silki 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Pajade misoni,.....tehtnce pa mene ne morjo dat na obrate,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Hay škorpike...mal popazte nase danes, ker je Sonce kvadrat Pluton. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Hay škorpike...mal popazte nase danes, ker je Sonce kvadrat Pluton. ..eee, kaj to pomeni,..kako popazit nase???,.......v kontekstu, da ne smemo kakega preveč v kot pritisnit,...ker nas lohka preveč za vrat stisne??? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Pajade misoni,.....tehtnce pa mene ne morjo dat na obrate,.... meni pa kar zna(jo) zvišat obrate... :xx!: Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 ooooo pogle jo luna pa ja ni nič kriva Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Helow vsem Kaj je zdaj to o tem, da smo preveč seksualni Kaj sploh je to preveč Zadnje čase me res čist premetava, pa se mi ne zdi preveč Kakor komu paše Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Evo viš, to sem rekel danes zjutraj, vas pa že cel dan pohota daje.Točno taki ste škorpijoni Za druge škorpijone ne vem Mene daje že dalj časa, ne šele danes Priznam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Vem vem, Škorpijonom se, kadar so potrti, utrujeni, slabokrvni, gripozni, anemični, melanholični, kolerični, aknavi itd itd pripiše samo en tretman, ki rešuje vse probleme, pa to ni niti Noni sok, ne Herbalife in ne Stanetova sol Tak tretman vedno prav pride, pa čist vedno pomaga pa še v prevelikih odmerkih se ga ne da vzet Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 a tis tut skorpija full vas je kle skorpij ne.. Dobro jutro! Pri nas ni nobenega, pa bom kle pozdravila! fajn ikono mas Hay škorpike...mal popazte nase danes, ker je Sonce kvadrat Pluton. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 a tis tut skorpija full vas je kle skorpij ne.. Ah, kje pa , jst nimam nič v škorpiji Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Vem vem, Škorpijonom se, kadar so potrti, utrujeni, slabokrvni, gripozni, anemični, melanholični, kolerični, aknavi itd itd pripiše samo en tretman, ki rešuje vse probleme, pa to ni niti Noni sok, ne Herbalife in ne Stanetova sol Tak tretman vedno prav pride, pa čist vedno pomaga pa še v prevelikih odmerkih se ga ne da vzet ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Amis, sej vem, da se strinjaš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Vem vem, Škorpijonom se, kadar so potrti, utrujeni, slabokrvni, gripozni, anemični, melanholični, kolerični, aknavi itd itd pripiše samo en tretman, ki rešuje vse probleme, pa to ni niti Noni sok, ne Herbalife in ne Stanetova sol Ma kakšn sok pa sol....... SEKS je rešitev! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Ma kakšn sok pa sol....... SEKS je rešitev! Jaaaaaaaaaaa Čist naravno zdravilo, (skoraj) brez stranskih učinkov ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Evo viš, to sem rekel danes zjutraj, vas pa že cel dan pohota daje.Točno taki ste škorpijoni kot da si ti kaj bolši a tis tut skorpija full vas je kle skorpij ne.. sploh si ne morš mislit, kolk nas je aja jutro evribadi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 klarus wtf tolk zgodaj? drgač ša br*jutr seksandsolandrokenrol.press Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 jah delo ne :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 čist naspidirano Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 jano Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ma tvoj ugled ni nič načet si jim pa malo dala za islit kar je tud prav ni še nobenga odgovora...itak se morjo prebit skozi vso solato, ki smo jo poslal...pa še vsakega preverit ja, v lj zanimivo, da se sploh ne obremenjujem...sem mislila da bom fulare živčna pa sem čist na izi če bo bo, če pa ne bo pa drugje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Mah, kva bi se obremenjevala... bo že lajf prinesu svoje... Ja, vse lepo in prav... sam jst ribco hočem... zdej mam pa za vratom dva ovna in enga bika ... Pozab ribe , no ja odvisno kaj hočeš, jst bom mojo glih kar potegnila iz vode, pol pa plavi, če lohk Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 jah bibk pa ovni čeprav ribe tud niso glih po mojem okusu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Halooooo Kakšne debate že takoj zjutraj Jst se tud ne morem čist odločit, katero znamenje bi rada Pomoje pride kar kakšna ta prava kombinacija, pa bo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ej, sej če dobr pomislim tut ribe nočem... so preveč zabluzene... sam ena ribca mi je bla ql, pa še ta je mogla met močno devico... pa rakce tut maram... ... škorpjoni so bli pa men čist preveč podložni ... mal bluzim - ribim... Men pa bikci sedejo Rakci so zame čist preveč zasanjani pa zgubljeni ... ribice so mi včasih fajn, škorpijoni pa samo za kakšne skupne aktivnosti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 mogoče kombinacija, sco+devica+strelec Halooooo Kakšne debate že takoj zjutraj Jst se tud ne morem čist odločit, katero znamenje bi rada Pomoje pride kar kakšna ta prava kombinacija, pa bo jah eni zmo že doooooooooooooolgo pokonc( beri od 4.30 :xx!: ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.