Amis 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 js sem nekam asocialna zadnje čase...... ...hm,...aha, drži,....sam sej tud veš kaj pomeni tovrstna ilegala,... al so tolk zagužvani, okupirani...al pa.....nedružabni..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 a nedružabi ste kak bomo pa na hitrco naštepale do 300 strani, ki so nam jih skrekal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Heh, ni blema,...sej lohka tud iz ilegale pišemo,...še raj,.....sam dobro "kost" izberte,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Heh, ni blema,...sej lohka tud iz ilegale pišemo,...še raj,.....sam dobro "kost" izberte,.... jp...to je v bistvu skrajno res..... dete, lepo, da se daš mal "videt"..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 a niste ve p statusu 'starejše' tak da kr lepo ve dirigirite naš tempo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 važn da je šla luna ven iz ško Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 bol se nebi mogla strinjat s tabo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 uuuuuuuuu kak fajn xrosex trikrat hura za valkirinega novega šefa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 dete...a novga šefa maš?...lepo!..naj kar nadaljuje v tem slogu...yesssss....hura za valkiro Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 superca...sam da se obrača v pravo smer situacija. res odlično!...vesela zate, valkira začnem čez dober teden..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 tud js sebi....sej bom hmal vidla kako bo.... ...edin na netu me čez dan ne bo...pa zvečer tud manj, ker bo drugačen urnik ....skratka čist druga logistika..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 nekaj podobnega se dogaja, ja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 daaaaaaaaaaaan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 ...danes se mi pije.....pa tud če luna ni več v sco..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 repkice amis škoda da sma tak fejst narazen men se je včeri tud pilo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 a vidta ta kažin..... ...pa vsaka na svojmu koncu ....kaj je že pravu kalimero.... ...jebentiš pa tak dober žur bi lohk bil... naj čim prej izumijo tisto uro za na zapestje, kjer sam vtipkaš koordinate za teleportacijo....al pa kr označiš na zemljevidu s kurzorjem....al pa kej še bl simpl..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 oh...šmrc.....blagor enim......men pa metla ne dela...pr sesalcu je pa šel akumulator..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 jebentiš...tale znamka je predraga..... a vi ste zaplenli dorothy...barabe....višek nesramnosti....sej zdej se podpisuje peticija za osvoboditev metle..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 ja sej...edin to nas reši..... ...viš od same tuge ob tejle uri haram po netu.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 morgennnnnnnn pijanka se začne konec tega tednaaaaaa bo treba še cel teden delat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 jutroooooojs sem že eno uro pridna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 oooo jeternica...nice to see you.... ......haj vsem dans si grem mobi zrihtat...upam, da mi uspe.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 švester xrosex prenosnik nov al rabljen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 to pa tud js nimam pojma..najbolš, da freeja vprašaš bemti pms Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 o kul prenosnikih pojma nimam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.