Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

... pa na šihtu sem bla danes napizdena k pes od ene sodelavke k se igra šefico... pa po funkciji in izobrazbi mi nikakor ni nadrejena... sam punca misli, da če non stop tuli na druge, da je cenjena...!

:eek: mama mia, da si upa! x:Dx x;)x

Jst pa mam v službi nadrejene tudi po izobrazbi in nažalost tudi po znanju x:Ix ....sicer se noben ne dere name, sam se pa lohk počutim tko mičkeno, k vidim kok nimam pojma o kakšni stvari............sam se skoz učimo - to je fajn :palec: učiti se, učiti se, učiti se xcivx

Drugače pa prihajaaaa pomlaaaad! Jeeeeehaaaa! It's gemini time - soon :inocent: xDDx

Ajde, lepo se imejte škorpije, pa lahko noč ............ xDDx x;)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

Hojla, lep dan škorpije x:)x

Gužveno ne diham več na škrge,.......še mal pa bom na polno zrak zajela,.......menda zuni že pomlad al kaj,....bo treba mal prečekirat zunanje dejavnike......uh je že čas... x^x

Amiska.....vem,...vem... :palec: xsrcx

Valkira, dete zlato,.....lepo, lepo odraščaš..........bravo :palec: ......inštrukcije, pa sej veš, po potrebi na voljo xDDx

Glede tega, kolk komu "tolče" škorpija ven pa ,.......če je v osebku,.....heh slej ko prej "prpizdi" ven....... xDDx

Pozdravček vsem!

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

• 3 months later...
x:Xx škorpije, še tuki mal pomagat x:px Bomo pa še kej zvedli iz zgodovine x;)x

pa teb mormo pomagat nabit mal postov..ker si komaj na začetku xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

pa teb mormo pomagat nabit mal postov..ker si komaj na začetku xcivx

xnckrivx nisem se z marso dobr zmenil, glede backupa x;)x

Bikec x:Xx

bomo na novo napisali zgodovino x:Dx x:px xcivx

Scorpio x:Xx Seveda, saj včasih je dobr mal pospravit, da je pol več nove energije x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

xnckrivx nisem se z marso dobr zmenil, glede backupa x;)x

Scorpio x:Xx Seveda, saj včasih je dobr mal pospravit, da je pol več nove energije x:px

sam tole pospravljanje bi jst drugač izvedla :inocent: ... so šle palačinke adijo xrolleyesx ... bo treba ponovit x:Dx :yumy: x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

sam tole pospravljanje bi jst drugač izvedla :inocent: ... so šle palačinke adijo xrolleyesx ... bo treba ponovit x:Dx :yumy: x;)x

x:Dx jst tut, sam vidiš takoj fajn ideje x:px, ponovit, ponovit :yumy:

xideax take sladke ideje se hitr najdejo kje x:px ... dobr, da jutr pade tortica :yumy: ... pri takih temah mi kar sladko manjka x:px x:Dx

x:Dx Je treba vzdrževat cukr na dostojnem nivoju x^x, zdej pa res malca x:px

x:Dx Je treba vzdrževat cukr na dostojnem nivoju x^x, zdej pa res malca x:px

dober tek x:px ... jst sem že kavico spila x:px ... zdej pa dež :o|o: , brezveze ... no, ja ... bo pa več cajta pisat tle ... da bomo prej nepogrešljivi x:Dx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

dober tek x:px ... jst sem že kavico spila x:px ... zdej pa dež :o|o: , brezveze ... no, ja ... bo pa več cajta pisat tle ... da bomo prej nepogrešljivi x:Dx x:px

hvala x:Xx A pri vas že dežuje, tuki še ne :vio:, sicer pa po kosilu paše mal počitka, al kako že :inocent:, ti boš kmal nepogrešljiva, no upam da bo jst že skoraj odvisen x:Dx

hvala x:Xx A pri vas že dežuje, tuki še ne :vio:, sicer pa po kosilu paše mal počitka, al kako že :inocent:, ti boš kmal nepogrešljiva, no upam da bo jst že skoraj odvisen x:Dx

dons pa res nekam velik pišem :inocent: x:Dx tud, če ne piše tam, smo že itak odvisni x:px x;)x

ful pada tuki :o|o: ... kar po cesti voda teče ... brezveze :xx!: ... jst bi sonce x8Dx :onfire: :onfire: x:px ... bo pa ful bolj zeleno spet, če bo mal namočilo, je tud res xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

dons pa res nekam velik pišem :inocent: x:Dx tud, če ne piše tam, smo že itak odvisni x:px x;)x

ful pada tuki :o|o: ... kar po cesti voda teče ... brezveze :xx!: ... jst bi sonce x8Dx :onfire: :onfire: x:px ... bo pa ful bolj zeleno spet, če bo mal namočilo, je tud res xcivx

:eek: pol moram pa kar domov, da ne bom po vodi hodil :inocent:, saj bo :palec:, počas pa zanesljiv, čeprav bi blo boljš, da bi zdej na morju deževal, da bi blo pol bolj prijetno x:px

Pridna si pa res danes xflirtx, te s težavo dohajam x;)x

:eek: pol moram pa kar domov, da ne bom po vodi hodil :inocent:, saj bo :palec:, počas pa zanesljiv, čeprav bi blo boljš, da bi zdej na morju deževal, da bi blo pol bolj prijetno x:px

Pridna si pa res danes xflirtx, te s težavo dohajam x;)x

to je še od vikenda x:px :onfire: :onfire: sem te pa dobr natrenirala x:px kar fajn slediš xflirtx

pa sej na morju ni nikol tolk vroče, da ne bi blo prijetno x:px :inocent:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

to je še od vikenda x:px :onfire: :onfire: sem te pa dobr natrenirala x:px kar fajn slediš xflirtx

pa sej na morju ni nikol tolk vroče, da ne bi blo prijetno x:px :inocent:

:onfire: :onfire: vidim, kakšna energija, treniraš me pa itak :palec: x:Xx, s kakšnim veseljem hodim na trening x^x xflirtx

Upam, v južnih krajih lohk kar seka, bo treba bolj v senčki al pa pod vodo x;)x

:onfire: :onfire: vidim, kakšna energija, treniraš me pa itak :palec: x:Xx, s kakšnim veseljem hodim na trening x^x xflirtx

Upam, v južnih krajih lohk kar seka, bo treba bolj v senčki al pa pod vodo x;)x

če ne morem okol skakat po soncu, moram pa tle tolk bolj x:Dx x:px :onfire:

tko je treba x^x x:Xx z veseljem trenirat x;)x

pod vodo x:px x:px jst upam, da bo za vikend sonce x:px da bom lohk kej pod vodo ... k me morje čaka x:px :hepko: :hepko:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...