Amis 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 klarus, mam ful enih stvari še za narisat...zato mi pomanjkanje motivacije ne paše glih.... silki...slikce so ful hude....se splača pogledat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 slikce so res fajne ... dobra ideja za tako temo ... hitr vidiš, kako si te predstavljajo ostali Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 huuuuude slikce ....moj Merkur je total mrknu,.....lohk sam izdavim, da so mi res všeč ....klinc pa delo danes,....grem nazaj špegat... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 sej delo počaka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 huuuuude slikce ....moj Merkur je total mrknu,.....lohk sam izdavim, da so mi res všeč ....klinc pa delo danes,....grem nazaj špegat... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 huuuuude slikce ....moj Merkur je total mrknu,.....lohk sam izdavim, da so mi res všeč ....klinc pa delo danes,....grem nazaj špegat... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 tut jaz bi kej komentiru pa ne smem.zato sam en smeško a to pa ni komentar Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 a to pa ni komentar ..za "devico" ne ravno,....pač ne vsebuje analize, pa nekako ne šteje... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 ..za "devico" ne ravno,....pač ne vsebuje analize, pa nekako ne šteje... jst tole: tud štejem za komentar in to celo precej zgovoren Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 no pol pa povej, po tvoje, zakaj je in ne oziroma zakaj ni :xx!:kaj pa po tvoje pomeni zavijanje z očmi že nisi mel v mislih al pa :xx!: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 no pol pa povej, po tvoje, zakaj je in ne oziroma zakaj ni :xx!: pomeni cepec :xx!: itiot al pa še kaj hušega ah dej nooooo, ne ga spet srat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 = mila moja mati tem ni pomoči :xx!: = sodoma in gomora propad sveta = kaj to vidijo moje oči = brate dragi kaka neumnost = a je možno da lohk kdo to napiše = Klarus ima metlo v roki bejžmo in tako dalje mogoč pa pomoči niti ne rabimo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 = mila moja mati tem ni pomoči :xx!: = sodoma in gomora propad sveta = kaj to vidijo moje oči = brate dragi kaka neumnost = a je možno da lohk kdo to napiše = Klarus ima metlo v roki bejžmo in tako dalje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 pa še mene si si sposodu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 še moje dojemanje smeškotov: delam se nedolžnega pa ja, valda :xx!: bljak (za hrano), totalno mimo izjava, kako moreš trditi kaj takega (za izjave) kaj, totalno me šokiraš s to izjavo kr neki, kake bedne maš, spet moriš z enim in istim a daj no, res? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 no ti si ena mlada izposojenka od tebe sem pa res mlajša Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 sam povem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 ti imaš pa več postov kot jaz bogi revček sam si si kriv, sej pa premal pišeš zdej boš mel pa itak mis par dni ko me ne bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 tipkarska napača maš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 mislim da gre v tem primeru za klasično ircanje, pri katerem najmanjšo možno krivdo nosim tudi sam strelec pismu že tko me je prezgodaj, hočeš reč , da bi me lahk pa še prejbog se nas usmil, če bi bil ti kozu al pa sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 ... kot kozu bi bil vsaj bolj ambiciozen... kot sco pa večji fucker ... tko ga je pa sam gobec skor tak kot micka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 bod srečen, da te sco podznak vleče ven....tak kot mene strelski podznak ven vleče Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 ne iz tvojga sranja sej v p.. si pa rad, ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 a ni čudn, da ti ircanje seka ven, ko pa je šele komi august Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.