ScorpioGirl 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 škorpije pa ostali čvekači en krasen dan je danes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Grem novemu dnevu naproti, mogoče spoznam še kakšno ljubko živalco... Puse vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Dober dnevni san vsem.... Me je včeraj dopoldan s čistega zradiralo z luninega servera. Sem edina? Upam, da bom danes bolj spodobno odšla s prizorišča.. premal ali pa preveč si bluzila in si zabluzila odpikal nas je pa pol vse Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Grem novemu dnevu naproti, mogoče spoznam še kakšno ljubko živalco... Puse vsemuživaj xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 strelc je se mi zdi super tak kot js Asc. strelec, ja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Dober dnevni san vsem.... Me je včeraj dopoldan s čistega zradiralo z luninega servera. Sem edina? Upam, da bom danes bolj spodobno odšla s prizorišča.. Ja, nisi edina... Prvo je bilo to da nisem mogel v nobeno temo.Do začetne strani ja, naprej pa ne... :xx!: Čez čas je pa škripnlo vse, tud na forum ni šlo več... Hehe, sem se jaz tud lotil pucanja, saj je bil že čas... Vse je za nekaj dobro... no, ja mam pa lunco u strelcu sami fajni smo kle gor Ja menda... Tisti ki niso fajn niso tu gor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Repkice dan Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Se jaz... dan vsem... pricakujem kolegico, ki pride po nosecniski test, je ze cela panicna, kaj se godi, ker ima ze dva otrocka pa je rekla, da ne bi vec.. ... bomo videli, kako se je Bog odlocil bodite lepo Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 superca..kak pa je drugače kaj mali kozliček končno sem si roževec kupla in to en tak svetovni obesek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 http://img301.imageshack.us/img301/6929/slikade3.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 kot mms pošleš na mail..potem jo shraniš..in daš na server Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 sam sem skor doktorirala, predn sem pogruntala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 no, pa se rezultat prijateljicinega clearblua... negativno, nic ne bo z novo dusico Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Meni je bilo zadnjič vroče na srečo je bil lažni preplah Ja, moraš imeti trezno glavo(tudi za fuk) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 Kaj se le skriva za ženskimi nicki, ki o spolnosti in za spolnost uporabljajo tako rečmo "grobe", prvinske haha.... izraze? Je to samo izkoriščanje net anonimnosti al pa mogoč seksualno svobodomiselno pa nekak (kao) moškim enakopravno izražanje al pa tud dejansko površno dojemanje spolnosti pa se tako tudi dejansko njihova spolnost svodi sam na fiziko, goli fuk? Ali pa.... .....Sam vprašam.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2006 Prijavi Deli 19. avgust 2006 ...najbrž kakor kdo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Kuku... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Kaj se le skriva za ženskimi nicki, ki o spolnosti in za spolnost uporabljajo tako rečmo "grobe", prvinske haha.... izraze? Je to samo izkoriščanje net anonimnosti al pa mogoč seksualno svobodomiselno pa nekak (kao) moškim enakopravno izražanje al pa tud dejansko površno dojemanje spolnosti pa se tako tudi dejansko njihova spolnost svodi sam na fiziko, goli fuk? Ali pa.... .....Sam vprašam.... Ha ha ha...donr tole repkice moning R-ja ni Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Lepo sončno jutro.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 repkice Tipka........saj bo vem, da so repke pohotne in ribe sluzaste :xx!: a da so še grdo perverzne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 vem, da so repke pohotne in ribe sluzaste :xx!: a da so še grdo perverzne Levi pa carji Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 repkice Tipka........saj bo vem, da so repke pohotne in ribe sluzaste :xx!: a da so še grdo perverzne Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Kaj se le skriva za ženskimi nicki, ki o spolnosti in za spolnost uporabljajo tako rečmo "grobe", prvinske haha.... izraze? Je to samo izkoriščanje net anonimnosti al pa mogoč seksualno svobodomiselno pa nekak (kao) moškim enakopravno izražanje al pa tud dejansko površno dojemanje spolnosti pa se tako tudi dejansko njihova spolnost svodi sam na fiziko, goli fuk? Ali pa.... .....Sam vprašam.... Ugibaj Micki, ugibaj! Ali pa samo glasno izražanje tistega kar se plete po vsaki moški glavi, le redko kdo pa to izrazi na glas! vem, da so repke pohotne in ribe sluzaste :xx!: a da so še grdo perverzne Pohotna-ja sluzasta ne še nobena riba, ki sem jo držala v roki ni bila sluzasta! Zmuzljiva mogoče! Perverznost jemljemo iz škrpjonske strani, luna v levu pa mi da, da rečem stvari bobu-bob in ne slepomišim v tri krasne! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ugibaj Micki, ugibaj! Ali pa samo glasno izražanje tistega kar se plete po vsaki moški glavi, le redko kdo pa to izrazi na glas! Moški že, pa tud 'akcija je'....pr ženskah pa ponavadi samo, če že provokacija...'jajc' pa nimajo(te) Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.