Nordika 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 ohoj!! mene pa nekej zanima, a slucajno kdo ve kako je s tem..... Decembra enkrat sem pustila avto na plocniku pred enim lokalom, sedaj sem pa dobla poloznico domov.... mene zanima, a bi mi mogu redar pustit kako obvestilo o redarsvu al pa kej?! ker jest nisem nic dobla, niti slikce niti nic, in kako nej jest zdej vem da je pa to res bil moj avto itd....Moj mož je glih ene 2 tedna nazaj dobil položnico domov, samo je bil zraven dopis kdaj, kje in kateri avto skupaj z registracijo - tako, da ni bilo dvoma, da je bil to on. Na avtu pa tudi ni dobil nobene nalepke. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Moj mož je glih ene 2 tedna nazaj dobil položnico domov, samo je bil zraven dopis kdaj, kje in kateri avto skupaj z registracijo - tako, da ni bilo dvoma, da je bil to on. Na avtu pa tudi ni dobil nobene nalepke.ja no ok to sem tud jest dobla.... sam sem mislna da bi mogla ze v zacetku dobit kako zadevo.... v mojo vednost...... se bom zdej se pr polcajckih pozanimala kako in kaj je s tem.... hvala vam Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Valkira!....ja kdo pa drug!!! ......kok otrok sva pa z Amisko "pridelale" x!x Huh, me veseli zate bejba,....končno da maš tudi kaj od lifa!! No mal te pa vseen s tadrugo mat pogrešava,......no sam nečva preveč sitnart,...sej veš froci mate svoj life,...sej mal referiranja, pa sva čist zadovoljne! ,...sploh če je referat v superlativih,....sva še medve mal bl poskočne, ne glede na letaxDDx Aja,....v vednost,....ta good mat je šla na dopust, tak da je trenutno sam bl "trda" roka na voljo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 valkira..dete mislim, zdej sem še js nekot prebrala tvoj nik valkirica mislim ej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Ja, Klarus... že pred cajtom sem posvojila materi... trdo roko (Silki) in mehko roko (Amis)... fotra pa ne rabim... ... sta mi materi preveč mega... zanimivo, da si ti posvojila mami in ne obratno lepo to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Ja, Klarus... že pred cajtom sem posvojila materi... trdo roko (Silki) in mehko roko (Amis)... fotra pa ne rabim... ... sta mi materi preveč mega... p.s. ....sam opomba; pr teh materah, dvomim da bi fotr s svojimi vzgojnimi idejami "skoz" pršu ...sicer pa dons je petek...in za vikend kaki lepi plani? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 kaki repek med živimi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Živjo! Evo, jst sm nova tukej gor...in hočm sam vse lepo pozdravt! pa nism čist točn vedla, kam nej se ta prvu oglasim...sem se pa kr semle, k sm lih škorpijončica Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Živjo! Evo, jst sm nova tukej gor...in hočm sam vse lepo pozdravt! pa nism čist točn vedla, kam nej se ta prvu oglasim...sem se pa kr semle, k sm lih škorpijončica Lepo je vedet kam spadaš... ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Živjo! Evo, jst sm nova tukej gor...in hočm sam vse lepo pozdravt! pa nism čist točn vedla, kam nej se ta prvu oglasim...sem se pa kr semle, k sm lih škorpijončica dobrodošla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Uh lep dan vsem repkom!Thanks za vse "poslano", .....vključno s slino,...jp Vlakira pravilno razmišlja,....bomo nucale v odsotni "mehke roke",...... Upam, da Amiska max uživa! Tigrček,.....svoji k svojim,....pozdravljena! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 repkarji ...ja jest tudi želim, da bi se amiska imela nad mega in bi ji bilo prizanešeno fatiranju, s katerim se danes na veliko ukvarjam po moje k bo moj domov prišel, bo našel samo še gole stene, vse ostalo bo že letel Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 uh, cosma,......nebodigatreba delo,.......škoda stvari,...verjetn so ti ble na/ob stenah všeč.......počisti sam tist ki ima "lastne" noge,.......da se sam na svoje mesto nazaj postav. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 jutro repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Lep dan repki! ...danes komi iz šalce ven zlezla ...bo že čez bolje, upam Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 daaannn repki...kar nekaj časa se nisem oglasila...moji polomljeni prsti in ta zimski čas so me nagradili z depresijo :xx!: mal sem vase zlezla in delam načrte za boljše čase...klarus dobila knjigo Časovna puščica...zmeda...nič jasno...hitro prenehala z branjem...pa pravijo, da me je včasih težko razumet oo jeternica upam da je sedaj bolje jah knjiga je pa obupna :xx!: malo sem se sicer mučila z njo ampak kaj hitro obupala mislim, da bi mi2 velik bolšo knjigo skupaj spackale Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Hojla jetrnica!....lepo, da si k seb pršla.....si bolje.....tisto depro pa tud zraven povojev v kanto zabrišeš počas Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 repki kje ste Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Dobro jutro! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 A je še Dr*jutr al je že Dr*dan ....sem v obtoku...laufarija ma sam da dogaja.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 babe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 mi tud tebe pogrešamo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Jutro! repki! Petek je in,.....v kaj se boste jutr našemli???.....al kr natur?? Valkira, hojla bejba,.....kaj dogaja?,...vse po kontrolo?? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 jutri...prvo bom spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala...pol seveda krofi....zvečer pa še nevem, čisto možno da bom šla s sestro skupaj ven...in to po enih 5-6 letih Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Dr jutr Jest sm še v hudi dilemi se našemit al ne .... maškare so super ventil, bi morali tole bolj izrabit Valkira, hawk Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.