leOna4u 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 še zmeri niste nč pametenga napisale kdaj ga je pol treba napast :xx!: dons po moje ne, k je en glup dan Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 še zmeri niste nč pametenga napisale kdaj ga je pol treba napast :xx!: dons po moje ne, k je en glup dan ah dej dej no ne sodi dneva po jutru Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Juutro!!! Kaj nismo nič "pametnega" napisale! Vsakega "nasprotnika", in tudi tovrstnega se lovi oz spravi na levo nogo,....seveda mora vedno imeti občutek, da je on lovec in ne ti,......vendar ker dejansko si to ti, smer določaš ti!S tem, da je "plen" vedno tik na dosegu, nikoli pa čist dosežen. Tko, krajš ne znam! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 jutro repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ...daaannnnnn..... dans sem čist nekoristna tle...pospravljam računalnik...čistim stare in osebne fajle...študiram, kaj vse moram odnest...pa še zmer se težko zberem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Lep dan! Amiska ,hm, pa moraš vse to ravno danes opravit? List papirja, pa piš gor vse kar ti sprot v glavo pada,.....pa pucej brez reda kokr nanese,.....en drug dan pa sistemsko čez, ko boš pripravljena za to.huh,..Amis, upam, da si v "redu". Jutri opolnoči gre luna v škorpijo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 sej nisem slabo...sam nimam pa dneva za 5. je že za nekaj dobro tud to. jutri si prinesem škatlo za spraznit predale...bo kot v ameriških filmih ...vidiš, človek kdaj naivno misli, da so ene zadeve sam za film prišparane.... po moje me daje posledica resetiranja.....sem bla včeraj čist aut. komaj domov s terena prpeljala, ker sem skor zaspala v avtu....in to čez dan..... ....na srečo bo to kratkega veka.... jupiiii....luna v sco je običajno megastična..... ...komaj čakam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Jp, ne sili se,....dej se dons na of......po potrebi pa še jutri,.....pust vse na mir,......pol pa ščekiri,.....boš vidla kolk stvari ne bo več, oz bodo čist na drugem, nepomembnem mestu Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Jp, ne sili se,....dej se dons na of......po potrebi pa še jutri,.....pust vse na mir,......pol pa ščekiri,.....boš vidla kolk stvari ne bo več, oz bodo čist na drugem, nepomembnem mestu točn tak Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ja saj vem...pa tud pod točko razno ne obupujem. imam pač tak dan.....vseeno hvala punce.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Tudi taki dnevi so potrebni,....da ne rečem koristni,.......večinoma "taki dnevi" več opravijo dela,....dela na temeljih,....uni na "TOP" samo sprostijo že nabrano enrgijo in zrealizirajo tisto ugotovljeno v "tistih dnevih". Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 se čist strinjam s tabo, silki......sej cenim u bistvu tud take dneve...pa mal me tud pms daje...sam to je super...čistilna akcija ko bo luna v sco..... ...verry good.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Ja sej,.....jest na srečo nimam pms, to mi je moja ginekologinja porihtala......sem se pa včerej kako uro prej zvečer izklopla,.....pa malo dalj spala,....sem rabla očitno Sicer pa ko je tok govora o učinku mrka, retro merkurja pa saturna,.......ni vedno samo negativno zgleda,.....kakor vzame zgleda, oz kakor deluješ,.......stvari ki so "tlele" nedokončane, posli ki so "tleli" nedokončani zaradi raznih nedefiniranih stvari,.....se ta teden postavljajo maltene skoraj brez napora na svoje mesto,......tak da tudi ni vedno slabo,.....upam, da bo držalo do naslednjega mrka in še malo čez. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ah...verry verry nice.... ....tole mi je všeč.....sicer pa je bil tale retromerkur hudo koristna zadeva...vsaj zame....sem mu prav hvaležna..... pišuka, kako se pa to porihta....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Ma, sem nameravala najprej na OS ti spisat, pol z rumeno, ma ja, bom kr s črno.Men je frenda predlagala, z ozirom, da kadim, pa tud sicer bl naspidirana, namesto raznih tabletk in ostalga šita,...hormonsko injekcijo, enkrat trimesečno v mišico,....in to je to. Manj so škodljive kot tabletke, prefiltrira se samo skozi jetra (skoz ledvica ne),.....stranskih učinkov glede variranja psihe in počutja ni,....delujejo pa na tanjšanje maternične sluznice, torej tako kontracepcijsko kot to da tudi menstruacije nimaš,....si total fre kar se teh stvari tiče,......men je super Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 uf...kaj vse je možno...pa js sem še neandertalka......a potem ti pustijo mal čiščenja sam vsake tri mesce al kako? a giny se mora strinjat s tem al lahko sama predlagam? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Kakšno čiščenje? Maternična sluznica se ne odebeli pred in v času ovulacije,....čeprav imaš ovulacijo normalno,....vendar tudi, če je jajčece oplojeno, se nima kam "parkirat" v maternici, ker mu to sluznica ne omogoča,....t.i. čiščenje (menstruacija) nastopi zaradi odebeljene mat.sluznice, in ko ne pride do vgnezdenja jajčeca,....nič drugega,.....pa tudi se ne strinjam, da je to nevem kako še "drugo" čiščenje. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ok...thx.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 še zmeri niste nč pametenga napisale kdaj ga je pol treba napast :xx!: dons po moje ne, k je en glup dan Mistake!!! Ti se morš pustit, da on tebe napade!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ...bolj kot hodi luna iz tehtnice, bolje je..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ...bolj kot hodi luna iz tehtnice, bolje je..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Mal prej prebrala, da tist k nismo popucal zdele ob luninem mrku, da bo usekal ob naslednjem sončevem mrku, ki bo kmalu.....če pa smo spucal...bo pa samo v pozitivo šibal.... tko, da se najbrž splača tole še mal predelovat, do sončevega.... ahoj, mimogrede.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ahoj zgubljena hči...lepo, da si spet tle.... tinal....zakaj pa tole: sej sem že enkrat nekje napisala, da mi luna v raku in tehtnici ne odgovarja...kaj čem..tko je.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Mal prej prebrala, da tist k nismo popucal zdele ob luninem mrku, da bo usekal ob naslednjem sončevem mrku, ki bo kmalu.....če pa smo spucal...bo pa samo v pozitivo šibal.... tko, da se najbrž splača tole še mal predelovat, do sončevega....ahoj, mimogrede....ahij aja da nam bo zasekal za sončni mrk....hm ma ja no, bomo vidl, ker očitno to čist drugače na mene vpliva Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ahoj zgubljena hči...lepo, da si spet tle.... tinal....zakaj pa tole: sej sem že enkrat nekje napisala, da mi luna v raku in tehtnici ne odgovarja...kaj čem..tko je.... ja sej se spomnim neki... je pomenil, jao spet se bliža obdobje (luna v sco), ko mene zamori k svina... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.