ScorpioGirl 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Dobro jutrooooooo Škorpijončki, a danes še kr spite Evo, en sonček za dobro jutro, če ga že zunaj spet noče bit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Lep dan škorpije!!! Uh, Amis,....a je "šefe" debata že mim?....no za vsak slučaj še ....glede "tačk" nisi pa razen fac nič zamudila,....prropotam na prvi kofe v isti opremi Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 vojno lice? a si že mela zdravniškega? ... no in tut če maš že službo v žepu pol to tuki pomen, da boš glih čez ene pol leta začela ma dans se komi zaključi razpis...potem pa bojo še razgovori...tu mam pa itak en mesec odpovedega roka itak te bom še prosla za inštrukcije, kak se sploh do tja pride, ker js pa lj sma čist skregane amis upam da se bo vse pošlihtalo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 haj banda! bla ful zagužvana do sedaj...in še to napišem pa šibam dalje...skratka: konec meseca sva s soncem na ti.....vmes moram koristit še lanski dopust pa pripadajoči del letošnjega, kar znese 12 dni...kaj se meni godi... ...bo čas za pisanje in risanje....vmes se bo pa že kaj našlo....pa še kakšno kmečko delo si mogoče zrihtam za tačas....cepljenje trt pa take fore. ahhh...men se res godi.... ...šibam dalje...prletim kasneje, če mi uspe.... hvala za vse dobre želje...k bodo še prišle prav.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Lep dan repki!!!! ....hm,....zgleda še vsi zgužvano letajoči...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ...gužva.... lp vsem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ...gužva.... lp vsem.... Kje vidiš ti gužvo , smo takoj na vrsti , lep dan in lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 he he...sco čist obupali nad vremenom zgleda....ma kaj sem dans zmatrana...sam še v horizontalo bi se zavlekla, pa mrknila za dva dni.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ma nismo obupal, sam kaj ko je tolk dela..men čist paše, da sem brez marele...mam vsaj razlog, da bom hodla po dežju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 he he...sco čist obupali nad vremenom zgleda....ma kaj sem dans zmatrana...sam še v horizontalo bi se zavlekla, pa mrknila za dva dni....Tud jst Ampak - petek je danes in pomoje se bom okrog 8h čudežno zbudila in bom kot prerojena Zdej sm še vedno kt en zombi neprespan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ...nikjer nikogar..... dannnn repkiiii.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 OOOO, poglej, poglej,....."nekdo" se je malce "umiril",......gužva mimo??? Hojla, lep dan škorpije! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 vsaj čez vikend sicer me pa v službi čaka sam še ena fronta...poleg tega mam od pon do srede dopust....kaj se men godi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Sonce je!!!!!!!!!!!!!!! En super čudovit dan, škorpijonke in škorpijončki!!! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Ups, pa se ti res godi,....pa kr nej se ti,.....je čist prov tko,...pa max izkoristi! ,....heh,...men pa vzdržljivost drug teden na preizkušnji,...tooook natrpan,...pa sam hard posel,.....pa se mi šmirgla,....hecen, sploh me ne skrbi, da ne bi zmogla,.....mam v glav, da je že opravljen,...in basta! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Ups, pa se ti res godi,....pa kr nej se ti,.....je čist prov tko,...pa max izkoristi! ,....heh,...men pa vzdržljivost drug teden na preizkušnji,...tooook natrpan,...pa sam hard posel,.....pa se mi šmirgla,....hecen, sploh me ne skrbi, da ne bi zmogla,.....mam v glav, da je že opravljen,...in basta! evo, vidiš ...tako se dela. odličen recept!..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 dans sem pa js ena taka leeeeeeeeeeenoba razno tiramisuja itak sem ga prvič delala nisem nič pametnega počela..kot megla sem danes Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 haj, klarus....js pa mal pospravljala...pa na tekmi bla...zdej še tle visim in čaka me še biljard danes....pester dan v bistvu..... a sploh še znam bit pr mir..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 od mene pa danes ne bo nič več življenja...sumim da jo bom na hitrco zgasnala v horizontalo taka že dolgo nisem bla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 HOČEM TAOista... explain... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 to je pa dolga pot....ni dost če sam bereš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Jutro scorpyji! Svetovna zaspanka (beri: jz!) sm bla dons pokonc že ob 6ih.... ziher tale konjunkcija deluje name.... Pa niti tole sneženje me ne more spravit v slabo voljo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ooo jutrček tinal!.....tole bilo pa res zgodaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Dons pa enga lubija za škorpijone in škorpijonke ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Hojla škorpije, lep dan!!oona pozdravljena Hehe,Valkira.....ni slaba ideja ...si ogledujem tabore.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.