Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Dvojček bo pokazal drugi jaz, ko bo vedel, da ga že maš v srčku. Vsaj men se je to zgodilo. Pol pa se odločiš...sprejmeš al pustiš oba. x;)x x:Dx Sicer pa znajo bit sončki. xsrcx

Izgleda, da ostale škorpionke že spijo

Deli na socialnih omrežjih

že imaš motiv za tatoo Klarus? x;)x

vse mam, sam pogum(bojim se iglc) mi še fali, pa da se odločim kam(mb) naj grem :vio:

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Dobro jutro strupenjače......in ostali x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ooo, thanks za ljubek pozdrav,......od vseh x:)x

Jh, zgleda, da se totalna "čistka" približuje koncu,.....končno,....flet zadaptiran "u nulo",....še finese,...pa čistilna akcija jutri,...pa selitev nazaj za vikend,.....mam že kr dost,.....bi bila rada spet "doma"......no ja, še mal.... x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ja, tud adaptiram,....najprej sem sicer mislila neki flet menjat,...pa nisem našla nič bolj všečnega od tega,.....pol sem se lotla kr komplet vse renovirat,...tak da je načeloma tudi ta "nov",......z dobro organizacijo, pa ni šlo prej ko v dveh mesecih... x:)x

:eek: jaoooooo, v dveh mesecih, pa men se sfuzla :wacko: Računam, da bom gotov v dobrih 14 dneh :inocent: Neb šlo? :unsure: No, k ne bo čist vse komplet renovirano, okna npr. ne, pa še kar neki stvari.......največ mi bosta vzeli kuhinja in kopalnica......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kaj kaj....delam k crnc, majstra mam odličnega, sam dans je zaspal zgleda, tist s fato pa še ne vem kako bom rešu, vejrtn kar v lastni režiji......ja, pol bo res 2 mesca glih trajal xcivx x:Dx

K. Čapek

Eh Micki, mogoče bo pa preje,.....pr men je trajalo,....k ni bila sam kopalnica pa okna,.....pač pa tud vse stene, pa notranja vrata, pa ves pa parket,....pa še velke terase,......tak da,....če pogledam nazaj,...je šlo še hitro... x:)x

uh, če me spomin ne vara,....nastopi Amiska danes nov "job"??!! x:)x

Amis :detelca: xwizardx

Aha, ti si si rek konkretn prvoščla. :palec: Mah, jst sn si naredu finančn plan, pa so za zdaj neke stvari odpadle.....okna, vrata, parket ipd. Ja, upam v dobrih 14 dneh......dober teden sn že tak pred dopustom rintal.

K. Čapek

Jutroooo.....uaaahhhh ob kavici... Dans me čaka eno stresnejših opravil - nabavljanje hrane v trgovini. >_> :blink: :wacko:

Klarus, bo enkrat padla kavica, če si za to, se lahko pomeniva glede tatoo-ja. Moj prijatelj jih dela in je zelo nežen, čuteč in prijetnega videza x;)x x8Dx xDDx

uf....kaj vse ste napisali...sej ne dohajam več.... :switz:

uglavnem ...v službi je fajn....se še mal privajam, delo mam pa že kr tazaresno.....domov pridem prot večeru in sem mal ded....vsaj dokler se ne privadim na nov ritem in čist drugačno logistiko.....

x:Xx

Klarus, bo enkrat padla kavica, če si za to, se lahko pomeniva glede tatoo-ja. Moj prijatelj jih dela in je zelo nežen, čuteč in prijetnega videza x;)x x8Dx xDDx

kaj sem se narežala......to je pa skor za ponucat..... x:Dx :inocent: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...