Amis 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 .... todi, a maš ti novo frizuro na tanovi ikonci?....ikonca&co je Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 zakaj pa vse? prah prah in še enkrat prah :xx!: me je skor fršlak ko sem ofnala omaro s cotami Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 a ja....no, če boš to še kdaj počela, boš obleke naložila v vreče in jih odpeljala s sabo....pri prenovi se prah res zaleze čist povsod..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 .... todi, a maš ti novo frizuro na tanovi ikonci?....ikonca&co je no zdej je ž bl stara mam nove škarje za piščanca, prejšne sm zlomla bom jo pa probala letos še do frizerja mahnt mu morm mal veselja nardit....božič bi bil primern Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 a ja....no, če boš to še kdaj počela, boš obleke naložila v vreče in jih odpeljala s sabo....pri prenovi se prah res zaleze čist povsod.....ma sej js to vem..sam kaj ko sem za prenovo zvedla 2 ure prej, prdn so začel razbijat prav uransko presenečenje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 a na lasih si zlomila škarje za piščanca..... ...pa ne mi rečt, da se s tistimi škarjami strižeš....??????.... pol pa frizerju nesi najprej nove škarje za božička.....preventivno..... ma sej js to vem..sam kaj ko sem za prenovo zvedla 2 ure prej, prdn so začel razbijat prav uransko presenečenje pol jih pa kr gazdarci nesi, da ti jih opere pa zlika..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 si normalna..ji je skor krona dol padla, ko sem jo natulila in je mogla smeti od majstorjev odnest Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 mislim, da je že skor 99% un en procent bo takrat, ko bom mela to na koži simbol že mam sprintan..tak da zdej še pade sam kavica z vezo, da mi pove ker je ta tip ko jih dela in gasa pol pa še sam prosim kolega, ki se ukvarja z reikijem, da mi to spopedena oz pospeši celjenje in sem na konju pa že veš, kdo je ta tip? za vsak slučaj se prej pozanimaj pri kom, ki ma njegov tattoo je ful tega zdej ratalo in včasih so kakšni precej nesposobni pa za ceno se tud prej zmeni motivček je pa itak zakon Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 mam ful dober občutek, da lahka vezi zaupam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 mam ful dober občutek, da lahka vezi zaupam pol pa sploh super Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 daaaaaaan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Dobro jutro škorpije! Aja, to pa še nisem povedal... Sem šel gledat horoskop na LN.Imam Mars v sco. Kaj to pomeni? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Dobro jutro škorpije! Aja, to pa še nisem povedal... Sem šel gledat horoskop na LN.Imam Mars v sco. Kaj to pomeni? js ga mam tud, pa tud nimam pojma kaj pomeni če se ti da brat Mars in scorpio You have a strong will, and you let everyone know what you want. But you do not seem especially pushy, just persistent. If someone makes you angry, instead of blowing up right off, you go into a slow burn. People know you are upset, however, because you are likely to make sarcastic and biting remarks. But also the intensity of your anger, even though it is held in, may be rather frightening to others whose emotions are not as strong as yours. If necessary, you are a fighter, although you don't look for fights. But when you get into it, you fight with body and soul. You relate to the world around you very emotionally, and there is very little to which you do not react. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 js ga mam tud, pa tud nimam pojma kaj pomeni če se ti da brat Mars in scorpio You have a strong will, and you let everyone know what you want. But you do not seem especially pushy, just persistent. If someone makes you angry, instead of blowing up right off, you go into a slow burn. People know you are upset, however, because you are likely to make sarcastic and biting remarks. But also the intensity of your anger, even though it is held in, may be rather frightening to others whose emotions are not as strong as yours. If necessary, you are a fighter, although you don't look for fights. But when you get into it, you fight with body and soul. You relate to the world around you very emotionally, and there is very little to which you do not react. Ha... Ja...to. To je Alef...približno. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Še mal raziskoval... Škorpijona imam v XI in XII hiši... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 dannnnnnnnnnn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 ka je zej škorpje...kam ste se zavlekle naddan je dons Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Dober dnevni san vsem.... Me je včeraj dopoldan s čistega zradiralo z luninega servera. Sem edina? Upam, da bom danes bolj spodobno odšla s prizorišča.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 ja neki je zajebavalo.....mene je dol vrglo č sm hotla u dnevniku komentirat pa tolk sm hotla ene pomembne in pametne stvari povedat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 kok pa drgač č ma pa škorpjo za mat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Dober dnevni san vsem.... Me je včeraj dopoldan s čistega zradiralo z luninega servera. Sem edina? Upam, da bom danes bolj spodobno odšla s prizorišča.. zgleda da je mirja rihtu forum...smo mel crakerje na delu in so zbrisal vso bazo..zdej pa je potrebno stvar malo bol pošlihtat Še mal raziskoval... Škorpijona imam v XI in XII hiši... a ti tud pol si al po asc sco al pa strelec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 strelc je se mi zdi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 ja neki je zajebavalo.....mene je dol vrglo č sm hotla u dnevniku komentirat pa tolk sm hotla ene pomembne in pametne stvari povedat sem najprej pomisla, da me napadajo virusi in počistila vso svinjarijo iz com. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 strelc je se mi zdi super tak kot js Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 no, ja mam pa lunco u strelcu sami fajni smo kle gor Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.