Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

lev-sco...menda tud ne za 5.....sam zna bit vseeno malj boljš kot sco-dvoj....če drugega ne je nekam bolj toplo.... :inocent: x:Dx x;)x .......sicer je pa res, da veliko spremenijo tud ostali planeti in njihovi položaji in povezave.....sam mislim da v kombinaciji sco-dvoj tud to ne pomaga nič, ker je osnova čist nezdružljiva....pol detajli niso rešitev.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

no ja, še vedno pa trdim, da je najbolj nemogoča veza sco - vodnar,......ta je dobesedno odvisnik od sco strupa.... x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

no ja, še vedno pa trdim, da je najbolj nemogoča veza sco - vodnar ,......ta je dobesedno odvisnik od sco strupa.... x^x

:palec:

Ja, drži... :vragec: x:Dx

Samo ne tako kot ti misliš.

Imun, ne odvisen... x:Dx x:Dx

Ma si ti enega čudnega vodnarja poznala... :vragec: :vragec:

Ko nas tako "ceniš"... x:Xx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

...pri nas pa.....jaz lev..on ško...hči vodnar...pa kar šibamo x:Dx

..da ne govorim o paktu ško+vodnar xsrcx x:Xx

to je vse ok in sploh ni problematično.....partnerska zveza je pa čisto nekaj drugega....

js tud maram dvojčke in vodnarje...so mi ful dobra družba in tud po frendovski liniji to čist štima, da ne bo kakšne pomote....nisem kr apriori priti njim....

Hojla bejbe, lep pozdrav x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Lep dan - po dolgem času, sem mal prišla pogledat in................

:wOOt: čist zamudila tole debato o dvojčkih. Se popolnoma strinjam z vami, da ta kombinacija s sco. ne gre :xx!: xcivx Škorpije čist preveč travmirate, pa vsa ta glooooooboka čustva, ljubosumje in podobna navlaka :xx!: - vse to paca organizem x8Dx Mal svežega zraka, še nikomur ni škodilo xDDx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

x:)x ...silki nkamor zginla,.....sedi na stolu,..khm en mal se sili delat,....sicer pa dons bolj neki tuhtajoča xrolleyesx ...eee, pa ne rabim nasvet o kakem "svežem luftu"... xDDx

x:)x ...silki nkamor zginla,.....sedi na stolu,..khm en mal se sili delat,....sicer pa dons bolj neki tuhtajoča xrolleyesx ...eee, pa ne rabim nasvet o kakem "svežem luftu"... xDDx

x:Dx x:Dx ...sej se mi je zdelo, da ne.....naš luft je pa čist ok....malček veter piha..... x;)x ....jebelacesta...sem mislila, da se sam jaz silim delat :vragec: ....ma sej mi gre, sam kakšne hude motivacije že par dni nimam.... xrolleyesx

x:Dx x:Dx ...sej se mi je zdelo, da ne.....naš luft je pa čist ok....malček veter piha..... x;)x ....jebelacesta...sem mislila, da se sam jaz silim delat :vragec: ....ma sej mi gre, sam kakšne hude motivacije že par dni nimam.... xrolleyesx

tud to še bo...potem bo pa fejst hudo zasekal..kr nč se ne pritužuj xcivx x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

o madona Klarus,... :0:

eee,..a slikce v deviškem slogu??...... >_>

...thanks,...grem špegat.... :P

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...