cosma 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 cigu-migu, ole! Je bilo kar za muvat..... Amiska, klap Sicer pa kwa za ena sivina to pr nas? Nekdo pozabil dodat barve, smo kot v ČB filmih. Ampak se ne dam...k imam zdele prijetne opravke Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 oooo cosmaaaaa ...kaj zaspana danes?..... prijetni opravki.....fouš.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Ne, nisem zaspana...jaz itaq hodim pozno spat....ob polnoči naprej.....Ja, masažo imam zdajle....čak samo da še Marso spomnem na to A ste najdli Burek? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 ja sej...sam men pol spanja zmanjka če zrogovilim pred 6.uro.... uživaj max.....dobra masaža je zlata vredna stvar najdli... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 cigu-migu, ole! Je bilo kar za muvat..... Amiska, klap Sicer pa kwa za ena sivina to pr nas? Nekdo pozabil dodat barve, smo kot v ČB filmih. Ampak se ne dam...k imam zdele prijetne opravke men pa sivina čist fajn paše jutro cosma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Dan repki!ste že uspele pridet k seb?....Amiska sej jutri je petek....pa boš lohka nadoknadla pomanjkanje spanca Cosma zvarki očitno "prijeli"........masaža?,......uživej! Klarus....ostali,.....lep dan! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Škorpijonkice klarus, silik drdan že nazaj uletela, vsa pregnetena, voljna, mehka...neki mi je iz limfe izganjala enga hudiča, prav vse neki zabasan, pa neki čudni vozli, drgač pa sm ok...je pa opazla, da sem se zredila v širino karkoli pač to že je .... valjda, če tolk papcam, nazadnje k sem telovadla, sm pa tak musklfiber dobila, me je še 2 tedna vse bolel....pr men to neka faza, miganja, pol pa strogega morovanja, pa še zarad noge moram vse pazit pa vse skup ena jajca od kitajca.... Ja Silki, očitno so tvoji zvarki pomagal pa še un cigu-migu od včeraj, sem danes vzela cd s seboj na masažo, sva kar obe poplesovale ole! namesto onih newagovskih sprostilnih zvokov dežja, k kr pike dobim...jest morem imet muving sicer je pa moja maserka glih ene tolk utrgana kt jest, pa pol to gre...si ne predstavljam, da bi takle imela pri kašni resnejši gospe Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Uh fajn za zvarke,...še drugič po potrebi.........SAM kak CD si nesla s sabo?????referirej prosim!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 cigu-migu, skupina Kal. Včeraj smo jih poslušali in lajv ...razturajo fantje... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 cigu-migu, skupina Kal. Včeraj smo jih poslušali in lajv ...razturajo fantje... x!x x!x ..in kje se da dobit copijo,...v primeru da ne dobim originala Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 ..in kje se da dobit copijo,...v primeru da ne dobim originala vse se da Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 jp.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Thanksi bejbe! original mam že na mizi, ...komi čakam da pridem domov do mojih slušalk pa na fuuuula,....še za včeri,....besna ko hudič,..sranje.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Živjo škorpice... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 jutro repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 haj banda glavo u megli...boleče zapestje....napol brez glasu...tako je današnje stanje..... silki....sam, da nis bla preveč razočarana...na cd-ju ni niti 50% tistega, kar je v resnici....virtuoznost posameznih inštrumentov se čist izgubi in tud celoten vtis ni primerljiv....po moje snemalni studio ni bil glih bogvekaj..... klarus....jutrooooo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 ma danse je dan za meglo v glavi ti si pa itak že z mislimi pri dopustu, tak da je to čist neki normalnega za tvoje zapestje pa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 hvala, klarus..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Jutro škorpike! Uh Amis,...dan, dva menda tole traja z grlom pa mal šmrkanja,....joj pocajti.... ....pa uuuuživej,..izkoristi max dopust,....no za vsak slučaj še zvarek,....deluje menda na vse,...sam dovolj močno si moraš želet... Valkira, v super formi si,.....bravo bejba klarus, oona, cosma....in vsi ostali.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 haj silki.... ...hvala za zvarek.....tole naše dete mi že prav manjka....ma sam, da uživa v službi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Ahoj vsem .... ...kwa se je bliskal nisem bila ziher a je kj explodiral al je potres al kwa...skeri muvi dr dan...jest sm se že uspela monologno spičit .... pa ne s fikusom Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 monologno spičit.... ...eh...tumač... js sem se včer s šefom....in kar ni blo to zadost...sem še dans na pol brez glasu....ko slika brez zvoka.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 pih,...zgleda vse škopije,....no večina spičene,......se pridružujem veselici,....edino, glas mi odlično služi,....pa tud sem se odločla, da mi tudi še bo. ...jest tud detece pogrešam,....no sej vsake toliko se mal javi. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 ohoj!! mene pa nekej zanima, a slucajno kdo ve kako je s tem..... Decembra enkrat sem pustila avto na plocniku pred enim lokalom, sedaj sem pa dobla poloznico domov.... mene zanima, a bi mi mogu redar pustit kako obvestilo o redarsvu al pa kej?! ker jest nisem nic dobla, niti slikce niti nic, in kako nej jest zdej vem da je pa to res bil moj avto itd.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Preverjeno nič dobila???? samo položnico? Enostavno, napiš ugovor, utemelji ter zahtevaj "dokazni materijal". p.s...zamudne obresti ti od tovrstnih prekrškov ne tečejo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.