Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 sam pazi da ne zineš kaj preveč..če ne uporabimo strupek dej dej saj ni tak hudo :xx!: škorpije niso take razen izjeme Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ... mater si ti skrivnosten... po je ziher venera Raj nehimo tkole ugibat preden se mi kaj zareče Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ne luno ampak uno k ne smem povedat Noooooo ................ jst mam tle ene čudne asociacije ... take škorpijonske ... nima veze s planeti pa to dokler nas hvališ, ti ne bomo nč nardile Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Noooooo ................ jst mam tle ene čudne asociacije ... take škorpijonske ... nima veze s planeti pa to dokler nas hvališ, ti ne bomo nč nardile kakšne asocijacije ne ugibaj preveč no ja, so škorpije pa res za pohvalt zadnje cajte Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ŠKORPIČKE... a bomo kakšno worenk debato udarle... že od aprila se nismo dobr razpričale o, bejbi mi dons že cel dan skoz neki debatiramo je treba mal nafilat čvekarije tle je blo tud enih plodnih debat vmes, ja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ŠKORPIČKE... a bomo kakšno worenk debato udarle... že od aprila se nismo dobr razpričale skor nenavadno za nas Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 kakšne asocijacije ne ugibaj preveč no ja, so škorpije pa res za pohvalt zadnje cajte sej nč ne ugibam sam mi zanimive stvari po glavi hodijo, k si tolk skrivnosten anede ti kar še hvali ... te bomo veseli v gnezdu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ja treba bo debato udart... ... Ante, ti nas pa kar še hvali... če ne http://yelims5.free.fr/Violence/Violence01.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 .. te bomo veseli v gnezdu A škorpijoni ste v gnezdu? No ja, ne bom nč redu ker mi grozijo šamari nice nest...nice Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 A škorpijoni ste v gnezdu? No ja, ne bom nč redu ker mi grozijo šamari nice nest...nice dokler nas boš ubogal... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 boj se škorpij :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 boj se škorpij :xx!: ti tud Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ti tud SAJ SE JIH mam rešpekt pred njimi zato pa sem kjer sem dons me že cel dan heca ali pamti pa vrati saj bo november kmal tuki :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 kaj maš pa proti novembru Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 PROTI NOVEMBRU NIČ.........kaj pa bo novembra........bomo pa še vidl Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 to se čuje skor kot grožnja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 JA MAL GROZIM ker sem jeznaaaaaaaaaaaa :xx!: ampak ne nate Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 jezit se ne splača Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 JEZIM SE NASE a nič bat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 kot da si ti kaj manj kot ostalo na nobenga nč jezit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 kot da si ti kaj manj kot ostalo na nobenga nč jezit na celulit da bo zginu do novembra Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 jutro škorpije Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 danes je pa luna v škorpijonu to imam pa jaz, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 daaan luna je še v tehnici..šele poppride v sco polna luna bo pa drugi teden..9. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 ups,sorrydanes bo šla luna iz tehnice v sco danes,danes to bo še zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.