ScorpioGirl 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 juuuutrooooooooo!!! Sonček je in me že razganja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 čist sem zlamana, sam sem pa spla 11 ur Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 11 ur... ...js pa še zmer premal spim...že itak sem šla pozno spat...pa zaspat nisem mogla...preostanek se pa zbujala.....eh ti kažin.... Čawči... zdej se grem pa res oblečt, pa okol... morm mal težaka zgont k že od 6h mori :xx!:...čist tipično.... mejta se fajn Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Čawči... zdej se grem pa res oblečt, pa okol... morm mal težaka zgont k že od 6h mori :xx!:uživita Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 11 ur... ...js pa še zmer premal spim...že itak sem šla pozno spat...pa zaspat nisem mogla...preostanek se pa zbujala.....eh ti kažin....js sem pač zaspanc...če en dan ne spim vsaj 7-8 ur potem čez kaka 2 dneva zaspim že ob 7h al pa 8h zvečer js obupno rabim spanec...al pa je to kriv pač stres Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 al pa je to kriv pač stres Ni http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=43&ID=8417 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 ej js nikol nisem bla zaspanc...dokler nisem prišla v mb tvojo sol pa veselo papam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 En lep dan želim! Še ena škorpija na broju, tečna sn ko sam hudič Kaj je v zraku kaj takega? Al se na nebu kaj takega dogaja? Ciao Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 no lepo da si se javila, itak smo najbol gobčne za vpliv lune in podobnega pa pojdi pogledat marsino napoved al pa pod astrologijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Sem že pogledala ja... luna me itak 100/h meče, sploh ti mrki zdaj. Sanjam tudi take sanje, da me je kr strah nazaj zaspat, katastrofa no. Ma, bo že. Mogoče pa sem v takem obdobju, al pa je krivo, ker mam tolko dela, da sem še danes mogla v službo :xx!: Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 prej bo stres....... ma sej bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Bo boljš Name pa ful dobro vplivajo tele lune (al pa karkoli že je) Al pa je pomlad - sem čist hiperaktivna Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 mene tud hiperaktivnost napadla...pa tale znani pomladanski nemir.....in kar ne napade mene, se še od zunaj kaj doštuka...tako, da ni milosti in kakšnega lenarjenja... sem slišala dans, da je strašno romantično če punci sobo z rožicami nastelješ....js pa u smeh, da sem se za trebuh držala....ne morem pomagat, res nimam smisla za romantiko....še zdej mi gre na smeh, ko se spomnim.....no, saj je lepo, da se ljudje potrudijo en za drugega....sam če bi men ker to naredu, bi se do solz narežala....člouk bi bil pa pol še užaljen..... valkira...a batman je tam okrog 3.....čista tipika......takrat "ležijo" povsod...sam u postli ne....in z obveznimi zvočnimi dodatki, jasno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ...hec je pa, da sem videla že kar nekaj takih....in baje zadeva funkcionira.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 repki in vsi ki si upate med nas pokukat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Dobro jutro in dober začetek tedna in na njegov čim hitrejši konec Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Jutrček,....pa lep dan vsem skupi,....jasno najprej repkom! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ....jutroooooooooo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ....jutroooooooooo.....se bom delala da tega nisem prebrala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ....jutroooooooooo..... ...hojla.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Oi! Po dolgem casu spet tuki Kako smo kaj? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 klarus, zakaj pa?...a ker ni več tko zgodaj?...ja kaj čem...sem doma, pa je mal drugačen urnik....pa sej nisem do takrat spala....žal.... haj silki liu, pa res po dolgem času.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ma men fali vsaj 8 ur spanja..pa sem ti skor fauš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Ahoj, miškice... ... po sesutju spet vstajam... še boljša, še lepša, še globja, še širša... tale princip fenixa me zlo utruja... pa pizdarije počnem, pa depresiram, pa histeriram... pester vikend... svašta... cele travme, da en korak zrastem... Samo, da je uspelo Vsem škorpijonkam pa škorpijonom en pa upam, da se ne nalezete kakšnih čudnih bacilov Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Vsem škorpijonkam pa škorpijonom en pa upam, da se ne nalezete kakšnih čudnih bacilov A niste zadost strupene, da vse pocrka? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.