silki 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Itak Tinal!,....dobronameren nasvet za luno v sco,......prepusti se ji,.....ušla ji itak ne boš,.....torej, ko se enkrat prostovoljno prepustiš, te neha najedat!! Sicer je tole mal kontraverzno,....men se tud ji ni v tehtnci uspel (še ) čist prostovoljno prepustit,,....ampak probavam, pa dajem na ignore. Ojla Cosma!! Si me potolažla! torej če je stara šara popucana, gre sam še gor in to pozitiva. Všeč mi je tole!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Thanks Silki. Bom probala se prepustit.... Sicer pa mislm, da je tale mrk pomagal moja glavna afirmacija je bla : Sprejmi sedanjost, prepusti se prihodnosti, odpusti preteklost.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Tole silno modrost sem prebrala v Jani by Babaia Astaja Gaja... neki tazga...saj najbrž veste za kaj gre Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Tole silno modrost sem prebrala v Jani by Babaia Astaja Gaja... neki tazga...saj najbrž veste za kaj gre jz pojma nimam.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 jutro repki http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a170.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Škorpijoni so preveč seksualna bitja zame. Hvala, lep pozdrav, dobrodošli in na svidenjekak pa pol sam s sabo shajaš a nisi po asc škorpjonček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Sej viš zato se toliko samozadovoljujem, ker sem Škorpijon, se mi je zdelo meni, da je nekaj narobe, ker mi duhovno nadpovprečno razvita strelčad si tega ne bi smeli privoščit. :xx!:čist preveč kompliciraš enostavno je treba to sprejeti kot del samega sebe verjemi mi da si sam sebi najhujši sovražnik, če se ne maraš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Klarus, nekoga moraš imeti rad praviš, sebe pa najrajš a ne? Mislim, da je Woody Allen definiral samozadovoljevanje kot seks z osebo ki ji edino zaupaš Al neki tacga. Spet sem sa sam sebe zamotal v te perverzije, in to še zjutraj zarana, fuj in fej me bodizakaj bi blo pa to fuj in fej ne js pravim, da ko samega sebe sprejmeš z vsemi slabostmi in kvalitetami...potem tudi druge tako sprejemaš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ...sta pa zafilozofirala prav dobro...glede na zgodnje ure...kaj šele bo..... ..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ...sta pa zafilozofirala prav dobro...glede na zgodnje ure...kaj šele bo..... ..... ..... si sploh ne upam pomislit.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Dobro jutro! Pri nas ni nobenega, pa bom kle pozdravila! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Dobro jutro! Pri nas ni nobenega, pa bom kle pozdravila!dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 si sploh ne upam pomislit.... ...bolš, da ne.... nordika...pr nas je zmer kdo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ...bolš, da ne.... nordika...pr nas je zmer kdo.... vem, sem na tekočem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 en lep dober dan vsem.kako ste kaj? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 naspidirano Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 jaz tudipa mogoče sem malo preveč pametna danes. pa kar nasvete okol talam, kt da sem vso modrost tega sveta zaužila danes... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Jutrro škorpije!!!, heh, lep dan!! Svašta!!! za dobro jutro dobim hladno prho!!!,........od kdaj pa je sexualni potencial za stran metat, ....oz za "dol" tlačt!!!... :xx!: Pih, če vas "drži", bodte veseli,......jao!!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ...silki, sej se bodo navadli....recimo.... ....kava je že prijela? ooooo misoni....ma sej sco smo že itak pametni...pa naša luna je menda dans..... nordika...lepo, da si na tekočem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ...silki, sej se bodo navadli....recimo.... ....kava je že prijela? ooooo misoni....ma sej sco smo že itak pametni...pa naša luna je menda dans..... nordika...lepo, da si na tekočem.... jutro, jutro...pametna, da kar škodje.... me bodo mel kmal vsi dost... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 misoni...ne skrbi...včasij je koristno tud to.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Jp, kavE prijele...... sem šla prov gledat,.....luna v sco ob polnoči,....šele,......zdejle je še v tehtnici,.....tak, da imajo še cel dan cajt razgljabljat glede sex potenciala,....je ni,.....kje je,kje ni,...če spoh je, če sploh ni,.....v zgornji/spodnji sferi........pa kira je neuravnotežena,..........no ja,......jutr bo vse jasn, kje jih "drži" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 misoni...ne skrbi...včasij je koristno tud to.... bomo videli... če se ne bom mela sama dost... Silki ...tehtnice tehtnice...bi, ne bi...al ib raje kaj tretjega???? pa če boš dala 4. možnost, bodo pa še peto najdle, pa še ene 7x analizirale vse skupaj... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 bomo videli... če se ne bom mela sama dost... Silki ...tehtnice tehtnice...bi, ne bi...al ib raje kaj tretjega???? pa če boš dala 4. možnost, bodo pa še peto najdle, pa še ene 7x analizirale vse skupaj... ....zmrzneš zraven,....razen če se zaplanirajo........... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ....zmrzneš zraven,....razen če se zaplanirajo........... al zmrznes al te pa tolk napsihirajo, da explodiras v obsegu Hirosime Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.