Amis 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 daaaannnnn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Jutrčk.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 ooooo glej jo dečvo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 a si kej zaspana? jaz komi gledam. :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Dobro jutro škorpije moram najprej pod tuš, da se zbudim tle spet (al še kar, sej ne vem, če je vmes sploh kej prida nehal) pada dež :xx!: dobr, da sem kupila nove bulerje ... pa tolk so mel eni za povedat, k kupujem škornje poleti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 a si kej zaspana? jaz komi gledam. :xx!:jp....sem glih študirala, da si bom še en čaj skuhala.... .pr nas je prejle mal se zlivalo....zdej pa sam oblačno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Kaj luna v Sco je danes? Spet se bom mogla bremzat k pri norcih. Please naj ne vstopam v konfliktne situacije, please!! Itak pa imam full dela, tako da najbolje da se not zakopljem. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Dobro jutro vsem škorpijamno jz sm že bla pod tušem pa se še nisem nič bl zbrihtala k je tak turoben dan...itak pa delam cel dan tako da je vseeno... Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 jutro še od mene Kaj luna v Sco je danes? Please naj ne vstopam v konfliktne situacije, please!! Itak pa imam full dela, tako da najbolje da se not zakopljem. jp, tudi zame bolje, da se čim bolj zaposlim. itak imam čist preveč delanajbolje, da se ga kar lotim.po čaju in zajtrku za vse škorpije Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 js sem pa se danes tak fajn naspala čudn kak vedno čisto drugače reagiram od drugih tudi ko je polna luna spim kot dojenček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Takoj zjutraj je prišlo do enega orengi osvežilnega prepirčka z mojim "šefkotom" , izgleda da sem že z mislijo sprožila, ni šlo drugače, potem pa je bilo cool, delovno. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 sam luna še ni bla v sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 I feel very sco. today Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 še lepo te ne smem več pogledat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 js pa čist nič..mogoče se še bom, ko bom šla stanovanje prečekitrat kolk niso naredl :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 kok nej ne bom jezna, če je pa zarad ene nesposobne krave moj lajf v kaosu :xx!: nobene spremembe..no še enkrat so prefarbal, pa tapison raztrgal :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: maš kej čokolade Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 čokolada mi je sam takrat zapasala..zdle sem napadla eno rdečo boco podobno kot zadnjč(prva ) čist me je to spravl iz tira..sploh ko mi je umrl ena orhideja kurc pa vse skupi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 kok nej ne bom jezna, če je pa zarad ene nesposobne krave moj lajf v kaosu :xx!: nobene spremembe..no še enkrat so prefarbal, pa tapison raztrgal :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: maš kej čokolade bejba, saj bo. ne se jezit, ker škodi zdravju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 tega nebi nobenmu privoščla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 tega nebi nobenmu privoščla verjamem, da ne. niti si ne predstavljam, kako to je, če te kar pošljejo nekam nenapovedano, ker ti bodo kao prerihtali flat. meni bi se zmešalo od žalosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 orhideja... to je pa res kurc ... sem orhideja fan... čeprav pr men nobena ne preživi :xx!:Švester... lahko se zamenava ne hvala..ti si še v hujšem zosu ampa obe sma fajterke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 kopriva ne pozebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 bejbe, tole je samo za vas jst sem pa tko fajn ... očitno se dobr počutim lih vsako drugo sco luno ... pr prejšnji sem bla tečna, zdej sem pa čist sco ... tud špiknem, če je treba ... bomo videli, kolk bo luna na moji strani dopoldne Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 čokolada mi je sam takrat zapasala..zdle sem napadla eno rdečo boco podobno kot zadnjč(prva ) čist me je to spravl iz tira..sploh ko mi je umrl ena orhideja kurc pa vse skupi lahko prideš k men boš mela luštno sosotanovalko sicer pa....drži se pa ne da si zaspala dons Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.