Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 da sem bik, so mi že rekli...a zdej pa še kobila....hm....lepa reč..... .....silki, pa sej to tud rata tako mal sluzasto...mogoče zato, ker je zmleto.... ....drgač so pa efekti slišat kr fajn.... ...hvala za info Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 kobila z bikovskim ascedentom........konc me bo....... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 kobila z bikovskim ascedentom........konc me bo.......js tle jokam........ ....ti pa tako.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 caw bejbe happy valentine's day http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_19.gif Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Jokaš?,.....ježeš za kwa le?? hm..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Jokaš?,.....ježeš za kwa le?? hm..... ............. liu...hvala...tebi tudi...pa vsem ostalim tud..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 sam da si bolje.......za bl ziher pa pa vsem za danes.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 zlata dušica.... tko...zdej pa šibam.....zvizzzzzzz.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Sani, ahoj hvala za zvarke...zgleda, da pomaga Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 (popravljeno) Haljo!!!! Vsem repkom enga velikega sončka pa en kup za današnji dan!!! Me čist razmetava, pa mislim, da ni krivo valentinovo, ampak samo sonček Sani, welcome Ni nas tolk velik, smo (oziroma bolj so) pa produktivni ... Popravljeno 14. februar 2006 -> ScorpioGirl Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 jutroooo valkira.......maš vse pošlihtano in pod kontrolo, vidim ...tako se dela jutro še ostali repki.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 dobro jutro vsem repkom valkira Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Lep dan repki! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sani 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Ojla! Dobro jutro, a ni danes lep dan? Res ga sonce sije, vsaj pri nas. Uživejte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 haj silki in sani....pr nas pa oblačno in mrzlo....zunaj blo -5...če ni za pop* od te zime letos. sem bla včeraj s frendico na sprehodu...hitri hoji, da ne bo pomote....in še 2uri pol nisem prišla k sebi od mraza...... silki, kako kaj malancani Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 da te potolažim,...v lj še bl mrzlo,....sem se morala z -6 odtajat,....komi malancani,....okus primerljiv z spešl desertnim poobedkom.......in pa "dekoracija" temnejše barve pisana je tvoja,....stavim... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 še dobro, da je danes koncert...in upam, da bo živahno, da me vsaj mal segreje..... hm...se mi zdi, da je rs črn tekst moj...moram preverit... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ...kr prever..... ..in mimogrede,...a si pogledala "prostorsko zasedenost" mojga charta? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sani 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Ja zdej pa pri nas v Kranju tud ni več sončka, je pa v pisarni tok vroče, da kar teče od mene, pa ne od dela. Tko je zmeri, dokler sem v službi sonce sije, ko pa grem domov pa ga ni več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 nekam nervozno v službi....pa mal raztreseno....in za danes je imam čist dovolj (ampak žal sam po počutju...se pravi teoretično.... :xx!: )...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ma amis sej bo kje je pomlad al pa poletje, da bom lahka začela po dežju hodit seveda brez marele, da ne bo pomote aja amis, una knjiga od m.amis je pa kr neki ..sploh je ne morem brat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 no repkikje ste Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 daaaannnnnnn........ še čist pod vtisom včerajšnjega koncerta...kaj so dečki razturali, pa to ni res ...čist sem padla v musko in filing.....pa kakšen pristop...romsko glasbo "zmešat" z jeazzom, bluesom, afriškimi ritmi....teli so čista improvizacija in profiji do konca.....face res.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 ti verjamem js pa komi čakam, da se moja prijatlca spoka domov jo imam ful rada sam je pa to malo prehudo, ko nimam 5 min mira Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 jp: svakog gosta...za tri dana dosta.... ...je že tako Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.