Veza 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Dvojček bo pokazal drugi jaz, ko bo vedel, da ga že maš v srčku. Vsaj men se je to zgodilo. Pol pa se odločiš...sprejmeš al pustiš oba. Sicer pa znajo bit sončki. Izgleda, da ostale škorpionke že spijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 toče , suše pa strelcev reši nas, o gospod Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Liaaaa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Škorpije pa ostali pogumneži seveda tud krasen dan bo danes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 že imaš motiv za tatoo Klarus? vse mam, sam pogum(bojim se iglc) mi še fali, pa da se odločim kam(mb) naj grem daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Klarus za tatto a si se naspala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 audente men se zdi, da me bo ena škorpija šokirala, popokala in bomo šle po tatu bi še spala, sam je treba it pucat :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 audente men se zdi, da me bo ena škorpija šokirala, popokala in bomo šle po tatu bi še spala, sam je treba it pucat :xx!: hudooooooooooooo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 itak boš med prvimi, ko boš zvedla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Dobro jutro strupenjače......in ostali Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Oooooo silki, lep pozdrav tud teb................od ostalih Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 silki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ooo, thanks za ljubek pozdrav,......od vseh Jh, zgleda, da se totalna "čistka" približuje koncu,.....končno,....flet zadaptiran "u nulo",....še finese,...pa čistilna akcija jutri,...pa selitev nazaj za vikend,.....mam že kr dost,.....bi bila rada spet "doma"......no ja, še mal.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Ooooo, ti tud adaptiraš? Jaz sn komi na dobrem začetku nekje.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Ja, tud adaptiram,....najprej sem sicer mislila neki flet menjat,...pa nisem našla nič bolj všečnega od tega,.....pol sem se lotla kr komplet vse renovirat,...tak da je načeloma tudi ta "nov",......z dobro organizacijo, pa ni šlo prej ko v dveh mesecih... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 jaoooooo, v dveh mesecih, pa men se sfuzla Računam, da bom gotov v dobrih 14 dneh Neb šlo? No, k ne bo čist vse komplet renovirano, okna npr. ne, pa še kar neki stvari.......največ mi bosta vzeli kuhinja in kopalnica...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 .........če pošten pluneš u roke.........pa kakega dobrega majstra.......pa fajn čistilko pol..........je to en dva tri............... ej temo sem zgrešla.............nisem jz ško Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Kaj kaj....delam k crnc, majstra mam odličnega, sam dans je zaspal zgleda, tist s fato pa še ne vem kako bom rešu, vejrtn kar v lastni režiji......ja, pol bo res 2 mesca glih trajal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 što ne ubija jačaaaaaaaaaaaa----------------mal delaj...............jz grem tud Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Heh....to "mal delaj" bi mi blo prav všeč..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Eh Micki, mogoče bo pa preje,.....pr men je trajalo,....k ni bila sam kopalnica pa okna,.....pač pa tud vse stene, pa notranja vrata, pa ves pa parket,....pa še velke terase,......tak da,....če pogledam nazaj,...je šlo še hitro... uh, če me spomin ne vara,....nastopi Amiska danes nov "job"??!! Amis Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Aha, ti si si rek konkretn prvoščla. Mah, jst sn si naredu finančn plan, pa so za zdaj neke stvari odpadle.....okna, vrata, parket ipd. Ja, upam v dobrih 14 dneh......dober teden sn že tak pred dopustom rintal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Jutroooo.....uaaahhhh ob kavici... Dans me čaka eno stresnejših opravil - nabavljanje hrane v trgovini. Klarus, bo enkrat padla kavica, če si za to, se lahko pomeniva glede tatoo-ja. Moj prijatelj jih dela in je zelo nežen, čuteč in prijetnega videza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 haljo škorpije Klarus, za tattoo si dobr oglej prej fotke, kakšne tattooje je že tipo delal da bo res tko, kot treba narejeno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 uf....kaj vse ste napisali...sej ne dohajam več.... uglavnem ...v službi je fajn....se še mal privajam, delo mam pa že kr tazaresno.....domov pridem prot večeru in sem mal ded....vsaj dokler se ne privadim na nov ritem in čist drugačno logistiko..... Klarus, bo enkrat padla kavica, če si za to, se lahko pomeniva glede tatoo-ja. Moj prijatelj jih dela in je zelo nežen, čuteč in prijetnega videza kaj sem se narežala......to je pa skor za ponucat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.