misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 HEHE ej dej mal povej kako kej laufa naveza SCO- RAK? a gre to dvoje dobr skupi??jah, za zdaj gre... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 jah, za zdaj gre... pa dobr je a lahk unga svojga dvojčka aktiviraš, pa kej več poveš Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 pa dobr je a lahk unga svojga dvojčka aktiviraš, pa kej več poveš ja, gre, kaj naj še rečem. vse je cool. vse je the best. on je za lifetime zame ... še kaj, al je dost? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ja, gre, kaj naj še rečem. vse je cool. vse je the best. on je za lifetime zame ... še kaj, al je dost? v redu je Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 v redu jepa pr teb? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 pa pr teb?Jz pa nimam raka za dragega! Drugač sem pa on the top of the world!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Jz pa nimam raka za dragega! Drugač sem pa on the top of the world!! HAPPY 4U! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 HAPPY 4U!thanx Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tabu 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 hej ti, ja ti ko oživiš na dan mrtvih, veš js pa oživim en dan za tabo prov fajn. Jah sej nam motla, grem na sončka, ker me vabi ven Lep pozdravček pa lep dan Citiraj MOTITI SE JE ČLOVEŠKO, ODPUŠČATI PA JE BOŽANSKO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 hej ti, ja ti ko oživiš na dan mrtvih, veš js pa oživim en dan za tabo prov fajn. Jah sej nam motla, grem na sončka, ker me vabi ven Lep pozdravček pa lep dan SEJ NE MOTIŠ... JAZ BI ŠLA TUT VEN, PA SO ME PRVEZAL TLELE za čarunalnik :xx!: čeprav, zdele pa grem mal bušija nafilat Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Vse pohvale škorpijončkom!!!!Po tem sem spala cel dan in celo noč... Prva stvar, ki sem jo videla, ko sem se zbudila, pa je bilo kar nekaj njegovih neodgovorjenih klicev na ekrančku telefona in nekaj minut zatem njegov klic in dogovor, da naj bom danes zvečer pripravljena... Oh my fu***ng God!!Končno nekdo, ki zdrži moj tempo... Ko sva prišla do zraka, se kar nisva mogla prehvaliti... Nekaj mi pravi, da z manj kot škorpijonom ali venero v škorpijonu od zdaj naprej ne bom zadovoljna. Huuuuuh....Pa ravno sem se lepo naspala... Za zvečer. Khm. Škorpijončki, Melody vam bo postavila oltar!!! :D P.s: Sem gledala malo njegovo astrološko karto in ima kar nekaj stvari v škorpijonu (poleg sonca). Tako da bo že nekaj na tem.... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Melody je odkrila kvalitete škorpijonov Drugač pa en super čudovit pozrav vsem repkom Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kiron 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Da nisi imel kaj zraven, da je Melody tako zadovoljna Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kiron 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 (popravljeno) Da nisi imel kaj zraven, da je Melody tako zadovoljna Zaenkrat ne še ! Popravljeno 30. marec 2006 -> Kiron Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Vse pohvale škorpijončkom!!!! Ko sva prišla do zraka, se kar nisva mogla prehvaliti... Nekaj mi pravi, da z manj kot škorpijonom ali venero v škorpijonu od zdaj naprej ne bom zadovoljna. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Jst sem pa zmeri imela vtis, da to kar pravijo za škorpijone, velja u bistvu za škorpijonke Poznam se mi zdi samo dva tipa škorpijona, pa sta oba bedna za popi**** :xx!: - ne bi ga s štromom pipnila Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Jst sem pa zmeri imela vtis, da to kar pravijo za škorpijone, velja u bistvu za škorpijonke Poznam se mi zdi samo dva tipa škorpijona, pa sta oba bedna za popi**** :xx!: - ne bi ga s štromom pipnila Jst pa zadnje čase spoznavam same škorpijone, ki so In je prov noro, ker sm mela fejst slabe izkušnje z enim škorpijonom :xx!: Majo drugač škorpijoni eno noro energijo, tako sexy Škorpijonke pa itak Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Sn se kr svetet začeu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 bemu ..jst pa gledam kaj se tu tak šajna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Si misnla d je že dan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ja in to vroč poletni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ....tako....zdaj bi bil pa čas, da se spokam spat....nočko.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ...lej, lej,.......ponočnjaka .....nočko Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 jutro repki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.