ScorpioGirl 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 jah eni zmo že doooooooooooooolgo pokonc( beri od 4.30 :xx!: ) Boga Takole zgodnje vstajanje je men čista mora :xx!: Na enga za lep dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Glih popravt sem hotla... mora bit riba-devica, al pa riba - koz... ej nevem glih kva hočem, sam vem kva nočem Še reč luna v škorpjonu pa ga lohk maš Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Boga Takole zgodnje vstajanje je men čista mora :xx!: Na enga za lep dan hvala ... pol mi bo pa itak kakšen butl spet zmešu glavo... zdej si pucam vzorce - da me ne bojo več butli privlačli... ... pazi kaj govoriš, da neboš res na butla(sej veš en lunatik) padla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ...dej ne me strašit... pol tut ta kriterij odpade... no sej mam dost drugih še na zalogi Odpade, ja Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Hojla škorpije!!!Matkurja ste zgodnje!! Ne vem kok lahko sex predoziraš,.....še pri sex...mačku ne,....ni stranskih učinkov ......sicer je pa "to" osnova, za pravilno delovanje imunskega sistema,.....ta pa itak vse viške (beri tujke) izloči Olala, bejbe,....a kombinacije iščete,.....brezveze!!!!........glejte sam to, da ma tip prazno 12bajto,..podrešno psiho,.........ker v nasprotnem primeru mu nimaš kam "filmov" pa svojih softwerov naložit!! no, mejčkite se skrajno lepo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 mogoče kombinacija, sco+devica+strelec kaj s to kombinacijo? Jst sem strelec+sco+devica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 kaj s to kombinacijo? Jst sem strelec+sco+devica jah to je moja kombinacija sonce sco, asc strelec, luna devica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Aha sonce strlec, asc devička, luna škorpija ......to sn pa jst. Ti s prve roke povem, zlo smotkana kombinacija Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Amis, sej vem, da se strinjaš itak da ja..... Ma kakšn sok pa sol....... SEKS je rešitev! vidiš...oboje je na s....sstane je že vedu, zakaj sta dva..... Pozab ribe , no ja odvisno kaj hočeš, jst bom mojo glih kar potegnila iz vode, pol pa plavi, če lohk ...po komentarjih sodeč bi rekla, da je dans luna že v sco.....take luštkane ideje..... Hojla škorpije!!!Matkurja ste zgodnje!! Ne vem kok lahko sex predoziraš,.....še pri sex...mačku ne,....ni stranskih učinkov ......sicer je pa "to" osnova, za pravilno delovanje imunskega sistema,.....ta pa itak vse viške (beri tujke) izloči Olala, bejbe,....a kombinacije iščete,.....brezveze!!!!........glejte sam to, da ma tip prazno 12bajto,..podrešno psiho,.........ker v nasprotnem primeru mu nimaš kam "filmov" pa svojih softwerov naložit!! no, mejčkite se skrajno lepo ...pa naj še kdo reče...sco tema je dbest...zakon....dobiš vse potrebne informacije....pa ni treba kakšnega psihofaxa za to gulit leta in leta..... kaj se mi dopade tale softwer.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Aha sonce strlec, asc devička, luna škorpija ......to sn pa jst. Ti s prve roke povem, zlo smotkana kombinacija moja je pa ful fajna kombinacija ...pa naj še kdo reče...sco tema je dbest...zakon....dobiš vse potrebne informacije....pa ni treba kakšnega psihofaxa za to gulit leta in leta..... kaj se mi dopade tale softwer.... kaj se čudiš...sco smo itak najbolji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ej, a si še zdej u službi?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 jp...dans sekam 13 urca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ...tile tvoji nimajo čist...ama čist nobene mere.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ...tile tvoji nimajo čist...ama čist nobene mere....ma vskočla sem namest sodelavke, ko majo krst...pa so sam zarad nje prestavljal... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 jih bom rajš zastrupla http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a176.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 no kje ste repki, dans je taaaaaaaaak lep dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Haljo!!!!!!! Sem bla že na sončku Uživam maksimalno Tale luna v škorpijonu name čist noro vpliva Pa še pomlad je! !! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 ...pr nas se obeta 14 st...njamiiiii.....pa neka spomladanska opravila....pa iskanje regrata po travnikih...pa nekaj fatiranja tudi.... mejte se naddobro.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Silki, hvala za advice! Luno v SCO vzela na drug način in se počutim fenomenalno! Mogoče je pripomogel tudi današnji sonček... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 A luna u škorpjonu je, hmm, zdej pa vse jasn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 kaj je jasno daaaaaaaaaan repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 daannnnn.... pri nas je tud (še) jasno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Jutro Želim vam LEEEEP SONČEEEEEEEN dan in fantastičen začetek delovnega tedna! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Silki, hvala za advice! Luno v SCO vzela na drug način in se počutim fenomenalno! Mogoče je pripomogel tudi današnji sonček... eeee,....bravo!,....no viš,.....slednje boš ugotovila, da ti prav lepo "sede".... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 eeee,....bravo!,....no viš,.....slednje boš ugotovila, da ti prav lepo "sede".... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.