Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

pa dobr je :inocent: a lahk unga svojga dvojčka aktiviraš, pa kej več poveš x:Dx x;)x

ja, gre, kaj naj še rečem. vse je cool. vse je the best. on je za lifetime zame ...

:eek: še kaj, al je dost?

na dan mrtvih vedno oživim
Deli na socialnih omrežjih

hej ti, ja ti ko oživiš na dan mrtvih, veš js pa oživim en dan za tabo xrolleyesx prov fajn. Jah sej nam motla, grem na sončka, ker me vabi ven xsrcx Lep pozdravček pa lep dan
MOTITI SE JE ČLOVEŠKO, ODPUŠČATI PA JE BOŽANSKO

hej ti, ja ti ko oživiš na dan mrtvih, veš js pa oživim en dan za tabo xrolleyesx prov fajn. Jah sej nam motla, grem na sončka, ker me vabi ven xsrcx Lep pozdravček pa lep dan

SEJ NE MOTIŠ...

x8Dx

JAZ BI ŠLA TUT VEN, PA SO ME PRVEZAL TLELE za čarunalnik :xx!:

čeprav, zdele pa grem mal bušija nafilat x;)x

na dan mrtvih vedno oživim

Vse pohvale škorpijončkom!!!!

Po tem sem spala cel dan in celo noč...

Prva stvar, ki sem jo videla, ko sem se zbudila, pa je bilo kar nekaj njegovih neodgovorjenih klicev na ekrančku telefona in nekaj minut zatem njegov klic in dogovor, da naj bom danes zvečer pripravljena... Oh my fu***ng God!!

Končno nekdo, ki zdrži moj tempo... Ko sva prišla do zraka, se kar nisva mogla prehvaliti...

Nekaj mi pravi, da z manj kot škorpijonom ali venero v škorpijonu od zdaj naprej ne bom zadovoljna.

Huuuuuh....

Pa ravno sem se lepo naspala... Za zvečer. Khm.

Škorpijončki, Melody vam bo postavila oltar!!! :D :D

P.s: Sem gledala malo njegovo astrološko karto in ima kar nekaj stvari v škorpijonu (poleg sonca). Tako da bo že nekaj na tem....

Vse pohvale škorpijončkom!!!!

Ko sva prišla do zraka, se kar nisva mogla prehvaliti...

Nekaj mi pravi, da z manj kot škorpijonom ali venero v škorpijonu od zdaj naprej ne bom zadovoljna.

:wOOt: :lol: xokx

Scio mi nihil scire

Jst sem pa zmeri imela vtis, da to kar pravijo za škorpijone, velja u bistvu za škorpijonke :inocent:

Poznam se mi zdi samo dva tipa škorpijona, pa sta oba bedna za popi**** :xx!: - ne bi ga s štromom pipnila xrolleyesx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Jst sem pa zmeri imela vtis, da to kar pravijo za škorpijone, velja u bistvu za škorpijonke :inocent:

Poznam se mi zdi samo dva tipa škorpijona, pa sta oba bedna za popi**** :xx!: - ne bi ga s štromom pipnila xrolleyesx

Jst pa zadnje čase spoznavam same škorpijone, ki so x:px x:px x:px In je prov noro, ker sm mela fejst slabe izkušnje z enim škorpijonom :xx!: Majo drugač škorpijoni eno noro energijo, tako sexy x:px x:px

Škorpijonke pa itak x:Dx x^x x:Ix

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

...lej, lej,.......ponočnjaka xDDx .....nočko xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...