobro aspektirano.......ves dan že kradem smeške..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 hm,....zmaj?kuščar?......mrbit,.....še en mal ribjega dodatka.....ne vidm dobr,....se preveč blešči ...ja no, pol bom pa še počakala s škarjami ...mogoče bi si pa trajno omislila namest striženja prekvalificirala se bom med tatove...sej bi mi blo po natalu menda tud dobro aspektirano.......ves dan že kradem smeške..... .....ti a me naučiš te obrti.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 men tole zgleda k kuščar...legvan...kj tazga..... ja seveda bleščeči kamni...saj je Swarovski.... a ni lep komad no????Samo nisem dobila tega pod smrekco da ne boste pomotoma mislile..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 no, če bi bil tale pod smrekco, težko verjetn, da ga ne bi 5 dni opazla... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 men tole zgleda k kuščar...legvan...kj tazga..... ja seveda bleščeči kamni...saj je Swarovski.... a ni lep komad no????Samo nisem dobila tega pod smrekco da ne boste pomotoma mislile.....se je men zdelo, da je to mal preveliko za na tazadnjo vejo.... ...sej vem...si hotla, da smo ti fouš.... silki, z desnim gumbom na miški klikneš na smeška.....pol se ti odpre ena ikonca.....klikneš "spravi sliko" (čak, to bom še preverla).....in pol si spraviš u en fajl oz. mapo......js mam kr u "moji dokumenti" eno mapco.....pol, ko ga hočeš prilimat, je pa pod oknom, v katerega pišeš (v liniji priponke) en siv kvadratek na katerem piše "prebrskaj".....klikneš tam >poiščeš ustrezno mapo, jo odpreš, izbereš smeška........nato klikneš rumen kvadratek zraven "prebrskaj", na katerem piše "shrani priponko"....nato se ti pod tem odpre bel okenček z nekimi šiframi tega smeška....in zraven njega desno klikneš "dodaj v objavo".........ma v resnici sploh ni tolk zakomplicirano kot tu piše.....če sem se uspela še js naučit, pol veš, da je simpl...............drgač je pa za te zadeve tabolši učitel silver!...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ...ja sej, če bi mi tole dol bingljal s smrekce, bi najbrž opazila prej k v 5 dneh, al pa tudi ne mogoče ne bi bilo slabo naročiti se pri optiku Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 [/color] ..o tanksi za izčrpna navodila,...oči mam čist na pecljih,...mozak pa tud!,.....si bom kr dve mapi odprla...po moje bo vse živo not letel..... ...na viš sej sem še barvo zaj....brrrrr...ne strižt,...štrihat se grem joke Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ....to ni še nč tazga...... še sledi......verjetn:xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ...štrihat se greš...... valkira, pazi....preveč fatiranja škodi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ....NE, najprej grem smeškote "lovit",....pol pa glede na "polno" mapo sem bom odločla al se bom štrihala ..bom kr črna še naprej....pa tud če software skurm Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ....ne grem se štrihat..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 o wow Cosma! sem prisla sam pozdravt, me ful cajta ni blo (za miting vem, sem zvedla v ovnih al dejtih! cisti odstek, namest da bi tle a ne. ) nu tak.tolk da mal civknem semle... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Haljo, repki!!!! Očitno zmer čist prepozno pridem sem pogledat, kaj se dogaja Mate vsi na šihtu čas čvekat tuki Lp Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Haljo, repki!!!! Očitno zmer čist prepozno pridem sem pogledat, kaj se dogaja Mate vsi na šihtu čas čvekat tuki Lpviš kako se nam godi.... haj marsa! silki...ti pa že obvladaš....in ne sam smeške....tud slikce.....fouš..... repki repkasti....jutrooooooooo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 .......dobro jutro !!! Amiska,....fouš?,..zakwa pa!...tvoja navodila so ...tak, da mala šala, če se jih lwpo držiš! Marsa, na koledar ti bomo napisale,......"poglej oz.javi se v škorpije",..... ...uh, kavo "žulim" pa razmišljam česa nej se dones lotim,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 OO, a tok mam? joj thanks k si opazla...pa za čestitke.... .....uh za malega,...verjeten,...upam, da je sam kak virozica .....ti pa podpis pogodbe,.....yesss Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Que pasa? Priljubljena ljubljanska megla nas je spet obiskala, oz. nas niti ni zapustila od včeraj se mi zdi....se spet obeta prekrasen dan, jaz pa v lahnem diru as južvali. Sam zdele grem na masažen eno urco pa pol tajske .... grem prvič na tajsko, kar je zlo čudn, k non stop na teh mizah ležim, sam se nekak nisem mogla odločit, sem se šla vedno raje neke klasične....kok sm jst zagovedana tradicionalistka, tercialka, konformistka...whatever treba je sprobat nove stvari -moram to še mojemu tastarmu objavit ....pol imam pa tavelzga otroka za peljat v trgovino in mu nakupit hrane, ker sem ugotovila, da ne zna in pojma nima....da bo pa lačen pa ne gre....potem na pospravljanje, letim na otvoritev, letim domov, letim na bon voyage party za frende, ki se selijo v Pariz, vmes leti še koroška frendica in prespi pri meni, jutri zjutraj pa smučanje bo auf v zgodnjih urah ziher sm še kj pozabila.... mejte se Valkira gud lak Silki, znalka smeškologije postalaAmis, ahoj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.