Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jao, kaj ste že vse naštepali danes.....kje naj začnem (mene pa durh marš tle neki motijo :vragec: x^x ).......

silki....sej smeške obvladam....sam fotke pa ne....tisti u šalčki je tud prva liga....itak, da sem jih že maznila.... x:px ...pa dans ni dan za delat...je bl za pohajanje pa take fore.....

valkira....pobož za batmana....pa cmok za taščico....ti pa pošlihtaj pogodbo, kot se šika.... :palec:

leteča cosma....punca, boš prepih nardila po celi galaksiji........ x:Xx

haj 3x.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

jp Amiska,....ni "delovni" dan dons,.....to sem že ob prvi šalci kave dons ugotovila,.....pa ne da se mi ne da,.....sam filinga ni tapravga,.....je bl dan za izi reči,.....take drobne prijetne opravke...........

Cosma....uh leteča.....pa tajska masažica.....jp to se prileže na tak dan,.....no dobr porihti xDDx

3x pozdravljen.......se mi sam zdi?,......si nekak v "regenaritivno-reformatorskem" obdobju,.....cool :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

silki, se čist strinjam s tabo.... :palec:

(smeške pa že obvladaš u nulo)

btw...pr nas se ne dobi več papaje (in je tud ne bodo več imeli-so mi povedali, ko sem vprašala)....dobi pa se avokado in mango.....obstaja mogoče kakšna alternativna varianta namest papaje....? :inocent:

silki, se čist strinjam s tabo.... :palec:

(smeške pa že obvladaš u nulo)

btw...pr nas se ne dobi več papaje (in je tud ne bodo več imeli-so mi povedali, ko sem vprašala)....dobi pa se avokado in mango.....obstaja mogoče kakšna alternativna varianta namest papaje....? :inocent:

thanks,....kako že? al se ornk lot al pa pust,.....sej veš,....vmes ni nič.....sem včeri s smajliji vred skor achmentid=10199]

...alternativa?....ja je,....odložim ti jo mimogrede.....povej kdaj si nameravala sprovest "kuro"...... x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x;)x OOOOOOOO malo tukaj malo tam....dogaja :eek: tut v tvojem koncu sem bla.... x;)x x:Dx x:o)x x:Xx

sam da se dogaja v tvoje zadovoljstvo :palec:

...alternativa?....ja je,....odložim ti jo mimogrede.....povej kdaj si nameravala sprovest "kuro"...... x:)x

punca, ne mi spat za računalom! ......hm, zakaj je pa važno kdaj? a je to kakšno sadje, ki je vezano na sezono?....kaj pa vem kdaj...običajno kadar me trkne....zdaj po tejle smotani zimi, bi blo kr fajn nardit....

SPIIIM??? pa tud če spim........opravla BIG posel,....končala,.......ej za tole sem pa sama seb všeč,...nemogoča varianta coolsko končana,....nč sem mogla "ven strest".

...papajo ni dobro prevečkrat uporabljat,...največ 1x na 14 dni (v začetku 1-2 meseca),...nato 1x na mesec......sicer bom pa jest ta vikend tud ....bo kr taprav feling za te reči........ x^x

čestitaaaammmmmmm :palec:

tale merlinovski smeško je kul x:Dx ....

jasno, da ne vsak dan....sam če ni papaje, kaj potem?......moram priznat, da je tak način bistveno boljši, kot tisto struganje po koži z raznimi zrnci česarkoliže......

valkira....čestitke..........jupiiiiiii....... a kr vodnarka boš zdej al kaj?......

hvala za podatek o ananasu....še to mi povej, kako se z njega kašo nardi?...upam, da tamali ozdravi....kakšna sebičnost....

valkira, zdej boš pa na ful zaposlena. a batman gre v vrtec?

....ma da te .....tole boš pa res morala ornk .....ma zanaprej se pa ne sekiri preveč.....najprej si preber njihova ......če pa kdo kej teži ...

pa sam na

...Amiska, ananas je ok, ampak jest ga ne bi pri tvoji koži sedaj uporabla,......sicer se pa zadnje čase zlo "pedenaš",......

....kaj še bo,.......tole?....

.....mene bodo pa ziher slej ko prej...

...heh

pedenam :eek: :eek: ...ja nekaj pa člouk mora počet, a ne... :inocent: x:Dx ...zraven tega, si ti tista, ki si me razvadla.....zdej k vem, da mi ni treba po koži stružit z raznimi solmi pa ostalimi špikajočimi zadevami, ki pozimi res ne pašejo......

kakšna je torej alternativna varianta?......

Ja bejbike,...čist prov počnete,....pa tud tist feling "zapaženosti" se kdaj pa kdaj prileže....včasih ga prav rabimo.

Ko gre pa zares pa pr nas kr nekak "potonejo".....hm... x^x

Amiska, lej tkole,.....ta vikend bom jest itak svašta,....pa tud za to iama dons predvideno dopolnilno nabavo, tak da ni problem,.....dobiš pa mimogrede ko grem po malega, sam za kofe se bojim , da ne bo ostal tok časa.... x:)x

no pa da vaju še mal

Ups, Valkira,....ježeš dobr, da s me mal "zbrcala".....fijuuu,.... dobiš

u madonca...pa sej nisem mislila, da mi ti nabaviš.....pa ne morem te durh marš za nekaj ponucat....zato sem tud spraševala za alternativo......npr. jabolčna kašica.....al kaj tazga kaj pa vem.....veš, da se takale dostava ne bo obnesla....me boš mela slej ko prej polhn kufer.....kar bi blo pa čista škoda....

:sori: isus te j....z jabolčno kašico v kufru.............hi,hi sem mogla tle ponucat x^x .... a se greš???

zdej pa resno....mal še zdrž s tole papajo,......res ti jo lohka mimogrede, ker je res mimogrede, dostavim....pa tud na "pustim"kje če te ni ravno,.....tak da zarad tega kufer ne bo toooook hiter polhn,......dobiš pa tudi alternativo,....sam ne ananas zaenkrat.ok?

x:)x

:sori: isus te j....z jabolčno kašico v kufru.............hi,hi sem mogla tle ponucat x^x .... a se greš???

zdej pa resno....mal še zdrž s tole papajo,......res ti jo lohka mimogrede, ker je res mimogrede, dostavim....pa tud na "pustim"kje če te ni ravno,.....tak da zarad tega kufer ne bo toooook hiter polhn,......dobiš pa tudi alternativo,....sam ne ananas zaenkrat.ok?

x:)x

ok ok....ne bom se fajtala s tabo..... xDDx ....ponudba sprejeta....hvala ti. drgač moram pa pogruntat en drug način za "pridobivanje". sej na kavi se lahko vseen dobiva :palec:

haj bejbe! opažam, da ste žive in zdrave.... x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...