ScorpioGirl 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Pa niti tole sneženje me ne more spravit v slabo voljo! Haljo vsem!!! Kakšno sneženje Mi imamo sonce!!! Sem čist naspidirana Sicer sem se zbudila šele okrog 10h (kar je zame grozno pozno ), ampak zdajle sem pa polna energije Grem na sonce Uživajte pa fajn se razvajajte danes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 mi tud meli sonce...z burjo sicer, pa vendar... ..... oona....nice to see you kakšne tabore ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 dobr dan vsem tud v mojmu imenu no...dons mamo pa tud v lublani sončk že od ranih ur...tko da bo tale začetek tedna koj mal boljši...upam, da tud k vam mal posvet pa prnese zalogaj pozitivne energije za naporen pondelkov dan Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Hojla škorpije, lep dan vsem vkup!! Amiska, taoistični tabori,....dete se je odločlo, da si "prisvoji" taoista,.....že izdelanga,.....pa še prov ji dam,.....pa me je mal zamikal pogledat njihove tabore (delavnice),....hm ni slabo...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 oh...poglej, poglej...to najbrž piše v linku, ki ga je dete podalo...pa nisem šla brat, k mam ful enih stvari za narest...pa si nisem časa vzela.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 ahoj nazaj pršla .... tabor? kje? a gremo na počitnice? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 jest sm ful rada na tabore hodila.... na takem še nisem bila mogoče bi bil pa čas da že grem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 a take si počela????? Jest sm bla ful pridna .... ampak nisem smela hodit na te zadeve, k sm bla še mejhna, me mami ni pustila....bog ve zakaj??? Sem pol to prakticirala, ko sem že zrastla ..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 dete....marš spat.... .... cosma...pa kje si ti...sem te že prav pogrešala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 u jami.... deep down... vse blo črno....dons ugledala en košček jasnine.... ma...sej bo poletje....pa bom šla mal na rajžo stran od vsega tekočega sranja, ki me davi :xx!: drgač pa sm vas pogrešala...ampak k sm dol v jazbini sm si najboljša družba le sama Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 sej te štekam. sem bla mal v gužvi, drgač bi že prej poštekala. tako sem pa najprej mislila, da maš sam ful opravkov...pol mi je pa včeraj prebilo, da pa .......wb..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Hojla lep dan !!! ...vse neke poznavalke taborov,.....no, jest bi se morala pa tega naučit,...bohve če bi mi šlo...... ...cosma lepo da si se "prvlekla" ven,...počas pa ziher.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 haj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ŠKORPIJONČKI,hitr povejte kdaj ste najbolj dovzetni za ženske čare???? Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Pih, kokr jih jest poznam so vedno dovzetni,.....sam redkokateri , da so jim ustrezni..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Jojli silki, kakšne ti prjavljaš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Pih, kokr jih jest poznam so vedno dovzetni,.....sam redkokateri , da so jim ustrezni..... TOČN to......... popolnoma se strinjam, sam k jim ustrezaš, pol si pa caric- carica.......... AMIS, kva se režiš???Povej, ane Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ..js se dans že itak cel dan režim...pol pa pride še silki s takimi izjavami.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 He, he,...mene ste "najdle",...k veste, da nimam "lepo" položenga merkurja,......povem direkt,.....nej ve kaj jo pr škorpiji čaka,......pa mislim, da sem bila zelo mila, z ozirom, da je bilo vprašanje o moški, in ne o ženski škorpijevski populaciji,......heh, ta je še bl zbirčna (če pod kožo pogledam) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 pa še res je in kaj ma merkur tu vmes Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 kako kaj ...merkur ma zmer kje kaj vmes..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 se bomo mele js mam pa mars v škorpjoni un 11 hiši aja jutro ostali repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 ...jutroooo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.