Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ...ko da bi padla v vohunski film...same šifre...sicer pa temi primerno...je v sco slogu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ko pride lepi modrooki škorpijo saj veš kateri , ane uf ... tega modrookega škorpija bi pa jst tud spoznala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 bejbike kar malo ugibajte aja jutro je že Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 daaaaaaaaaaaaaaaaan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Jutrcek repkice, sem v pripravah na pot v MB... uf, ce ne bi bilo te neskoncne cetste do tja , če kdaj bo koncana avtocesta... :xx!: . sicer pa bodite produktivno, Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Jutrcek repkice, sem v pripravah na pot v MB... uf, ce ne bi bilo te neskoncne cetste do tja , če kdaj bo koncana avtocesta... :xx!: . sicer pa bodite produktivno, Mojcapot bo prej minila, kot si misliš malo si zapoj pa bo koj lepše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 pot bo prej minila, kot si misliš malo si zapoj pa bo koj lepše Hojla Klari, saj bo , samo danes je tako nevzpodbudno jutro , sem cela neka brezvezna... mogoce zato, ker se nisem naspala sva sla ob 2.00 spat, pa ni cudno, da sem sesuta...bom sla pa danes z kokosmi spat ...se ap slisiva za jutri, bom probala delat do 14h, pa ce bos na broju, letiva na kafe Amiska, nic bat za sifre... saj so samo skorpionske, ne od KGBja ... Objem vsem, Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 še mal škorpijam pomagat , kolk se je tuki dogajal, pa samo na morje sem skočil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Dannnnnnnnnnnn strupenjače pa ostali tud bejbike kar malo ugibajte aja jutro je že kaj ugibat se mi zdi, da vem kter škorpijo je to mal star mogoče zame, ampak za ponucat bi bil Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Samo da vrnem Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ojla , če me ova luna v raki ni potokla....se pa tud levji ne dam prav pocen *** ako plačem, onda to samo zato, da očistim oči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Repkice a vas tud dons ni več sploh Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 dan držite pesti repki in ostali...prosim...za mojega levčka malo pozno vendar iz srca.... Amiska, nic bat za sifre... saj so samo skorpionske, ne od KGBja ...uf...sto sreč..... ..... ako plačem, onda to samo zato, da očistim oči moje očke so pa dans razveselili eni trije kjut primerki..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Aha.........Amiska še miga Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ...res da komaj, ampak še..... ...haj trudi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 škorpije pa ostali tud itak evo me dons čist aktivna sami fajn opravki de best Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 bravo zate.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 bravo zate.... hvala Amis, kako služba upam, da te ne zmatra preveč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 služba fajn...konkretno delo in nič bluzenja...komaj opazim kdaj gre 9ur mimo....edin domov pridem napol ded....pol se pa mal k sebi spravim, pa je ok..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 super vesela zate, da ti je fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ej mačka, fajn to čut....v delu je radost , veselje in strast *** a praviš kar tri kjut primerke...majke mi , sem šla prej mal v dobre tipe pogledat, da bi si eno mičkeno odpočila oči.... pa nič, evo me ni dirnulo, ko da bi gledala izložbo s pohištvom žalibog zgleda , da je totemu športi odklenkalo zaj se lahko v miru božjemu poslanstvu posvetim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Za obe repkice , da sta zadovoljni Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Everybody, prezivela MB, pot tja tudi, videla eno sco, ki mi je pokrajsala in polepsala dan , pa slisala enega po glasu sodec, fejst tipa ... skratka, ni bilo tako hudo, kot se je kazalo zjutraj mirno spite in kaj lepega sanjajte Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ooooo, Trudi Lia ... ne verjamem Tipka super za fajn dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.