lea 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 tole me je ze velikokrat zanimalo pa sem si koncno vzela toliko casa, da sem naredila tole statistiko:stevilo strani objav v temah posameznih astroloskih znamenj. 1. skorpijoni 223 strani2. dvojcki 993. levi 464. ribi 455. kozorogi 416. strelci 307. raki 268. vodnarji 16 in biki 1610. tehtnice 1411. device 1312. ovni 11 kateri so najvecje goflje Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ja normalno da mi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Vauuu,.... a tooook pametnih debat je blo??,...kdo bi si mislu,....jah no razumljiv,...scorpiji.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 veš kolk ji šele bo http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e022.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ....2 uri dodatka za rekreatiše???....hudo....svašta... ...sem že nehala delat.....grem se rekreirat v... ....nč.....bom sprožla pr nas to vprašanje v pondelk,......hm,...al pa tud ne,......bi me znal predčasno upokojit Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ..... Cosma, ...dobr se pelta! Dobr sva se pelale! Zdej se pa peleve še po ene spešl šuhce, k jih je glava vidla, bi jih pa rad imel Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Škorpijonov in škorpijonk imam za en lep čas zadosti!! Bratec, ti si jih pa kar lepo vse po vrsti v rit vtakni, če ti paše! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 zakaj pa to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 daaaannnnnnnn repkiiiiiii kolk je tle lepo sonce.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 jutro ja soooooooooooooooooooooooooooooooooonček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Jaz mam pa venero v škorpijonu.... Se komu sanja, kaj to pomeni? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Jaz mam pa venero v škorpijonu.... Se komu sanja, kaj to pomeni? hm...strastost v odnosih....med drugim.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 js mam venero in mar s škorpjonu dan amis Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Jaz mam pa venero v škorpijonu.... Se komu sanja, kaj to pomeni? Jaz tudi in to v prvi hiši ! Celo Urana v issti hiši in Ascendent, kot že mnogi vedo ! hm...strastost v odnosih....med drugim.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Tudi jaz. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 sami čudni ljudje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 sami čudni ljudje Ovisno od hiše v kjeri ti leži...!! Jaz nisem čuden...morda bolj, kot čuden...bi prej rekel drugačen ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 me veseli, da je še ker dug mal drugačen čeprav kaj hiše sploh pomenijo nimam pojma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 me veseli, da je še ker dug mal drugačen čeprav kaj hiše sploh pomenijo nimam pojma http://www.lunin.net/horoskop/msa_hise.php Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 kaj zavijaš z očmi? Mal te hecam...pač dolgcajt ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 moj bivši učitelj joge je baje Škorpijon (če se frendica ne moti). pa skoz sem mislila, da je Devica.ejej, moja tašča ma ASC v Škorpijonu. drugače pa je Devica.moj tipson ma Luno v Škorpijonu. (nimaš boljšega v kombinaciji z Marsom v Ovnu )prijateljica ma ASC v Škorpijonu, z Uranom na ASC. prijateljica ma Marsa v Škorpijonu.moj bivši je Škorpijon.bivša cimra je Škorpijonka. nič kaj dosti repkov ni okoli mene, to so vsi, kar se jih spomnim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 http://www.lunin.net/horoskop/msa_hise.php hvala santos...dobiš...si bom že neki zmislila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 dobrooooo jutroooooooooo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ....in odšibala je proti jobu.... daaaannnnnn repki Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.