janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 bom poiskala če mu bo tvoj kozu lupčke pošiljal, bo itak po luft prletu v Ljubljano takle trening v dvoje mu bo pa sploh všeč, pomoje ... sej je moj kozu, mu bo že navijal bomo pa itak če bo moj kozu pomagal sploh ne bo problema bo vse na ekspres narejeno zdej pa že bikec skače , ob besedi ekspres, samo rajši ne bo nič obljubljal, se je že prevečkrat vse zamaknilo, tako da še bikec za tvojga kozla , kozu je pa itak že v luftu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 zdej pa že bikec skače , ob besedi ekspres, samo rajši ne bo nič obljubljal, se je že prevečkrat vse zamaknilo, tako da še bikec za tvojga kozla , kozu je pa itak že v luftu pomoje tale tvoj kozu pričakuje, da bo kozo dobil sam pol pa ne vem, kaj bosta trenirala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 pomoje tale tvoj kozu pričakuje, da bo kozo dobil sam pol pa ne vem, kaj bosta trenirala ju bo moral met bikec pod kontrolo, že vidim , je nekam preveč zagnan tale moj kozu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ju bo moral met bikec pod kontrolo, že vidim , je nekam preveč zagnan tale moj kozu kar naj ju mal kontrolira bikec k tale moj kozu ... al pa koza ni čist navadn pomoje je mal pod vplivom kšne škorpije lohk še tvojga pol zmeša pa ne bo od nobenga nč Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 kar naj ju mal kontrolira bikec k tale moj kozu ... al pa koza ni čist navadn pomoje je mal pod vplivom kšne škorpije lohk še tvojga pol zmeša pa ne bo od nobenga nč ima bikec že taktiko, bo kar vmes sedel , tako da bo imel vse na uču, pa mal bo še škorpijo prosil, da od strani mal gleda, pol masta, da sta pridna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ima bikec že taktiko, bo kar vmes sedel , tako da bo imel vse na uču, pa mal bo še škorpijo prosil, da od strani mal gleda, pol masta, da sta pridna pa mislš, da bo škorpija to pazla kolkr jo poznam, ji ni lih za zaupat boljš bikca poslat zravn ga mam tud nekje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 pa mislš, da bo škorpija to pazla kolkr jo poznam, ji ni lih za zaupat boljš bikca poslat zravn ga mam tud nekje sam rajš ne men, ker pol ne bo nič od kontrole , bikca pol kozla ne bosta nič zanimala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 sam rajš ne men, ker pol ne bo nič od kontrole , bikca pol kozla ne bosta nič zanimala to maš pa tud res bom kar obdržala bikca ... sej je čist fajn tvoj bikec naj pa kar kozla mal pokomandira bo pol dobil kakšno fajn tortico Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 anede? mene tale luna v devici kr mal zorganizira... mam tok polno glavo enih planov, pa kaj vse morm narest...zdej pa še sam reč da maš asc v strelcu, pa sma enake Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 to maš pa tud res bom kar obdržala bikca ... sej je čist fajn tvoj bikec naj pa kar kozla mal pokomandira bo pol dobil kakšno fajn tortico je bikec takoj navdušen , sam se bo treba mal matrat , telovadba je že skoraj pod streho, danes kar priden Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 saj tudi pravijo tako, pa še mlaj je, jst bi kar nekaj pospravljal, mogoče mi celo rata mizo pospravit uuuu sobo morm pospravt... idealn dan pa kr neki se mi da razčistvat... no sej more pridt kšn tak dan da mal popucamo... pol je pa za vikend tehtnica... družabno... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 je bikec takoj navdušen , sam se bo treba mal matrat , telovadba je že skoraj pod streho, danes kar priden priden bikec a laufal bomo tud že kej sicer pa tolk skačeš tle okol ... da laufat sploh ni treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 en lep pozdrav "domačim"! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 tudi teb Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 en lep pozdrav "domačim"! o silki xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 .................. ................sam Micka zezam.....lp.....dvojnik Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 .................. ................sam Micka zezam.....lp.....dvojnik o dvojnik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Naj Mick pr strelcih čveka, men tu zanimiv.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Naj Mick pr strelcih čveka, men tu zanimiv.... če bi se mickeni bol pri strelcih potrudu, bi blo tud tam mal bol zanimiv Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 .....sam, da ni "vodnarski trojček".... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ...vodnarski trojček....po kerem horoskopu je ta znak, trojček? Micekni pri strelcih? Če že, pol pri strelkah, sicer pa mu škorpije čist pašejo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 priden bikec a laufal bomo tud že kej sicer pa tolk skačeš tle okol ... da laufat sploh ni treba laufal pa itak danes , se je že preveč energije v nogah nabral , sem pa zdej še mal skakal, koncert Naio Ssaion je bil na TV , ponovitev, sem ga končno ujel, v tretje gre rado , kako fajn, da je basket, pa sam mal prižgal, da mal makaronarje proti Američanom pogledam, pol pa vidim, da sledi koncert , dobr nažigajo .....sam, da ni "vodnarski trojček".... tazga je pa bolj težko ujet uuuu sobo morm pospravt... idealn dan pa kr neki se mi da razčistvat... no sej more pridt kšn tak dan da mal popucamo... pol je pa za vikend tehtnica... družabno... pridna, pridna, lohk bi kej sledil tvojemu zgledu , saj nekaj časa je še Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 čeprav ne vem kje se potikajo silki, amis in valkira te tri tud js pogrešam..... ....... Micekni pri strelcih? Če že, pol pri strelkah, sicer pa mu škorpije čist pašejo no...vsaj en ki ma dober okus..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 no...vsaj en ki ma dober okus..... mili bože, kaka naivnost, v družbi bikic, vodnark , ovnic etc bo strelc tak isto govoril Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 mili bože, kaka naivnost, v družbi bikic, vodnark , ovnic etc bo strelc tak isto govorilto ni naivnost...to je sam vljudnost..... ... pol da mormo mal zadejtat, anje bejbe ...absolutno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.