silki 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ja maš prov,.....pa tud speljat tako razstavo kar zahteva svoje....vsa čast ti glede tega Tašča preživela,....kajpadruzgazaprčakvat,........sej mi ni problem,....sam vsake tok časa, ji je potrebno dovoljen manevrirni prostor "pokazat" ,.....ko in če zaide,.....vodnarka pač,.. .....hvalabogu pa dovolj brihtna da "čut" kdaj jih po prstih dobi Sicer sem si pa jest tud včeri privoščila izdaten spanec,.....pa namakanje v oljčku,....en mal sem se v "red" spravla.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 klarus, bomo prekle že za kaj ponucale.... silki...lepo, da zazna maneverski prostor.... ...men se pa zdi fajn, da je jutri že petek ...čeprav me čaka eno bolj smotano rd praznovanje....ampak bom prežvela...še darila moram kupit...so 3je na kupu...še dobro, da jih prenašam sam cca 2x letno.... .... dans pa čakam, če mi bo šef odobril koriščenje lanskega dopusta....je treba ful vnaprej pisat v nek blokec, pa počakat, da podpiše...dost butast sistem....iz neandertalskih časov.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Jp, tud meni odgovarja jutrišnji petek,...čeprav bo tudi malce delovno navdahnjen vikend, ampak si ne delam restriktivnih planov,.....bom ko bom.....bl na izi mam v glavi, tudi kar se dela tiče. ..eh veš kaj, način gor al dol,....sam da je dost placa za podpis,.....pa pol frej dnevi,...čist vseen al so elektronsko al pa neandertalsko odobreni,......ko se boš izležavala, ti bo itak način pridpbitve "dol visu"..... Hja, glede taščic je pa tko,.....al se prilagodijo,...ali pa so totalno OUT,....vmesne variante pa ni,.....pa tud povečini to ugotovijo takrat, ko so na pragu AUT-a,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ....po raznih izkušnjah sodeč, je tale tvoj zadnji odstavek čist in do konca resničen.....in tud najbolj zaleže....z redkimi izjemami, kjer se uštekajo že kr na začetku..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 silki...lepo, da zazna maneverski prostor.... ...men se pa zdi fajn, da je jutri že petek ...čeprav me čaka eno bolj smotano rd praznovanje....ampak bom prežvela...še darila moram kupit...so 3je na kupu...še dobro, da jih prenašam sam cca 2x letno.... .... /tkole ti o vodnarjih, jao / dans pa čakam, če mi bo šef odobril koriščenje lanskega dopusta....je treba ful vnaprej pisat v nek blokec, pa počakat, da podpiše...dost butast sistem....iz neandertalskih časov.... /držim pesti, naj spregleda končno kaj potrebuješ / Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ...borism, js se z vodnarji kr dobro štekam...teli trije so za izjemo, ki potrjuje pravilo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 p.s...jest tud....z vsaj mal "prizemljenimi" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ahoj ...dons že kr neki opravla...sam bo treba še mal mignt, še ni konc dneva. Sem se v ene raznorazne farbaste čeveljce, pa čakam mnenje moje modne gurujke in svetovalke , ki si je zadala zelo težavno nalogo v tem življenju, da me stilsko osvesti ...no evo sm pridna postala, ne kupujem več impulzivno upam, da ste pol manj zaspane kot jaz .... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 js neham bit zaspana, ko grem spat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 klarus jaz se zadnje dni sploh ne morem naspati ...kr neki bi še popoldne dodajala dodatne ure Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 ...borism, js se z vodnarji kr dobro štekam...teli trije so za izjemo, ki potrjuje pravilo..... A niso pravila za kršiti , dobro si se "zmazala" ...jaz želim, da se boste imeli fajn, pa če boš ti tam v to sploh ne dvomim, naužijte se brez potrjenke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 raznobarvne.... ...uau...js bi pa ene ful odštekane čevlje...pa jih tle ni. šit! za čudo se mi dans ne spi....res čudež....sam je pa tud res, da je zunaj sonce....in po filingu sodeč nad 10st plusa......njamnjamnjam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ježeš Cosma,....