Marsa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 recimo tale: iz daljave vidim lep obrazek, pridem bliže, vidim zmazek. Hehehehehe,dobra tale! , ja, tole!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 prov zanimivo je tole temo vsake tolk mal prebrat. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 škorpijoni ste res glavni.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 glavni morda le šarmiranju za biten obstoj, neustrezna veličina se pase naokrog, le zakaj, kje jim pridih po občutku vsemogočnega˝kraljestva ? kaj je za njih trajnost? prenesejo kritike al se ustrezno spopadejo..mam en filing s škorpijoni, mu podtakneš ogenj, se zresni, mu podtakneš veter ,ga bo zazebl, mu podaš vodo ,bo utonu,mu podaš zemljo, bo sestradan Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ...mu podaš vodo ,bo utonu,...O pajade!!... kaksne modele pa mas okol? Mu das vodo, bo naredil hidroelektrarno, mu das zemljo, bo naredil njive in krompir, mu das veter, bo on zazebel veter nazaj, mu das ogenj, bo spekel cevapcice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ej bravo, Marsa, kok braniš našo stvar. Mislim kva napiše: < mu podaš zemljo, bo sestradan > ! Ja normalno deu sestradan, kdo bo pa zemlo žrl?! (Mislim tale Buda se pa vsake tolk cajta stvarno odpuli...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 glavni morda le šarmiranju za biten obstoj, neustrezna veličina se pase naokrog, le zakaj, kje jim pridih po občutku vsemogočnega˝kraljestva ? kaj je za njih trajnost? prenesejo kritike al se ustrezno spopadejo..mam en filing s škorpijoni, mu podtakneš ogenj, se zresni, mu podtakneš veter ,ga bo zazebl, mu podaš vodo ,bo utonu,mu podaš zemljo, bo sestradanlepo pesniš, mi je všeč Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ej bravo, Marsa, kok braniš našo stvar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ja normalno deu sestradan, kdo bo pa zemlo žrl?! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Mu das vodo, bo naredil hidroelektrarno, mu das zemljo, bo naredil njive in krompir, mu das veter, bo on zazebel veter nazaj, mu das ogenj, bo spekel cevapcice. ...mu daš pljunk, bo ti dal s pešici po lici, mu daš bo ti jih dal 15 nazaj......to tud velja? Tud, sam ne zame, k tle sem pa riba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ... sam se nekaj, usputnega, ko smo ravno omenjali veter in smo v sco, kjer sem gobcna ze dva dni... Zdajle gledam ven, na balkon, in si recem, JESSSS!, kok dobr, k tolk piha, bom vse cote posusila, in pomislim, jes!! - veter dela zame.. In se spomnim na tole temo in na Bu in na veter- Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ...mu podaš vodo ,bo utonu,...O pajade!!... kaksne modele pa mas okol? Mu das vodo, bo naredil hidroelektrarno, mu das zemljo, bo naredil njive in krompir, mu das veter, bo on zazebel veter nazaj, mu das ogenj, bo spekel cevapcice. hi hi hi go marsa!! najbl všeč mi je pa tist o pajade! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 mu podaš vodo ,bo utonu,... mu poves resnico, on bo dvomil ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 sej se trudmo da čim manj... če se le da ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ja to pa je res, da so ful nezaupljivi. Moj fant je škorpijon. Če mu karkoli utemeljeno povem, imam občutek, da mi ne verjame. To me strašno moti. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ... mu poves resnico, on bo dvomil ... To pa ja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 hm, no... ...pa sej se trudmo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 hm, no... ...pa sej se trudmo... pa ja ja, bi rekla. vsi ste glih Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ma ja... ...to je v bistvu dobro za splošno ravnovesje na svetu...se pol ostali bolš počutijo, ker niso taki... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ... vsi ste glih taka si k moja mat... ... k mi je rekla - pa s res skorpijon! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ma ja... ...to je v bistvu dobro za splošno ravnovesje na svetu...se pol ostali bolš počutijo, ker niso taki... A to pol pomeni, da se lahko dobr počutim, ker v škorpijonu nimam druzga kot zblojenga Neptuna Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 To je generacijsko, torej pomeni, da si pac hoces noces morala na nas nabasat. Zdaj pa - znajdi se... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 hm Bern, "našo stvar"? ti-devička? Ma ne, Bobnar, ascendenta imava na isti stopniji, to tudi nekaj šteje. (Mal se grebem pri šefici valjda, saj razumeš? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Marsa... nauš verjela, tole... generacijsko... sem že vzela ... in ful se sekiram, da sem na vas naletela ... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ma ja... ...to je v bistvu dobro za splošno ravnovesje na svetu...se pol ostali bolš počutijo, ker niso taki... A to pol pomeni, da se lahko dobr počutim, ker v škorpijonu nimam druzga kot zblojenga Neptuna zblojen neptun daje intuitivno generacijo...pa težko nas je utopit Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.