Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 ...sicer pa probite sco strupek spravt ven....ko vam enkrat pride (to pa ziher) pod kožo in v kri,...... Se mi zdi, da sem se ob preživetju strupa ene Sco, kar navlekel tega strupa zato sem pa edini tip na Sco dejtih rabim kritično maso za lastno ravnotežje Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Se mi zdi, da sem se ob preživetju strupa ene Sco, kar navlekel tega strupa zato sem pa edini tip na Sco dejtih rabim kritično maso za lastno ravnotežje To iz škorpijonk zdej strup črpaš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 To iz škorpijonk zdej strup črpaš In to me dela mčnejšega konec koncev me je Sco sem gor spravila jo grem med pogrešane vpisat Aja, ScoGirl, se mi zdi da sva se nekje že srečala, pa se mi ne rata spomnit zih je bil dober žur Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 In to me dela mčnejšega konec koncev me je Sco sem gor spravila jo grem med pogrešane vpisat Aja, ScoGirl, se mi zdi da sva se nekje že srečala, pa se mi ne rata spomnit zih je bil dober žur Mozno Se ne spomnim, veš Daj kakšno fotko gor, da vidim, če te vem Sem ponavadi na dobrih žurih Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Nikakor ne najdem nobene svoje fotke vsaj take, ki bi mi bila OK Bom še mal pobrskal, obljubim Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Nikakor ne najdem nobene svoje fotke vsaj take, ki bi mi bila OK Bom še mal pobrskal, obljubim Računam na to Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Za računanje priporočam kalkulator, za pogled pa v Fotke skoči Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Za računanje priporočam kalkulator, za pogled pa v Fotke skoči Si bil priden Že skačem proti Fotkam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Valkira! u madona ..štekam vse od MEGA,..do samozadostnosti....to slednje itak........pol me pa zmanka.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Razumem! jp,jp,jp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 ..sem k telegraf,...na kratk,...sam postankov vmes je bl mal.... ....sej js tudi...sam postanki so pa ful dolgi...za ravnovesje najbrž.... zato sem pa edini tip na Sco dejtih rabim kritično maso za lastno ravnotežje ...spoštovanja vreden pristop.... Valkira! u madona ..štekam vse od MEGA,..do samozadostnosti....to slednje itak........pol me pa zmanka.... ...samozadostnost je kr ok...sam js, pa vročina...pa kavč in aspirin..... no tko...večino večera preždela nekje v medsvetu...pol mi je blo pa dost in sem popila aspirin....zdej je pa glih tolk padla vročina, da sem še mal živa pa budna....ma bom vsaj lahko spala, ko me prime...... ...no, se beremo zjutraj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 No ja, tud dela mam zadost za dons....jutri je nov dan,....menda....nočko Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 jutro repki in vsi ostali, ki si upate pokukat med nas Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 No ja, tud dela mam zadost za dons....jutri je nov dan,....menda....nočko ....ja do kdaj pa ti delaš, silki.....jutrooooo..... jutro repki in vsi ostali, ki si upate pokukat med nas jutro klarus..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Čaw mačke!!! Dobro jutro!!!! Ja kako ste že pridne!!! Lepo lepo Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 oooo bejba...saj si ti tud kar zgodnja.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 jutro repki in vsi ostali, ki si upate pokukat med nas Jst, jst! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Jst, jst! A ti si pa kr iz Švedske? al tm nek iz Tržiča- k si zanč neki omenjala, da si bla na Kriški.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Jo! Na Krishko Fjell hodmo mi na Norge JA. Ha det! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Jo! Na Krishko Bergen hodmo mi na Norge JA. Ha det! .... ..... ......zakaj se sploh gre..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 A ti si pa kr iz Švedske? al tm nek iz Tržiča- k si zanč neki omenjala, da si bla na Kriški.... Sam tinal razlagam, da nisem iz Tržiča . Pa da je Svalbard na Norveškem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Daaaan škorpije!! Jutranje kavne obveznosti izpolnila! .....eh Amis,....hodim pozno spat,......pa dostikrat si papirje dam odnesem,....dopoldan itak dostikrat ni pravega miru.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 ...popoldan in mir pa res nista kompatibilna pojma.... norika...a ti pa kar na norveško....brrrr...me že zebe..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 ajaaaaaaaaaaaaaa, na Norveškem ... jah če ni Amerika, pol znam kiksnt kakšno državo Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Norveški fjordi??,....hm,...bi bo za videt,.....avgusta v bundi,....bi šlo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.