Amis 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 ....jp...se mi že kar sline cedijo....kooooolk bo lepo spaaaaaattttttt....še kar naprej na kavi??? a maš ti rost frei srce al kaj.... klarus...s smeški se je zgodilo tole: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 ....nimam rostfrei,....pač pa mal "sportski" razširjen,......kava sam kondicijo vzdržuje.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 ....nimam rostfrei,....pač pa mal "sportski" razširjen,......kava sam kondicijo vzdržuje.. hm...ja....sej....dobro, da nismo vsi enaki in poskrbimo za pestrost vrste....mene bi pobralo od tolk kave....oz. sploh od kave..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Ti, a misl tole "najino" kozorogovsko derište, kej poročat kaj dogaja s službo, je za preživet al ni,...al bo spet treba mal zaropotat,......mularija....pol pa kao smo "mat" čudne... p.s.(Valkira joke) ...jej, res sem neki v "formi",....tud jutri bo taščin RD v "formi",....se mi dozdeva.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Ti, a misl tole "najino" kozorogovsko derište, kej poročat kaj dogaja s službo, je za preživet al ni,...al bo spet treba mal zaropotat,......mularija....pol pa kao smo "mat" čudne... p.s.(Valkira joke) ...jej, res sem neki v "formi",....tud jutri bo taščin RD v "formi",....se mi dozdeva.. se strinjam...derište bo treba u roke vzet pa u red spravit...presneta mularija.....scenarij za taščo je pa tud ok... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Ooo škorpike... škorpiči ............... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 uh, thanks za somišljeno podporo..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 ....jp...se mi že kar sline cedijo....kooooolk bo lepo spaaaaaattttttt....še kar naprej na kavi??? a maš ti rost frei srce al kaj.... klarus...s smeški se je zgodilo tole:pol ti jih bom pa js lepla, ti jih boš pa 'kradla' Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 silki...itak, da podporo... ..... klarus...u bistvu sem tam hotla prilepit roko, ki krade smeška....pa mi je nekam spiz*....pol pa nisem več najdla...ampak ok...bo že....hvala za link...smeški so carski... oona....haj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 silki...itak, da podporo... ..... klarus...u bistvu sem tam hotla prilepit roko, ki krade smeška....pa mi je nekam spiz*....pol pa nisem več najdla...ampak ok...bo že....hvala za link...smeški so carski... oona....haj.... me veseli, da so ti všeč Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Valkira za službo! jest sm se pa zdej zbudila, čist sm Pol bom pa spet ponoči k ena sova al bom pa spala k čriček k tole je bilo pa pod mus za odninananat...sej bo boljš počas..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 ... organizator dela v vojaški zdravstveni službi... ... pa u iber velik dela, tko, da skor nobenga vojačka ne vidm k sem zaprta v pisarni ... Jest bi na tvojem mestu zahtevala, dodatne zdravniške preglede da si jih boš lahko v miru ogledala Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 jutro repki valkira me veseli da uživaš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 JutroOoOo... ... babnice, dons je naš dan... se vidimo.... ojoj sej res, sem pa skoraj cist pozabla...... upsi Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 JutroOoOo... ... babnice, dons je naš dan... se vidimo.... A ob 17.00 ? Če bo vse pod kontrolo, prletim.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 jutro kdo je zahinavu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 jutroooooooooooo.... kako je blo včeraj?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 glede na to, da je tu in tam malo deževalo so preveč čvekal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ...hm.... ....celo malo zasnežilo.... ...to bla neka luda debata........ ... a ti nisi bla....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ne, sem delala včeri do 3h...pola predno prideš iz maribora.... če se bote dobili kdaj za vikend(predpogoj je da sem fraj, pa da znam do tja pridet ) bom pa z veseljem prišla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 no, računam na to, da se ob priliki vidimo.... kje pa silki danes.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Jutrooo,....madona,...je že doooober daaannn!! ....uh bla že pridna dons,....."popedenala" že do 10h okroglomizje moških genov,.....heh, zdej si bom pa kofe prvoščla,......pa jao bejbike, a zarad vas je včer neki sneženga začel pršet,...ste tok čvekale al kaj,....sam dež ni folgu?Amiska a tebe tud ni blo?,.....no men ni znesel, ....kot rečeno mela taščica RD.....pa seveda je bla komplet family na broju.Huh Valkira,....vesela, da si se "najdla" v novi službici,....super,....heh a gospa???......no welcome in club ,.....jebela pa net nej ti zrihtajo.....čimprej! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Jutrooo,....madona,...je že doooober daaannn!! ....uh bla že pridna dons,....."popedenala" že do 10h okroglomizje moških genov,.....heh, zdej si bom pa kofe prvoščla,......pa jao bejbike, a zarad vas je včer neki sneženga začel pršet,...ste tok čvekale al kaj,....sam dež ni folgu?Amiska a tebe tud ni blo?,.....no men ni znesel, ....kot rečeno mela taščica RD.....pa seveda je bla komplet family na broju.Huh Valkira,....vesela, da si se "najdla" v novi službici,....super,....heh a gospa???......no welcome in club ,.....jebela pa net nej ti zrihtajo.....čimprej! daannnnn silki dobro si jih pošlihtala dečke.... ...pa taščica je tud prežvela očitno....ni blo nč na radiu zjutraj ...jh, kaj češ...tako je s temi ptičicami.... sicer pa ne odgovarjam za vreme....k nisem bla v lj ...zarad razstave se je nabralo dovolj "gradiva" za celodnevno fatiranje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 no, računam na to, da se ob priliki vidimo.... kje pa silki danes.... velja samo takrat bojo prikle letele namesto dežja, tak bomo čvekale dan silki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.