Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

super za službo, Amis :palec:

x:Xx

kaj sem se narežala......to je pa skor za ponucat..... x:Dx :inocent: x;)x

anede x:Dx a veš, da poznam jst tud enga takega, k dela tattooje x:px x:Dx tko nežno dela, da me ni nč bolel :inocent: zgleda pa tud za ponucat x:px x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

anede x:Dx a veš, da poznam jst tud enga takega, k dela tattooje x:px x:Dx tko nežno dela, da me ni nč bolel :inocent: zgleda pa tud za ponucat x:px x:Dx

x:Dx x:Dx ...sej se mi je zdelo, da se razumeva..... x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Klarus, bo enkrat padla kavica, če si za to, se lahko pomeniva glede tatoo-ja. Moj prijatelj jih dela in je zelo nežen, čuteč in prijetnega videza x;)x x8Dx xDDx

a res :O: :vio: js sem kr za xsrcx x^x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Dobro jutro soškorpije!

Krasen dan je na obzorju.....! x:)x xDDx

Vidim, da ste se dobro nazabavale ob moji tatoo ponudbi, kar je super! Domišlija dela na polno! x^x xrolleyesx x:Dx

Sicer pa je bil mišljen nasvet za premagovanje strahu, katerega je Klarius omenila prejšnji dan in seveda napisan pol zares in pol kot štos. Vprašanje je samo, kaj in kako ste vzele zares... :inocent: xscratchx xrolleyesx Pravzaprav pa ja, nekaj mora dogajat! Tokrat vam častim - na moj račun..! x;)x

Dobro jutro soškorpije!

Vidim, da ste se dobro nazabavale ob moji tatoo ponudbi, kar je super! Domišlija dela na polno! x^x xrolleyesx x:Dx

Sicer pa je bil mišljen nasvet za premagovanje strahu, katerega je Klarius omenila prejšnji dan in seveda napisan pol zares in pol kot štos. Vprašanje je samo, kaj in kako ste vzele zares... :inocent: xscratchx xrolleyesx Pravzaprav pa ja, nekaj mora dogajat! Tokrat vam častim - na moj račun..! x;)x

normalno x^x x:px važno, da dogaja x:px x;)x

aja, dobro jutro, škorpija x:Xx

krasen dan je že tukaj xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Dobro jutro soškorpije!

js sem te čisto resno vzela :vio: je pa to bol interna fora :inocent: za vikend sem se dobla tudi z tipko in smo se menle o razliki med hočemin želim..skoz sem govorila, da si bom enkrat dala delat tatu, da ga hočem x8Dx no od tega vikenda naprejpa sem govorila želim :vio: in glej kdo se gli ta teden, ko mam v srcu želim tatu prijavi na forum.. ti xsrcx x;)x zato taka eufurija x^x

ker če stvar hočeš, bo potrebno veliko energije..če si jo pa žliš in je iz srca, se pa kaj hitro izpolni :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...