triple x 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 velik bolš sicer tista zadeva mal miruje...se je še nism lotila razčiščevat...pride tud to zlo kmal na vrsto... mam pa lih dva izpita na vidiku ta tedn...pa sm to mal odložila... lp U, za izpita! Nardila jih boš z levo roko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 U, za izpita! Nardila jih boš z levo roko! Hvala...iz tvojih ust v moj indeks Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Veš, da držimo pesti za oba izpita Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Veš, da držimo pesti za oba izpita hvala Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Bejbike, hvala za čestitke ... ... toook mi gre na k***** k ne "smem" bit več dobre volje... mah, kva da ne... skačem od sreče... ... sam strah me pa je mal strah bo minil sam od sebe in sicer takoj, ko se boš u akcijo spravla.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ... beri...kak faaaaaaaajn Bejbike, hvala za čestitke ... ... toook mi gre na k***** k ne "smem" bit več dobre volje... mah, kva da ne... skačem od sreče... ... sam strah me pa je mal ej bres skrbi, ko se bo začelo dogajat...ne bo več časa za nič jutro repki in seveda tistim, ki si upajo pokukat h nam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Dr*jutr en poskočen dan vsem skupaj.Valkira, kok si dobra ... še 1x čestitke.... čist sm še si grem v saloon naročit eno dvojno kavico, moram se pod nujno zbudit asap. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Morninnnnnnnnnnnnnn pr nas je že sonček mene že spet mede!!! En lep sončen, uspešen, fantastičen dan vsem!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 jutro tudi vam Hvala vsem ... ... ja to leto je moje... čeprav je baje samo posledica lanskega leta (po besedah Vojka), ki pa je bilo po DZK res moje... lansko leto so se sprejemale ključne odločitve in se gradili temelji... ... v prvi polovici lanskega leta sem bila tudi zelooooooo uspešna... izpolnila sem 3/4 zadanih ciljev... diploma in predvsem na osebnostnem nivoju... pol v drugi polovici leta pa nič - vegetirala... sam baje da nisem vegetirala, to se men sam zdi (rekel spet Vojko) ČESTITKE! sem full happy zate! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 jutro tudi vam Oooooooooooooo pa kje se ti skrivaš?? Welcome back, misoni!!!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Oooooooooooooo pa kje se ti skrivaš?? Welcome back, misoni!!!!!!!!!! evo mene...mal izpiti, pa delo, pa vsega preveč...pol se ti pa še vrti, pa se ti ne vrti, pa ne vejo kaj je s tabo pa kri mam odlično, ampak vsega preveč...delo faks, pes, lastno gospodinjstvo pa še fant...ne sfolgam... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 evo mene...mal izpiti, pa delo, pa vsega preveč...pol se ti pa še vrti, pa se ti ne vrti, pa ne vejo kaj je s tabo pa kri mam odlično, ampak vsega preveč...delo faks, pes, lastno gospodinjstvo pa še fant...ne sfolgam... Važn, da si živa! Psa pa lahk kdaj posodiš, za kakšn krog, da te mal razbremenim Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 jo dam za 2 kroga...sam pol boš ti zmatrana... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 jo dam za 2 kroga...sam pol boš ti zmatrana... sej če je tak hiperaktivc kt lastnica, se ne bi čudila!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 daannnnnn.... ....šibam dalje...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 vidim, da smo sco že v velikanskem zaletu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 sej če je tak hiperaktivc kt lastnica, se ne bi čudila!! če bi bila jaz tak hiperaktivc, pol ne bi jamrala.. ne res? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 če bi bila jaz tak hiperaktivc, pol ne bi jamrala.. ne res?Pa sej ne jamraš, kajne Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Pa sej ne jamraš, kajne jaaaaaaaa, nooooooosej neeeeeeeeeeeeeeee Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Daaaan,.....lep pozdrav vsem.......jest tud šibam,......delat,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Daaaan,.....lep pozdrav vsem.......jest tud šibam,......delat,.... Ja pa kam vse šibate?? Sej jz pa Misoni tud delava........... sej ponavad tud delate.... ej ej jeeeeejjjjj... neki zanemarjate škorpije tole temo...., cccccc Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Daaaan,.....lep pozdrav vsem.......jest tud šibam,......delat,.... dan Silki...prow en lep dan! Ja pa kam vse šibate?? Sej jz pa Misoni tud delava........... sej ponavad tud delate.... ej ej jeeeeejjjjj... neki zanemarjate škorpije tole temo...., cccccc daj tiho bodi, da ne dobiš kaj po glavi, ko naju pa takooo dolgo ni bilo tukaj... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 daj tiho bodi, da ne dobiš kaj po glavi, ko naju pa takooo dolgo ni bilo tukaj... jz sm skoz kle, ti si tista, k neki štrajkaš! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 jz sm skoz kle, ti si tista, k neki štrajkaš! aja, sorry Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 aja, sorry HEHE ej dej mal povej kako kej laufa naveza SCO- RAK? a gre to dvoje dobr skupi?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.