Amis 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 pa kakšno službo maš ti ....nobene mere.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 tako, da delam 12 dni skupi... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Škorpijonke so cool! Več X sem se že znašel v zvezi s škorpijonko in menim, da sva se dobro ujela. Pa čeprav pravijo, da Oven in Škorpijon ne gresta skupi. jaz pravim nasprotno....po izkušnjah sodeč! Lep pozdrav škorpijonom! Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 jutro repeki raa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 dooobro jutro repki! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 dr jutr ...se že dogaja... lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Dober dan i tebi. Kot je videti, ti samo še par tipk manjka do okrogle! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 boga na hitro enga na prstek nogo pa povij s svežim zelnim listom, ki ga predhodno malo potolčeš.....dela čudeže Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 repkov pa ni nikjer na vidiku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Dober dan i tebi. Kot je videti, ti samo še par tipk manjka do okrogle! Bern, tebi pa nič ne uide ...sem prebrala, okrogla, kot debela, pol sem pa kako neki veš ....... Repkarce, br jutr ...dons so še vse izgleda silno utrujene od včerajšnjih naporov Pa Silviju en spešl štrudlahoj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 že v naprej čestitam za 5k Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Juuutro! .......spala bi še,.....grem še eno ...maznit,..bo mogoče kej nucal.Kak ste repki? Valkira dons že drugi dan delovna, nč ne jav kako ji gre O čem bo pa danes tekel "krožek".... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Juuutro! .......spala bi še,.....grem še eno ...maznit,..bo mogoče kej nucal.Kak ste repki? Valkira dons že drugi dan delovna, nč ne jav kako ji gre O čem bo pa danes tekel "krožek"....Jutro, dan! Tudi jaz še malce zaspana.... se toliko bolj veselim malce daljšega spanja jutri.... Ja, valkira bo imela pa toliko več za govort jutri na srečanju Lep dan vsem! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 daaaaannnnnnnnnnnn....... kako, da ni nobenga ...js sem, sam crnčim že od 7ih.... klarus...12 dni skupaj....pišuka. kolk si pa pol fraj?.....upam, da ti dajo kaj več pavze pol vmes....neka luda služba..... jeternica...en velik popih na prstke..... cosma in silki....hvala bejbe Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 OOO, a že od 7 rabotaš?...uh, jest sem pa mislila kako še lepo ...božčka Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 te pobožne želje so ostale točno tam, kot si narisala....v oblačku.... ...pa saj mi ni tolk grozno....sam rada bi mal "visela" tle, pa se bo treba skinit...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 ...ma ja, jest tud morm ven,....ene pogodbe it podpisat,...ma se mi ne da it ven is tople pisarne v to ledenicoooo,...huh jutri pa spim, prsežem,...dokler mi znese, pa tud če taščin kosil zamudim. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 klarus...12 dni skupaj....pišuka. kolk si pa pol fraj?.....upam, da ti dajo kaj več pavze pol vmes....neka luda služba..... pravzaprav ne, fraj sem cele 4 ali pa 5 dni na mesec smajliji ma tu mate eno konkretno zbirko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 silki...ideja za jutri je prva liga....bom skopirala... jeternica.... ...za hitro in temeljito celjenje kosti in zdravljenje posledic zloma.....no, boš pa mal več z nami.... klarus...kaj naj rečem....sem mislila, da je sužnjelastništvo že šlo mimo.... .....smajlijev mi pa ne odpre....ziher sem kaj falila.... valkira...uživaj....pa kaj uleti ob priliki..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 klarus...kaj naj rečem....sem mislila, da je sužnjelastništvo že šlo mimo.... .....smajlijev mi pa ne odpre....ziher sem kaj falila.... ob strani imaš v nemšini napisane kategorije smajlijev...na to klikneš in se ti ofne v zgornjem delu pa imaš možnosti treh vrst smajlijev vau...klarus...lupčka na gobčka...čist sm nora na smajlije http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a095.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 oo dan repkice samo pozdravim vas, potem pa se letim nazaj ucit, v cetrtek izpit :xx!: caw lepo se mejte Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 oo dan repkice samo pozdravim vas, potem pa se letim nazaj ucit, v cetrtek izpit :xx!: caw lepo se mejte pozdravček čarobni konjiček za v četrtek pa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 liu...naj bo ok... klarus...bom poskusila...thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Uh, evo nazaj prropotala,.....kava mi pa tud iz ušes že gleda uh bejbike...popedenite pa pocajtite se ..heh Amiska,..ti tud jutr plansko pod kovtrom meditacijo užgala... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 jeternica pobož, na prste, auč to mora bolet klarus, hvala ostalim škorpijam, ene pomahe in ene poljubčke, me že kar jemlje od pokurjene energije, ki jo vlagam v naprezanje ...mogoče se mi je danes že letancija zaključila....mogoče.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.