GOMETULJCICA 26. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2004 Mick ma luno v škorpijonu...... Ooooo, potem si tudi ti škorpijonček, čeprav v luni. Kako dobro, vesela sem. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 26. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2004 evo mene...škorpijonka... škorpijoni smo the best... Se popolnoma strinjam s tabo 3X hura za škorpijone in škorpijonke.... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Škorpijonke so zanesljive. zanesljivo jih bom počasi uvrstil ob bok devicam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 dober dan; se javljam; jaz nisem škorpijon, ampak si želim biti; kaj naj naredim?? Ja tega pa ne vem, mogoče si datum rojstva spremeniš , se hecam, morda pa ti bo kdaj kakšna škorpijonka prekrižala pot. veš kaj, upam , da škorpijon.... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 dober dan; se javljam; jaz nisem škorpijon, ampak si želim biti; kaj naj naredim?? Ja tega pa ne vem, mogoče si datum rojstva spremeniš , se hecam, morda pa ti bo kdaj kakšna škorpijonka prekrižala pot. veš kaj, upam , da škorpijon.... Pardon, je rekel slon, ko je stopil na balon..........tako se ti jaz opravičujem, ker sem te naredila za moškega Pa upam, da bo tisti ta pravi ŠKORPIJON Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Pazi, pazi, kakšna tema se najde. Imam ASC na isti stopinji kot Marsa. To bo čisto dovolj za tale krožek tukaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 se pridružujem klubu z ASC v Škorpijonu , kjer se gunca tudi Neptun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Kako lepo, čedalje več nas je tukaj! in svet se bo spraznil...in postal chloveku prijazen 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Pazi, pazi, kakšna tema se najde. Imam ASC na isti stopinji kot Marsa. To bo čisto dovolj za tale krožek tukaj. Ohoho, Bern, in jaz se sploh se nisem vclanila. Sem se 'sparala', ker mislila, da bomo morda specialno odprti (asc-i) - ker je bilo zgoraj v glavi precizirano - Sonce oz. Luna - asc se ni omenjal. No, ampak kot pravi Bern - za tale krozek bo najbrz dovolj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 in svet se bo spraznil...in postal chloveku prijazen 666 zlomkou...tralalaKo bomo ostali samo škorpijoni! aha...ampak tukaj...ne pa pri nas tam 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Aakhut, a misliš v peklu? Hja, saj tja nas ne vleče! dej...tezhit tko shkorpjonsko tole pochnesh 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Imajo več skupnega kot si misliš.bobnarček hehe prav maš, mi kar mal preseda tole... mrbit za razliko od devic so vsaj vodne.... ampak na koncu.... huhjej no mal boljš so že... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Mi je marsa lepo oprala možgane da nimam v seb škorpijona.... ko sem jo prepričeval da sem škorpijon.... ajd asc mars saturn pa pluton najbrž ne štejejo ampak če sem zarad tega škorpijo še vedno nimam tam sonca in ga nikol ne bom meu.... hm no ja nikoli ne reči nikoli ampak vsaj še par deset let dokler sem živ ne.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Mi je marsa lepo oprala možgane da nimam v seb škorpijona.... ko sem jo prepričeval da sem škorpijon.... ....hehe, kwa sva imela tedaj debate!! Model. Amapk kul..Oh, ves kaj - ce ne bi imel kaj (in celo mocnega) sco, a mislis, da bi se lahko tako ujela? Bila tako na valovni?S tvojim ovnom zgolj in Vago?V bistvu dvomim.Meni je najpomembnejse razumevanje - da se stekam, da je VSE JASNO.In tako imamo zmenjeno s skorpijoni. Zato so mi dbest.Ck, ck? Ck. OK. Skorpijon pa res ne komplicira - dbest lastnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hja saj maš prav sam ful mi je bed k moj škorpijon udari zelo redko ven... ponavadi čist tko v sanjah danes zjutraj... čist negativne scene, al pa ko kaj hudega v nulo pogruntam.... drgač pa lepo prievzano na povodcu pa v kletki v betonskem bunkerju pokrito s celofanom.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hehe ja zanč mi je uspelo simulirat udarec škorpije... okrog ušesa... dobr se ga spomnim tega naum nkol pozabu.... hehe dva dni nisem slišal na levo uho... oziroma nekaj mi je piskalo nek časa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 sahurno oštja! važn de je vlažn. pol pa jahamo.sagurno de oštja kakšno narečje pa zdej toučeš... ??? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Primorsko! sam to pa ne paše če je dečko tak vrli štajrc... daj kako gor štajersko udari.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 sam to pa ne paše če je dečko tak vrli štajrc... daj kako gor štajersko udari....Polij ga z Unionom, pa bos videl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Luna v škorpijonu Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Neptun v škorpijonu :o|o: , pa 3. hiša :o|o: Sem pa ugotovila, da neverjetno, mi sedejo asc. sco. in tudi nekaj žensk in moških sco., so nekaj posebnega Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 sam to pa ne paše če je dečko tak vrli štajrc... daj kako gor štajersko udari....Polij ga z Unionom, pa bos videl haha ni šans.... nebi biu rad sej ne da pijem pivo ampak moje srce je v celju z laškim.... pačetudi nima rdeče flaške pa tko naprej ampak... uniuon pač nima imena pravega nevem zakaj... hm pa poglejmo Union 35965 Laško 31126 In očitno je zakaj laško je 13 hehe union pa 1 hm če je treba tu zbirat LAško rulz sicer pa ga je škoda ga bom najbrž res z unionom poliu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 edini.....huhu........Tocka Fortune Skorpijon Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.