Larsy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 men je pa faaajnnnnn...in kar je najbolš pr vsemu...nima veze z zunanjimi dejavniki.... Men je tud fajn.... ma veze sicer z zunanjimi dejavniki- sonček, itd........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 .... res je sonce...pa še bobne mam zvečer.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ja sonček je pa res svetovni danes sam zaspana sem pa v nulo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Škorpi 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Tud mene zanima ja, zakaj je danes tako zaspan dan. Ze cel dan neki zeham cist tko po nepotrebnem, pa veke mi skup lezejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Tud mene zanima ja, zakaj je danes tako zaspan dan. Ze cel dan neki zeham cist tko po nepotrebnem, pa veke mi skup lezejo. Prej bo treba spat hodit Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 pr ns je čist temno, grdi oblaki......... grem otroka prestavt v garažo....... nikol ne veš pr temu vremenu zadnje čase... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Prej bo treba spat hodit čudn, da mene ne naganjaš prej spat pr ns je čist temno, grdi oblaki......... grem otroka prestavt v garažo....... nikol ne veš pr temu vremenu zadnje čase... :xx!:ja aprilsko vreme se bliža...drugače pa pošiljam malo sončka na vaš konc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 čudn, da mene ne naganjaš prej spat Ti ne jamraš, kar tako v tri dni Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Ti ne jamraš, kar tako v tri dni mogoč bom pa mogla začet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ..jaz pa cist unicen... mrk ni moj prjatu... :xx!: ...božček,....zameni "luft",...mrbit bo kej nucal...... ...pa res, kje hodiš neki le??? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ... beri... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tabu 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 hej hvala za tako lepo dobrodošlico. prov fajn hja sej sam pozdravm, letim nazaj še ena ura me čaka. lep pozdrav Citiraj MOTITI SE JE ČLOVEŠKO, ODPUŠČATI PA JE BOŽANSKO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ... beri... Bravo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 moram povedat oz. napisat, da so škorpijonke po mojih izkušnjah ena najbol nežna, prijazna, srčna bitja ammmm o kakih detajlih pa neb pisu... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 moram povedat oz. napisat, da so škorpijonke po mojih izkušnjah ena najbol nežna, prijazna, srčna bitja ammmm o kakih detajlih pa neb pisu... Kaj te je pa zdej v take nežnosti spodbudilo Al katera Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Kaj te je pa zdej v take nežnosti spodbudilo Al katera ah nič... kr tko sm napisu k sm vidu da še nism nč napisu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ah nič... kr tko sm napisu k sm vidu da še nism nč napisu Se prilizuješ, k se v škorpijone štuliš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 moram povedat oz. napisat, da so škorpijonke po mojih izkušnjah ena najbol nežna, prijazna, srčna bitja ammmm o kakih detajlih pa neb pisu... dobr si nas opisal Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 nč se ne prlizujem moja mami je škorpijonka ja Tigrčk, itak! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Alo škorpice kak ste? Js delovno bluzim al pa se delam d bluzim! Ta drug mi je bl všeč t pru je pa taprav! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Alo škorpice kak ste? Js delovno bluzim al pa se delam d bluzim! Ta drug mi je bl všeč t pru je pa taprav! ojla repek pozdravčk tud teb tu jst že cel dan pomal bluzim...sicer v nepravmu času....ampk dobr...zej grem pa res...prov zares za knige... Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ojla repek pozdravčk tud teb tu jst že cel dan pomal bluzim...sicer v nepravmu času....ampk dobr...zej grem pa res...prov zares za knige... Aggrrrr, tigrca kak smo? kej bolš? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ... beri... ej bejba,......SUPERCA!!!! ...."unmu" pa tole pokaž ......če prepočas bere pa direkt...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Aggrrrr, tigrca kak smo? kej bolš? velik bolš sicer tista zadeva mal miruje...se je še nism lotila razčiščevat...pride tud to zlo kmal na vrsto... mam pa lih dva izpita na vidiku ta tedn...pa sm to mal odložila... lp Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 valkira...špon, špica, supercaaaaaaa...... haj, silki...ostalim tud.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.