če rabiš dodatne doze,...si jih probi prvoščit,....brezveze da se "mučiš"....na dolgo stezo tovrstna ignoranca preveč izčrpljuje,....no boš vidla Če me še kdaj kdo vpraša za počutje, bom kr navrgla,...preberte Amisko,....že vse spisala .....čeprav hecen, k je luna v raku,...ta me ponavad utruja s kako "mazohistično patetiko" do sebe,.....pa nč,....jo tokrat natal luna v ovnu ne šmirgla....fajn Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 A niso pravila za kršiti , dobro si se "zmazala" ...jaz želim, da se boste imeli fajn, pa če boš ti tam v to sploh ne dvomim, naužijte se brez potrjenke ....borism...nimam js zastonj merkurja na soncu.... ...pa znam vodo spelat na svoj mlin.....razen če pride zima, pa me zamrzne.... ....sam zdej bo počasi pomlad.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 raznobarvne.... ...uau...js bi pa ene ful odštekane čevlje...pa jih tle ni. šit! za čudo se mi dans ne spi....res čudež....sam je pa tud res, da je zunaj sonce....in po filingu sodeč nad 10st plusa......njamnjamnjam.... nad deset srečneži..pri nas je blo zjutraj 'toplo' ko je blo -3 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ježeš Cosma,....če rabiš dodatne doze,...si jih probi prvoščit,....brezveze da se "mučiš"....na dolgo stezo tovrstna ignoranca preveč izčrpljuje,....no boš vidla Če me še kdaj kdo vpraša za počutje, bom kr navrgla,...preberte Amisko,....že vse spisala .....čeprav hecen, k je luna v raku,...ta me ponavad utruja s kako "mazohistično patetiko" do sebe,.....pa nč,....jo tokrat natal luna v ovnu ne šmirgla....fajn prvi del se čist strinjam s silki....cosma, maš da ubogaš! ...sebe.... ma ja...luna u raku ni za komentirat spljoh.....sam mi je pa hec, k se cel kup folka tle prtožuje glih nad tem.....zakaj?.....k bi se recimo lahko nad luno...kajpavemkjevseše......zakaj nas gli ta rak tolk j* u....hm...kam že.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Amis, potem je pa Merkur "ožgan" , a zato imaš tako rada poletje A še deluje kakšen mlin pri vas , saj škorpijoni res ne morejo brez vode, ste pa res glavni sedaj, ko imate Jupitra tam okoli svojega sončka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 nad deset srečneži..pri nas je blo zjutraj 'toplo' ko je blo -3 sej zjutraj je blo pr nas tud mraz...zdej se je segrelo....sam sej veš, zna zima še kakšen vzdihljajček s sebe spravit....pa ne za dolgo..... Amis, potem je pa Merkur "ožgan" , a zato imaš tako rada poletje A še deluje kakšen mlin pri vas , saj škorpijoni res ne morejo brez vode, ste pa res glavni sedaj, ko imate Jupitra tam okoli svojega sončka ne priznam ...sploh ni tako ...moj merkur se soooonnnnčiiiiiii...tako!.... (sam je pa res, da me po faci rado ožge.... ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 sej zjutraj je blo pr nas tud mraz...zdej se je segrelo....sam sej veš, zna zima še kakšen vzdihljajček s sebe spravit....pa ne za dolgo.....počaki na ledene može..takrat bo zares konc enkrat si bom mogla to astrologijo malo pobliže prebrat, da bom zvedla kaki vplivi so to, kje maš kako hišo al pa ker planet...sam ko se mi ne da Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ah, zo, luna v raku, pol me pa to utruja, direkt iz vesolja zgleda....čeprav dons uspela upedenat 3 zadeve, mimo uradnih ur, na različnih koncih, so mi šli kar na roko. Grem kar v mižule en mal, se res sam matram.... noč *silki, amiska-se grem poslušat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 joj, klarus, kdaj je že to? k js zmer pozabim....ma ja no, sej bom potrpežljiva...vsaj za silo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 joj, klarus, kdaj je že to? k js zmer pozabim....ma ja no, sej bom potrpežljiva...vsaj za silo.... se boš načakala to ti je 12, 13, 14 maj..15. pa je uscana zofka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 bravoooo cosma.... .....nočko..... maja šele..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 bravoooo cosma.... .....nočko..... maja šele..... .......no pomojem za primorsko to ne vela, sam za nas pa....js se vedno tega datuma držim, po 15. pa letijo vse rože ven vključno z orhidejami Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.