Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

se štejem med rjoveče repke... :vragec:

Jez tut želim vse dobroooooooo, vsem... x:Xx x:Xx x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

iritiraj me... pa boš vidla x:Dx :vragec: x:Dx x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Dan, lep dan vsem skupi x:)x

hm....lep dan se obeta,....z dobro voljo vred xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

anede? mene tale luna v devici kr mal zorganizira... mam tok polno glavo enih planov, pa kaj vse morm narest...

zaenkrat je sam sonček prišel v devico, luna še pride zvečer x;)x, jst pa sanju xcivx, kako fajn delam diplomo :inocent:, ja nič, bo treba mojga kozla mal pobarat, pa še kakšnega druzga za pomoč x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

zaenkrat je sam sonček prišel v devico, luna še pride zvečer x;)x, jst pa sanju xcivx, kako fajn delam diplomo :inocent:, ja nič, bo treba mojga kozla mal pobarat, pa še kakšnega druzga za pomoč x:Dx

a v soboto bo še v devici luna :o|o: x?x sanjat o diplomi ne pomaga lih :inocent: x;)x a ti kozla posodim xflirtx sam zbrskat ga moram, poiskat, kje se skriva :inocent: moj ni tolk priden kot tvoj ... ne pride lih do izraza x:Dx bo fajn, ga bo tvoj lih nauču delat, k ga bom rabla x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

a v soboto bo še v devici luna :o|o: x?x sanjat o diplomi ne pomaga lih :inocent: x;)x a ti kozla posodim xflirtx sam zbrskat ga moram, poiskat, kje se skriva :inocent: moj ni tolk priden kot tvoj ... ne pride lih do izraza x:Dx bo fajn, ga bo tvoj lih nauču delat, k ga bom rabla x;)x

x:Dx počasi bo že začel navijat :hepko: :hepko:, bi bil rad že mal priden x:px, če mu pa še kakšen pomaga, pa tolk bolj x:Xx, kar neke lupčke pošilja, kaj bom še vse doživu od mojga kozla x:Dx Luna bo pa v soboto v devici, sam še do 9h zjutraj, potem pa tehtnica x:)x Tako da, če tvojga kje izbrskaš, ga lahko počasi pošlješ, saj tudi peš se pride do Ljubljane, ga bo pol moj natreniral x^x, da bo oktobra v pravi formi x:px

a ni zjutri tud luna pršla? no pa sej ni važn... mi tko ponavad že mal prej useka ja... x;)x

x:Dx saj tudi pravijo tako, pa še mlaj je, jst bi kar nekaj pospravljal, mogoče mi celo rata mizo pospravit x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:Dx počasi bo že začel navijat :hepko: :hepko:, bi bil rad že mal priden x:px, če mu pa še kakšen pomaga, pa tolk bolj x:Xx, kar neke lupčke pošilja, kaj bom še vse doživu od mojga kozla x:Dx Luna bo pa v soboto v devici, sam še do 9h zjutraj, potem pa tehtnica x:)x Tako da, če tvojga kje izbrskaš, ga lahko počasi pošlješ, saj tudi peš se pride do Ljubljane, ga bo pol moj natreniral x^x, da bo oktobra v pravi formi x:px

bom poiskala x:Dx če mu bo tvoj kozu lupčke pošiljal, bo itak po luft prletu v Ljubljano x:Xx x:Dx takle trening v dvoje mu bo pa sploh všeč, pomoje :inocent: x;)x ... sej je moj kozu, mu bo že xflirtx navijal bomo pa itak :hepko: :hepko: če bo moj kozu pomagal x;)x sploh ne bo problema x^x bo vse na ekspres narejeno xcivx x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...