Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

x:Dx x:Dx x:Dx ....jp...se mi že kar sline cedijo....kooooolk bo lepo spaaaaaattttttt....

še kar naprej na kavi??? a maš ti rost frei srce al kaj.... :O:

klarus...s smeški se je zgodilo tole:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx

....nimam rostfrei,....pač pa mal "sportski" razširjen,......kava sam kondicijo vzdržuje.. x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx x:Dx x:Dx

....nimam rostfrei,....pač pa mal "sportski" razširjen,......kava sam kondicijo vzdržuje.. x^x

hm...ja....sej....dobro, da nismo vsi enaki in poskrbimo za pestrost vrste....mene bi pobralo od tolk kave....oz. sploh od kave..... x^x

Ti, a misl tole "najino" kozorogovsko derište, kej poročat kaj dogaja s službo, je za preživet al ni,...al bo spet treba mal zaropotat,......mularija....pol pa kao smo "mat" čudne... :sick:

p.s.

(Valkira joke) xDDx

...jej, res sem neki v "formi",....tud jutri bo taščin RD v "formi",....se mi dozdeva..

xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ti, a misl tole "najino" kozorogovsko derište, kej poročat kaj dogaja s službo, je za preživet al ni,...al bo spet treba mal zaropotat,......mularija....pol pa kao smo "mat" čudne... :sick:

p.s.

(Valkira joke) xDDx

...jej, res sem neki v "formi",....tud jutri bo taščin RD v "formi",....se mi dozdeva..

xDDx

se strinjam...derište bo treba u roke vzet pa u red spravit...presneta mularija.....

scenarij za taščo je pa tud ok...

uh, thanks za somišljeno podporo.....

xDDx

x:Dx x:Dx x:Dx ....jp...se mi že kar sline cedijo....kooooolk bo lepo spaaaaaattttttt....

še kar naprej na kavi??? a maš ti rost frei srce al kaj.... :O:

klarus...s smeški se je zgodilo tole:

pol ti jih bom pa js lepla, ti jih boš pa 'kradla'

x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

silki...itak, da podporo... :palec: .....

klarus...u bistvu sem tam hotla prilepit roko, ki krade smeška....pa mi je nekam spiz*....pol pa nisem več najdla...ampak ok...bo že....hvala za link...smeški so carski... x:px

oona....haj.... :flower: :flower:

silki...itak, da podporo... :palec: .....

klarus...u bistvu sem tam hotla prilepit roko, ki krade smeška....pa mi je nekam spiz*....pol pa nisem več najdla...ampak ok...bo že....hvala za link...smeški so carski... x:px

oona....haj.... :flower: :flower:

me veseli, da so ti všeč x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Valkira :palec: x:Xx za službo!

jest sm se pa zdej zbudila, čist sm :blink: Pol bom pa spet ponoči k ena sova :eek: al bom pa spala k čriček x:Dx k tole je bilo pa pod mus za odninananat...sej bo boljš počas.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

... organizator dela v vojaški zdravstveni službi... ... pa u iber velik dela, tko, da skor nobenga vojačka ne vidm k sem zaprta v pisarni :sori: ... xsmx

Jest bi na tvojem mestu zahtevala, dodatne zdravniške preglede x:px da si jih boš lahko v miru ogledala x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...hm.... :o|o: ....celo malo zasnežilo.... :vragec: ...to bla neka luda debata........

... a ti nisi bla....?

ne, sem delala včeri do 3h...pola predno prideš iz maribora....

če se bote dobili kdaj za vikend(predpogoj je da sem fraj, pa da znam do tja pridet x:o)x ) bom pa z veseljem prišla :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

Jutrooo,....madona,...je že doooober daaannn!!

....uh bla že pridna dons,....."popedenala" že do 10h okroglomizje moških genov,.....heh, zdej si bom pa kofe prvoščla,...

...pa jao bejbike, a zarad vas je včer neki sneženga začel pršet,...ste tok čvekale al kaj,....sam dež ni folgu?

Amiska a tebe tud ni blo?,.....no men ni znesel, ....kot rečeno mela taščica RD.....pa seveda je bla komplet family na broju.

Huh Valkira,....vesela, da si se "najdla" v novi službici,....super,....heh a gospa???......no welcome in club x^x ,.....jebela pa net nej ti zrihtajo.....čimprej! xDDx

Jutrooo,....madona,...je že doooober daaannn!!

....uh bla že pridna dons,....."popedenala" že do 10h okroglomizje moških genov,.....heh, zdej si bom pa kofe prvoščla,...

...pa jao bejbike, a zarad vas je včer neki sneženga začel pršet,...ste tok čvekale al kaj,....sam dež ni folgu?

Amiska a tebe tud ni blo?,.....no men ni znesel, ....kot rečeno mela taščica RD.....pa seveda je bla komplet family na broju.

Huh Valkira,....vesela, da si se "najdla" v novi službici,....super,....heh a gospa???......no welcome in club x^x ,.....jebela pa net nej ti zrihtajo.....čimprej! xDDx

daannnnn silki x:Xx

dobro si jih pošlihtala dečke.... x:Dx ...pa taščica je tud prežvela očitno....ni blo nč na radiu zjutraj x;)x ...jh, kaj češ...tako je s temi ptičicami....

sicer pa ne odgovarjam za vreme....k nisem bla v lj x^x ...zarad razstave se je nabralo dovolj "gradiva" za celodnevno fatiranje..... x:Dx

no, računam na to, da se ob priliki vidimo.... :palec:

kje pa silki danes.... :inocent:

velja x^x :palec: samo takrat bojo prikle letele namesto dežja, tak bomo čvekale :D

dan silki :)

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...