Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Da se še jz mal vržem v tole temo! Tele podatke prepisujem,se ne spoznam tolk na te štose. Mi je en frend napisu! x:Dx

Sonce-Škorpjon-3 hiša

Merkur-Škorpjon-3 hiša

Mars-Škorpjon-3hiša

Uran-Škrpjon-2 hiša To je to! x:Dx Kaj pa pomen, pa ne vem! x;)x A mi kdo pove? x:Ix

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

Glej to, dva dni si gor, pa imas ze 170 objav.

no, 3. hiso smo s tem obdelali. x:o)x xDDx :P

ful na jezicni sceni obvladujes, torej si tipicen sco z dvojckom, kot se tudi kazes, ne verjamem pa v resnicnost tvojega podrocja, po teh polozajih.

Prav tako ne verjamem v to ob Uranu v drugi hisi, tako da dvomim, da si ginekolog, ce si pa kaksen dohtar, je pa to drugace, drugo podrocje... kaj jaz vem... ali pa to pocnes dodatno in imas skratka vec zadev, ki jih pocnes - gin. pa je tako specificno, vzame celega, da dvomim... no, ce se motim, je pa pac kaj drugega v igri... a mislim, da si bolj jezicen, in ceprav tudi v rokah spreten, dvomim, da bi tvoj cajt mineval v takem vzdusju, vsakodnevno. ;)

aja, p.s. radarje pa imas, sem pomislila v temi oci, da bi se morali pravzaprav v temo skorpije prestavit. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Ox  xscratchx  xnckrivx

Oona bodi xsrcx pa mi zaupi,kaj te muč pr mojem horoskopu? :vragec: x:Dx

A si mislu, da me kej muc? :eek: Pri tvojem horoskopu? xrolleyesx Sploh ne, sam tisti dan sem k vsakmu znamenju prlimala kasnga smeskota. Tko, da me nic ne muc v zvezi s tabo. x;)x x:Xx

Dum spiro, spero.

A si mislu, da me kej muc?  :eek: Pri tvojem horoskopu?  xrolleyesx  Sploh ne, sam tisti dan sem k vsakmu znamenju prlimala kasnga smeskota.  Tko, da me nic ne muc v zvezi s tabo.  x;)x  x:Xx

Ja,pol pa dobr,ne! x:Xx x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

• 2 weeks later...
Kdo je že luno omenjal v škorpijonu kot nekaj najboljšega za samodestruktivnost? 

a to je pol to???!!! :eek:

do zdej mislla, da sm tko cmerava zarad rib v asc, nikol ne bi pomislla, da me tud sco določa... kje je pol sco energija???!!! ajaj...

sicer nimam pojma o horoskopu, bi pa rada mal ozavestila svoja ravnanja...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...