Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Škorpijeeeeeeeeeeeeeee x:Xx x:Xx xsrcx

sm že nazaj x:px x^x blo je noro fajn x:px x:px in sem še čist naspidirana :onfire: :onfire:

kaj to berem o enih pijankah :eek: oziroma o želji po pijači :eek: x:Dx ... a zato je tolk tekla pijača na morju xrolleyesx x:Dx x:px

evo, še mal poskačem okol, mal preberem, kaj vam je uspelo naštepat tacajt ... pol pa spat ... je že cajt mal nadoknadit ... se spočit od dopusta x:Dx xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

inkonjunkcija med znamenji...lahko pride do usklajevanja, nikol pa do razumevanja....pa ni sam teorija.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

škorpije x:Xx

uf :switz: tole pijančevanje od dopusta pa še kar traja :inocent: xrolleyesx ... in to se zgodi, če greš na en pir :eek: x:px ... pa baje dons spet xnckrivx ... pa še polna luna je al kaj :eek: xrolleyesx

a ti tud poznaš to foro med sco pa dvojčki....?.....res kriza.....

a je fora med sco pa dvojčki x?x :inocent: ... jst z bejbami tud sploh ne :vragec: ... tipa poznam pa itak samo dva ... pa sta oba fajn :inocent:

je pa res ... razumet dvojčke xrolleyesx xcivx ... ne gre :o|o:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

pijača...js bi tudi...me še kr drži in ne vem zakaj.... xrolleyesx

ah...sco in dvojčki...po frendovski liniji in za družbo lahko super in zabavno ali vsaj zanimivo.....v partnerskih odnosih katastrofa......razumevanje: nikakor....(razen kot začasna iluzija)......fer play: kaj je to.....in tako naprej........

pijača...js bi tudi...me še kr drži in ne vem zakaj.... xrolleyesx

ah...sco in dvojčki...po frendovski liniji in za družbo lahko super in zabavno ali vsaj zanimivo.....v partnerskih odnosih katastrofa......razumevanje: nikakor....(razen kot začasna iluzija)......fer play: kaj je to.....in tako naprej........

jst mam pa zdejle skor mal dost pijače xrolleyesx ... se bo treba razstrupit x:Dx :inocent:

mah ... sej v bistvu tole o dvojčkih bi lohk vedla, ja xrolleyesx ... dost dobr poznam dve bejbi xrolleyesx :o|o:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

z bejbami še gre...dokler je to frendovska linija...ali še bolje na nivoju znancev (ne tisto globoko prijateljstvo)....

Hojla strupenjače!! x:)x

...kaka debata,....hja polna luna v "luftu"... xDDx xDDx

:xx!: ...sco + dvojček,......no ja, če hočte trenirat neresnost, oz še enkrat podoživet otroška leta,.....ja pol je pa kar pravi izbor :xx!:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

z bejbami še gre...dokler je to frendovska linija...ali še bolje na nivoju znancev (ne tisto globoko prijateljstvo)....

pa niso tipi hujš kt bejbe :eek: :o|o: ... k tale tipček mi drugač deluje prov fajn :inocent: ... sam očitno bo tole bolj mimo grede x:Dx xrolleyesx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Hojla strupenjače!! x:)x

...kaka debata,....hja polna luna v "luftu"... xDDx xDDx

:xx!: ...sco + dvojček,......no ja, če hočte trenirat neresnost, oz še enkrat podoživet otroška leta,.....ja pol je pa kar pravi izbor :xx!:

uf...a luftu je? ...bljak....

ma ko bi vsaj bla otroška leta.....sam je še vse kej hujšga....ma ne bi več na to temo.... :xx!: :vragec: x^x

pa niso tipi hujš kt bejbe :eek: :o|o: ... k tale tipček mi drugač deluje prov fajn :inocent: ... sam očitno bo tole bolj mimo grede x:Dx xrolleyesx

a da niso?...kakor kje...ti pravim da za družbo so ok....za zvezo pa boljš nardit velik ovinek okrog....za mimogrede je pa ok....sam ne se ulovit..... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...