Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ...pismo........a taki so dvojčki v komb s ško...... .......saj tudi lev in ško ni najbolj a ne Amis Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 lev-sco...menda tud ne za 5.....sam zna bit vseeno malj boljš kot sco-dvoj....če drugega ne je nekam bolj toplo.... .......sicer je pa res, da veliko spremenijo tud ostali planeti in njihovi položaji in povezave.....sam mislim da v kombinaciji sco-dvoj tud to ne pomaga nič, ker je osnova čist nezdružljiva....pol detajli niso rešitev..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 pismo.......a veš da včasih mi ni bilo čisto jasno tole.....sedaj pa vse bolj verjamem... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 no ja, še vedno pa trdim, da je najbolj nemogoča veza sco - vodnar,......ta je dobesedno odvisnik od sco strupa.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 definitivno najbolj nemogoča zveza....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 no ja, še vedno pa trdim, da je najbolj nemogoča veza sco - vodnar,......ta je dobesedno odvisnik od sco strupa.... mogoče v ljubezenski zvezi oče in hči je pa božansko dobra..za več kot +5 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ...pri nas pa.....jaz lev..on ško...hči vodnar...pa kar šibamo ..da ne govorim o paktu ško+vodnar Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 no ja, še vedno pa trdim, da je najbolj nemogoča veza sco - vodnar ,......ta je dobesedno odvisnik od sco strupa.... Ja, drži... Samo ne tako kot ti misliš.Imun, ne odvisen... Ma si ti enega čudnega vodnarja poznala... Ko nas tako "ceniš"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ...pri nas pa.....jaz lev..on ško...hči vodnar...pa kar šibamo ..da ne govorim o paktu ško+vodnar to je vse ok in sploh ni problematično.....partnerska zveza je pa čisto nekaj drugega.... js tud maram dvojčke in vodnarje...so mi ful dobra družba in tud po frendovski liniji to čist štima, da ne bo kakšne pomote....nisem kr apriori priti njim.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 dvojčki gor al pa dol glavn, da se mamo me rade daaaaaaaaaaaaaaan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 potem boma pa skupi skadile Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 .......kadile...kaj kadileeeeeeeeeee :xx!: jutro tudi tuki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Jutrooooooooooooooooooooo dvojčki gor al pa dol glavn, da se mamo me rade tko se govori Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 dan bejbe..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 amiska xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Hojla bejbe, lep pozdrav Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Lep dan - po dolgem času, sem mal prišla pogledat in................ čist zamudila tole debato o dvojčkih. Se popolnoma strinjam z vami, da ta kombinacija s sco. ne gre :xx!: Škorpije čist preveč travmirate, pa vsa ta glooooooboka čustva, ljubosumje in podobna navlaka :xx!: - vse to paca organizem Mal svežega zraka, še nikomur ni škodilo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 no vidiš, nemogočost je obojestranska..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 no vidiš, nemogočost je obojestranska..... tkle mamo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 oooo jeternica! kam pa silki zginla.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 ...silki nkamor zginla,.....sedi na stolu,..khm en mal se sili delat,....sicer pa dons bolj neki tuhtajoča ...eee, pa ne rabim nasvet o kakem "svežem luftu"... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 oo silki malo si poglej(če si že nisi) temo slike lunatikom...tam so tud teb namenjene slikice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 ...silki nkamor zginla,.....sedi na stolu,..khm en mal se sili delat,....sicer pa dons bolj neki tuhtajoča ...eee, pa ne rabim nasvet o kakem "svežem luftu"... ...sej se mi je zdelo, da ne.....naš luft je pa čist ok....malček veter piha..... ....jebelacesta...sem mislila, da se sam jaz silim delat ....ma sej mi gre, sam kakšne hude motivacije že par dni nimam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 ...sej se mi je zdelo, da ne.....naš luft je pa čist ok....malček veter piha..... ....jebelacesta...sem mislila, da se sam jaz silim delat ....ma sej mi gre, sam kakšne hude motivacije že par dni nimam.... tud to še bo...potem bo pa fejst hudo zasekal..kr nč se ne pritužuj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 o madona Klarus,... eee,..a slikce v deviškem slogu??...... ...thanks,...grem špegat.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.