silki 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Eh, Amiska se jih tud v sco,.."vrže",.....ma kaj pa vem,...tale v raku se mi zdi da, na vsak način hoče bit mal "mučeniška",...men pa to nič ne diši.. Ja se vid, da se ti lepo sonči,.........pr men ba bl liči na sončni mrk,...pr taki gužvi.Sem pa neki špegala za vodnarsko polovico,...pa vidla da mu je "šel" pluton čez mc,...mrk, sem nehala,...itak nimam pojma, mislim si pa itak svoje. Cosma, pridna bejba...lepo si varovalke napolni Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 zato jo najbrž tud js slabo prenašam, silki....se mi zdi ena čist taka spešl zblojada, pa kr neki je , pa ni...blues je mala šala proti temu.....se strinjam, ja sco tud vrže, sam je meni osebno fajn...takrat me kvečjemu malček objestnosti zagrabi, kakšna zafrkancija....že skor mal evforično razpoloženje...v vsakem primeru pa strastno..... kaj maš pa že ti skupaj? sonce, neptun...pa kaj še?...zdej ti menda še jupiter hodi tam nekje po prvi....se mi zdi.... pluton čez mc...hm....kaj že to pomeni?....ma s plutonom je kr kažin..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Jp, jupiter se mi je "vsedu" na neptuna,.....brihtola oba verjetn,.....se mi vid ...pojma nimam kaj pomen pluton na mc,.....vem pa da je bil totalen kažin :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Jp, jupiter se mi je "vsedu" na neptuna,.....brihtola oba verjetn,.....se mi vid ...pojma nimam kaj pomen pluton na mc,.....vem pa da je bil totalen kažin :xx!:jupiter na neptunu...hm...to bi znal bit super vpogled v druge svetove, pa ful povečana intuicija, vedenje...pa kar je še takih mejnih stvari...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 jutro repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 jutrooooooo....... valkira ...a v uniformi boš .....da ti pošlihtajo net Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Daaan! ...petek je!! ..Valkira, ...uniforma ti bo kr pristojala,....v delovno kondicijo boš pa tud počas not padla ...no kak ste dons repki? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 jutro, dan...long time no hear... :xx!: bravo Valkira, čestitam ...sicer nisem vse za nazaj brala, sklepam, da si se ufurala v nov job! in pozdravček vsem repkom repkatim repkastim .... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 yeeeeaaaaaa....odobrili dopust...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 yeeeeaaaaaa....odobrili dopust...... good for you!!! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 yeeeeaaaaaa....odobrili dopust...... Vauuuu...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ....kolk ste dobre...hvala punce.... silki, smeškota sem že maznila.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Ole Koj je dons lep meglenast dan, še sonce je vmes posijalo. Dons cela organizacijska frka, kako eno zadevo pripeljat do lj iz bivše bratske republike, me bodo fedexovci čist obral do suhega Amiska, bravo za dopust uživajčkaj ga vsem ostalim škorpijam en lep dan dons peljem glavo prat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 sej ti bo uspelo cosma...ti zmer rata.... peljala glavo prat..... ...sem kar vidla film pred očmi...hi hi hi...... ma kolk je dans lepo.....men se čist trže....zapovrh bo še tečaj bobnanja.... ...se mi sline cedijo do tal.....komaj čakam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ....kolk ste dobre...hvala punce.... silki, smeškota sem že maznila.... ..... aaa, kirga si pa maznla?,.....ziher zelenkota,..... ...na ti dam še enga,.....za dopustno inspiracijo ....pa še tega..........valentinovo se bliža Cosma, ...dobr se pelta! Amiska,....tečaj bobnanja?,....hudiča,...a ti ga maš bejba? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ..... aaa, kirga si pa maznla?,.....ziher zelenkota,..... ...na ti dam še enga,.....za dopustno inspiracijo ....pa še tega..........valentinovo se bliža Cosma, ...dobr se pelta! Amiska,....tečaj bobnanja?,....hudiča,...a ti ga maš bejba? zelenkota, ja.... ....inspiracija bo pa za danes za fitnes.... ...mam djembe.... ...ej, pa bo spet lep šunder doma.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Hi, hi,.....moji mulci pa misljo, da majo čist "utrgano" mat,.......sem včer po flatu skakala od navdušenja, ker je crknu videorekorder,.........sem bla že dva tedna namreč prepripačana da je "šel" CD s posneto (privat) vadbo "moje jogistke" ,......heh na pa je šla sam škatla,.......mulcem nč jasn Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 yeeeeaaaaaa....odobrili dopust...... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Hi, hi,.....moji mulci pa misljo, da majo čist "utrgano" mat,.......sem včer po flatu skakala od navdušenja, ker je crknu videorekorder,.........sem bla že dva tedna namreč prepripačana da je "šel" CD s posneto (privat) vadbo "moje jogistke" ,......heh na pa je šla sam škatla,.......mulcem nč jasn kako se ti je fajn izteklo ....sicer pa je treba bit utrgan... borism...hvala.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 dan repki...lepo, da ste vsi tak dobre volje...sem se je že mal nalezla...še mal pa bo prav lep danvam bom eno zaigrala, pa mal zapojte zraven... papa daannnn jeternica..... ....pa ne zdej zginit takoj....ti hitro še kakšno povemo, bo svet takoj še za nekaj odtenkov lepši.....kako kaj prstki? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 oooo...zdej vem, koga bomo še lahko gnjavili s horoskopi.... ...en popih na prstke.....pa roza svetlobo pokliči vanje....pomaga proti bolečinam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 uh, bejba,božčka....na še mal ...tud nuca, upam ...jest sem pa dons....huh, u luftu!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 jeternica.... uau silki....je svet lep, vidim....kakšni lepi plani za vikend....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 plani so,....sam vse še v "luftu",....ampak karkoli od tega bom udejanila, al pa tud ne,...mam feeling dobrega počutja,.....tak da bom vidla,...tko sprot Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 helow.....kako ste se mele na srecanju, jest sem izostala, ker sem mela vcerej izpit pa sem se mogla ucit, ce bi prsla, bi mi slaba vest trkala in to ne bi blo ql...... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.