silki 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Daaan, lepo pozdravljeni!!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 daannnnn.... pri nas je tud (še) jasno..... ma prvi stavek je letel na triplx a drugače pa daaaaaan babe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Evo, še škorpijam dobro jutro! Da ne boste mislile, da se vas bojim Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 tole je pa zdle izvenel, kot da zmo pravi zmaji( no sej jst sem po kitajcu ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 zmaji.... jah nikol ne veš.... eni so tud dobesedno zmaji Poznam ene par škorpij, k bi jim z veseljem v fris rekla, da so sramota za škorpijone! :xx!: Sam teli dvojčki majo pa kr jajca skoz hodjo gledat med škorpije.... Nordika, hvala za kofe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Sam teli dvojčki majo pa kr jajca skoz hodjo gledat med škorpije.... Mal po prstih hodim, pa je Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 zmaji.... jah nikol ne veš.... eni so tud dobesedno zmaji Poznam ene par škorpij, k bi jim z veseljem v fris rekla, da so sramota za škorpijone! :xx!: Sam teli dvojčki majo pa kr jajca skoz hodjo gledat med škorpije.... Nordika, hvala za kofe eh jajca itak smo tak privlačne, da se nam noben ne more upret sploh nordi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Daaan, lepo pozdravljeni!!! haj silki.... ma prvi stavek je letel na triplx a sej vem....sam je tako lepo sovpadalo, da se nisem mogla upret.... Sam teli dvojčki majo pa kr jajca skoz hodjo gledat med škorpije.... al pa tolk uspešno blefirajo.... .... Mal po prstih hodim, pa je tako, zdej sem pa do konec meseca fraj....dopust....dela mam pa ful....pa sej je prav tako...nekaj je treba zaslužit zraven.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ix-Chel 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Jaz sem tudi škorpijon Citiraj http://www.avatarji.com/avatarji/150106kE61.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 haj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Sam teli dvojčki majo pa kr jajca skoz hodjo gledat med škorpije.... Predrznost gre skupaj z znakom Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Pozdravljen Ix - Chel! Amiska!! ...hojla bejba....full dela???,.....cool! jajaja,....pajade,....dvojčki po moje že ne uletavajo špegat zarad preveč hormonov,....itak uletavajo povsod,....pa preden ugotovijo, kjse so, so že zuni,...pa kaj češ,....dobrodušnim luftarjem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 jajaja,....pajade,....dvojčki po moje že ne uletavajo špegat zarad preveč hormonov,....itak uletavajo povsod,....pa preden ugotovijo, kjse so, so že zuni,...pa kaj češ,....dobrodušnim luftarjem In to se jz oglašam, k sm pa mešanca SCO- dvojček Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Pa ustavi zrak, če lahko samo brez zraka se tudi dihat ne da Z nami je težko (skor tolk kot z vami), brez nas se pa ne da Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ix-Chel 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Pozdravljen Ix - Chel! Sem punca Citiraj http://www.avatarji.com/avatarji/150106kE61.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Pa ustavi zrak, če lahko samo brez zraka se tudi dihat ne da Z nami je težko (skor tolk kot z vami), brez nas se pa ne da ...da bi ustavljal luft??,...zakaj pa,....lahkotni vetrček včas prov prija,...sploh pri taki vročini ...sicer pa probite sco strupek spravt ven....ko vam enkrat pride (to pa ziher) pod kožo in v kri,...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 no, lepo, da vemo...k js sem že sklepala, da nisi 8ko si napisala, da si škorpijon)....je blo že mal nenavadno.... silki...jp...ful dela.....po moje bom delal od jutra do večera, da tole pšlihtam...sej pravim, da se mi fajn godi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 chel sej vem....sam je tako lepo sovpadalo, da se nisem mogla upret.... poznam to, ko te malo jezik zasrbi, pa se sploh ne morš upret Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 ..... škorpjončki, kaj češ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 še res je....tale retromerku vpliva na redkobesednost pri meni...ugotavljam, da pretežno sam še smajlije limam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 ...da bi ustavljal luft??,...zakaj pa,....lahkotni vetrček včas prov prija,...sploh pri taki vročini ...sicer pa probite sco strupek spravt ven....ko vam enkrat pride (to pa ziher) pod kožo in v kri,...... Lahkoten vetrček, ja Ta vikend je bla taka burja za strehe odkrivat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 še res je....tale retromerku vpliva na redkobesednost pri meni...ugotavljam, da pretežno sam še smajlije limam.... aja, js bi pa danes kr neki sikala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Z nami je težko (skor tolk kot z vami), brez nas se pa ne da Dannnnnnnnnn!!! Sonček je !!! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 še res je....tale retromerku vpliva na redkobesednost pri meni...ugotavljam, da pretežno sam še smajlije limam.... uf, ...men pa tale retro predznak glih kontra tolče,.........sam še barvo tona bi morala zamenjat, to pa ne vem kdo je kompetenten..... ..sem k telegraf,...na kratk,...sam postankov vmes je bl mal.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.