Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

recimo tale:

iz daljave vidim lep obrazek,

pridem bliže, vidim zmazek.

x:Dx  :palec:  :inocent:

Hehehehehe,dobra tale! :palec: x:Dx

x:Dx x:o)x , ja, tole!! x:Dx x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

glavni morda le šarmiranju za biten obstoj, neustrezna veličina se pase naokrog, le zakaj, kje jim pridih po občutku vsemogočnega˝kraljestva ? kaj je za njih trajnost? prenesejo kritike al se ustrezno spopadejo..

mam en filing s škorpijoni, mu podtakneš ogenj, se zresni, mu podtakneš veter ,ga bo zazebl, mu podaš vodo ,bo utonu,mu podaš zemljo, bo sestradan

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

...mu podaš vodo ,bo utonu,...

O pajade!!

... kaksne modele pa mas okol?

Mu das vodo, bo naredil hidroelektrarno, mu das zemljo, bo naredil njive in krompir, mu das veter, bo on zazebel veter nazaj, mu das ogenj, bo spekel cevapcice. x:px x;)x x:o)x x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ej bravo, Marsa, kok braniš našo stvar. :palec:

Mislim kva napiše: < mu podaš zemljo, bo sestradan > :eek: !

Ja normalno deu sestradan, kdo bo pa zemlo žrl?!

(Mislim tale Buda se pa vsake tolk cajta stvarno odpuli...) :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx

glavni morda le šarmiranju za biten obstoj, neustrezna veličina se pase naokrog, le zakaj, kje jim pridih po občutku vsemogočnega˝kraljestva ? kaj je za njih trajnost? prenesejo kritike al se ustrezno spopadejo..

mam en filing s škorpijoni, mu podtakneš ogenj, se zresni, mu podtakneš veter ,ga bo zazebl, mu podaš vodo ,bo utonu,mu podaš zemljo, bo sestradan

lepo pesniš, mi je všeč x:)x

elvis is the best

Mu das vodo, bo naredil hidroelektrarno, mu das zemljo, bo naredil njive in krompir, mu das veter, bo on zazebel veter nazaj, mu das ogenj, bo spekel cevapcice.  x:px  x;)x  x:o)x  x:Dx  x:Dx

x:Dx ...mu daš pljunk, bo ti dal s pešici po lici, mu daš x:Xx bo ti jih dal 15 nazaj......to tud velja? x:px :vragec: x:Dx

Tud, sam ne zame, k tle sem pa riba. x:Xx x;)x x:px

:vragec: x:px x:Dx

Picasso

... sam se nekaj, usputnega, ko smo ravno omenjali veter in smo v sco, kjer sem gobcna ze dva dni...

Zdajle gledam ven, na balkon, in si recem, JESSSS!, kok dobr, k tolk piha, bom vse cote posusila, in pomislim, jes!! - veter dela zame.. :vtz:

In se spomnim na tole temo in na Bu in na veter- x:o)x x:Dx x:px

Picasso

...mu podaš vodo ,bo utonu,...

O pajade!!

... kaksne modele pa mas okol?

Mu das vodo, bo naredil hidroelektrarno, mu das zemljo, bo naredil njive in krompir, mu das veter, bo on zazebel veter nazaj, mu das ogenj, bo spekel cevapcice. x:px x;)x x:o)x x:Dx x:Dx

hi hi hi

go marsa!!

najbl všeč mi je pa tist o pajade!

:palec: x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

ma ja... x:)x ...to je v bistvu dobro za splošno ravnovesje na svetu...se pol ostali bolš počutijo, ker niso taki... x:Dx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

To je generacijsko, torej pomeni, da si pac hoces noces morala na nas nabasat. x:o)x xmusicx x;)x

Zdaj pa - znajdi se... :sniky:

Picasso

ma ja... x:)x ...to je v bistvu dobro za splošno ravnovesje na svetu...se pol ostali bolš počutijo, ker niso taki... x:Dx  x:o)x  x;)x

A to pol pomeni, da se lahko dobr počutim, ker v škorpijonu nimam druzga kot zblojenga Neptuna :inocent: x:o)x x;)x

zblojen neptun daje intuitivno generacijo...pa težko nas je utopit x^x x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...