Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Lep dan škorpije!!!

Uh, Amis,....a je "šefe" debata že mim?....no za vsak slučaj še :detelca: xcrossfingx

....glede "tačk" nisi pa razen fac nič zamudila,....prropotam na prvi kofe v isti opremi xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

vojno lice? a si že mela zdravniškega? ... no in tut če maš že službo v žepu pol to tuki pomen, da boš glih čez ene pol leta začela :o|o:
ma dans se komi zaključi razpis...potem pa bojo še razgovori...tu mam pa itak en mesec odpovedega roka

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

itak te bom še prosla za inštrukcije, kak se sploh do tja pride, ker js pa lj sma čist skregane :inocent:

amis upam da se bo vse pošlihtalo :palec: x:Xx :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

haj banda!

bla ful zagužvana do sedaj...in še to napišem pa šibam dalje...skratka: konec meseca sva s soncem na ti.....vmes moram koristit še lanski dopust pa pripadajoči del letošnjega, kar znese 12 dni...kaj se meni godi... x:Dx ...bo čas za pisanje in risanje....vmes se bo pa že kaj našlo....pa še kakšno kmečko delo si mogoče zrihtam za tačas....cepljenje trt pa take fore. ahhh...men se res godi.... x^x

...šibam dalje...prletim kasneje, če mi uspe....

hvala za vse dobre želje...k bodo še prišle prav.... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Lep dan repki!!!!

....hm,....zgleda še vsi zgužvano letajoči...... xrolleyesx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

he he...sco čist obupali nad vremenom zgleda....ma kaj sem dans zmatrana...sam še v horizontalo bi se zavlekla, pa mrknila za dva dni....

he he...sco čist obupali nad vremenom zgleda....ma kaj sem dans zmatrana...sam še v horizontalo bi se zavlekla, pa mrknila za dva dni....

Tud jst :U: Ampak - petek je danes in pomoje se bom okrog 8h čudežno zbudila in bom kot prerojena :hepko: Zdej sm še vedno kt en zombi neprespan :o|o: x8Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

OOOO, poglej, poglej,....."nekdo" se je malce "umiril",......gužva mimo???

Hojla, lep dan škorpije!

x:)x

vsaj čez vikend x:Dx

sicer me pa v službi čaka sam še ena fronta...poleg tega mam od pon do srede dopust....kaj se men godi.... x:px

Ups, pa se ti res godi,....pa kr nej se ti,.....je čist prov tko,...pa max izkoristi!

,....heh,...men pa vzdržljivost drug teden na preizkušnji,...tooook natrpan,...pa sam hard posel,.....pa se mi šmirgla,....hecen, sploh me ne skrbi, da ne bi zmogla,.....mam v glav, da je že opravljen,...in basta! xDDx

Ups, pa se ti res godi,....pa kr nej se ti,.....je čist prov tko,...pa max izkoristi!

,....heh,...men pa vzdržljivost drug teden na preizkušnji,...tooook natrpan,...pa sam hard posel,.....pa se mi šmirgla,....hecen, sploh me ne skrbi, da ne bi zmogla,.....mam v glav, da je že opravljen,...in basta! xDDx

evo, vidiš ...tako se dela. odličen recept!.....

dans sem pa js ena taka leeeeeeeeeeenoba :ermm: :ermm: :ermm: :fiju: razno tiramisuja :wOOt: itak sem ga prvič delala x8Dx x^x nisem nič pametnega počela..kot megla sem danes :8): :o|o:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

haj, klarus....js pa mal pospravljala...pa na tekmi bla...zdej še tle visim in čaka me še biljard danes....pester dan v bistvu.....

a sploh še znam bit pr mir.....

Jutro scorpyji! x:Dx Svetovna zaspanka (beri: jz!) sm bla dons pokonc že ob 6ih.... :eek: ziher tale konjunkcija deluje name.... x:Dx Pa niti tole sneženje me ne more spravit v slabo voljo! x:px x:Dx
Scio mi nihil scire

Hojla škorpije, lep dan!!

oona pozdravljena :palec:

Hehe,Valkira.....ni slaba ideja :palec:

...si ogledujem tabore....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...