Gazelca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ma teli škorpjoni te znajo piknt...k še sam neveš kdaj Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Da se še jz mal vržem v tole temo! Tele podatke prepisujem,se ne spoznam tolk na te štose. Mi je en frend napisu! Sonce-Škorpjon-3 hišaMerkur-Škorpjon-3 hišaMars-Škorpjon-3hišaUran-Škrpjon-2 hiša To je to! Kaj pa pomen, pa ne vem! A mi kdo pove? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Glej to, dva dni si gor, pa imas ze 170 objav.no, 3. hiso smo s tem obdelali. ful na jezicni sceni obvladujes, torej si tipicen sco z dvojckom, kot se tudi kazes, ne verjamem pa v resnicnost tvojega podrocja, po teh polozajih.Prav tako ne verjamem v to ob Uranu v drugi hisi, tako da dvomim, da si ginekolog, ce si pa kaksen dohtar, je pa to drugace, drugo podrocje... kaj jaz vem... ali pa to pocnes dodatno in imas skratka vec zadev, ki jih pocnes - gin. pa je tako specificno, vzame celega, da dvomim... no, ce se motim, je pa pac kaj drugega v igri... a mislim, da si bolj jezicen, in ceprav tudi v rokah spreten, dvomim, da bi tvoj cajt mineval v takem vzdusju, vsakodnevno. aja, p.s. radarje pa imas, sem pomislila v temi oci, da bi se morali pravzaprav v temo skorpije prestavit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Marsa, je moj prioritetn posel(ena izmed želj staršev, ki sm jo upošteval) Drgač pa sta res še dva posla dodatno v igri! Dobra si in to samo iz teh podatkov! Hudo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 saj sem vedla, da bo kaj lepega o sco napisal Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ...lahko si prav srčkan, če hočeš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sonce & Luna & Merkur & Venera & Jupiter v škorpijonu (4. hiša) http://www.click-smilies.de/sammlung0304/travesmilies/sternzeichen/smilie_skorpion.gif Čista Rakovica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Oona bodi pa mi zaupi,kaj te muč pr mojem horoskopu? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Oona bodi pa mi zaupi,kaj te muč pr mojem horoskopu? A si mislu, da me kej muc? Pri tvojem horoskopu? Sploh ne, sam tisti dan sem k vsakmu znamenju prlimala kasnga smeskota. Tko, da me nic ne muc v zvezi s tabo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 A si mislu, da me kej muc? Pri tvojem horoskopu? Sploh ne, sam tisti dan sem k vsakmu znamenju prlimala kasnga smeskota. Tko, da me nic ne muc v zvezi s tabo. Ja,pol pa dobr,ne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Enga za vse skorpijoncke. he, he... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Oona Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 en škorpjonski Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 3 za vse skorpije, k so nocoj v nocni! Pa se enga zate. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Oona,kok si zlata,evo 3 nazaj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Oona,kok si zlata,evo 3 nazaj! Dej nehi, noo , k sem kregana pol. Ampak je pa pasal. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kdo te krega? A se ni lepo tkole lupčkat! Jz se zlo rad! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ma ja, cool... , ampak poznam se boljse nacine. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehehehe,vem! Bi jz tud tko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ne smem nit brat... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehehehe,ti kr, Amis! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Kdo je že luno omenjal v škorpijonu kot nekaj najboljšega za samodestruktivnost? a to je pol to???!!! do zdej mislla, da sm tko cmerava zarad rib v asc, nikol ne bi pomislla, da me tud sco določa... kje je pol sco energija???!!! ajaj... sicer nimam pojma o horoskopu, bi pa rada mal ozavestila svoja ravnanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Spoznavam škorpijončke in opažam, da so kul, ampak pod pogojem,da niso tudi ASC škorpijoni, ker tam pa nimam kaj iskati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.