Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Dober dnevni san vsem.... xcivx :8): x:Ix x:)x :vio:

Me je včeraj dopoldan s čistega zradiralo z luninega servera. Sem edina? Upam, da bom danes bolj spodobno odšla s prizorišča.. x;)x

premal ali pa preveč si bluzila in si zabluzila x:Dx x:Dx odpikal nas je pa pol vse x:Xx xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

strelc je x;)x se mi zdi x:Dx

super tak kot js x^x x:Dx x:px

x:Dx x^x

Asc. strelec, ja... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dober dnevni san vsem.... xcivx :8): x:Ix x:)x :vio:

Me je včeraj dopoldan s čistega zradiralo z luninega servera. Sem edina? Upam, da bom danes bolj spodobno odšla s prizorišča.. x;)x

Ja, nisi edina... :vragec:

Prvo je bilo to da nisem mogel v nobeno temo.

Do začetne strani ja, naprej pa ne... :xx!: :vragec:

Čez čas je pa škripnlo vse, tud na forum ni šlo več... :vragec: :wOOt:

Hehe, sem se jaz tud lotil pucanja, saj je bil že čas... x:Ix x:Dx

Vse je za nekaj dobro... :palec:

no, ja mam pa lunco u strelcu x:px x:Dx sami fajni smo kle gor x^x

Ja menda... x:Dx :palec:

Tisti ki niso fajn niso tu gor... x:Dx x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Se jaz... dan vsem... pricakujem kolegico, ki pride po nosecniski test, je ze cela panicna, kaj se godi, ker ima ze dva otrocka x:Dx pa je rekla, da ne bi vec.. :inocent: ... bomo videli, kako se je Bog odlocil xDDx

bodite lepo

Mojca

Kaj se le skriva za ženskimi nicki, ki o spolnosti in za spolnost uporabljajo tako rečmo "grobe", prvinske haha.... izraze? x:o)x Je to samo izkoriščanje net anonimnosti al pa mogoč seksualno svobodomiselno pa nekak (kao) moškim enakopravno izražanje al pa tud dejansko površno dojemanje spolnosti pa se tako tudi dejansko njihova spolnost svodi sam na fiziko, goli fuk? :OoO: :vragec: x:Dx Ali pa.... x:px :vragec:.....Sam vprašam.... :inocent: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kuku... x:Xx x:Dx

Kaj se le skriva za ženskimi nicki, ki o spolnosti in za spolnost uporabljajo tako rečmo "grobe", prvinske haha.... izraze? x:o)x Je to samo izkoriščanje net anonimnosti al pa mogoč seksualno svobodomiselno pa nekak (kao) moškim enakopravno izražanje al pa tud dejansko površno dojemanje spolnosti pa se tako tudi dejansko njihova spolnost svodi sam na fiziko, goli fuk? :OoO: :vragec: x:Dx Ali pa.... x:px :vragec:.....Sam vprašam.... :inocent: x:Dx

Ha ha ha...donr tole :palec:

repkice moning R-ja ni x:Dx x:Dx x;)x

repkice x:)x x:Xx

Tipka........saj bo :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

vem, da so repke pohotne x:px

in ribe sluzaste :xx!: a da so še grdo perverzne :sori: x:o)x x:o)x x:o)x

:eek: x:Dx x:px x:px x:px

Ugibaj Micki, ugibaj! x;)x Ali pa samo glasno izražanje tistega kar se plete po vsaki moški glavi, le redko kdo pa to izrazi na glas! x:o)x

vem, da so repke pohotne x:px

in ribe sluzaste :xx!: a da so še grdo perverzne :sori: x:o)x x:o)x x:o)x

Pohotna-ja x:px sluzasta ne x:Dx še nobena riba, ki sem jo držala v roki ni bila sluzasta! x;)x Zmuzljiva mogoče! x;)x

Perverznost jemljemo iz škrpjonske strani, luna v levu pa mi da, da rečem stvari bobu-bob in ne slepomišim v tri krasne! x:Dx :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Ugibaj Micki, ugibaj! x;)x Ali pa samo glasno izražanje tistega kar se plete po vsaki moški glavi, le redko kdo pa to izrazi na glas! x:o)x

Moški že, pa tud 'akcija je'....pr ženskah pa ponavadi samo, če že provokacija...'jajc' pa nimajo(te) x:Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...