Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

bom poiskala x:Dx če mu bo tvoj kozu lupčke pošiljal, bo itak po luft prletu v Ljubljano x:Xx x:Dx takle trening v dvoje mu bo pa sploh všeč, pomoje :inocent: x;)x ... sej je moj kozu, mu bo že xflirtx navijal bomo pa itak :hepko: :hepko: če bo moj kozu pomagal x;)x sploh ne bo problema x^x bo vse na ekspres narejeno xcivx x:px

zdej pa že bikec skače :onfire: :onfire:, ob besedi ekspres, samo rajši ne bo nič obljubljal, se je že prevečkrat vse zamaknilo, tako da še bikec za tvojga kozla x:Xx x:Xx xflirtx, kozu je pa itak že v luftu x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

zdej pa že bikec skače :onfire: :onfire:, ob besedi ekspres, samo rajši ne bo nič obljubljal, se je že prevečkrat vse zamaknilo, tako da še bikec za tvojga kozla x:Xx x:Xx xflirtx, kozu je pa itak že v luftu x:Dx

pomoje tale tvoj kozu pričakuje, da bo kozo dobil x:Dx x;)x sam pol pa ne vem, kaj bosta trenirala :inocent: x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

pomoje tale tvoj kozu pričakuje, da bo kozo dobil x:Dx x;)x sam pol pa ne vem, kaj bosta trenirala :inocent: x:px

x:Dx :inocent: ju bo moral met bikec pod kontrolo, že vidim x:Dx, je nekam preveč zagnan tale moj kozu x;)x

x:Dx :inocent: ju bo moral met bikec pod kontrolo, že vidim x:Dx, je nekam preveč zagnan tale moj kozu x;)x

kar naj ju mal kontrolira bikec x:Dx k tale moj kozu ... al pa koza :inocent: ni čist navadn x:Dx pomoje je mal pod vplivom kšne škorpije :inocent: x:px lohk še tvojga pol zmeša :eek: pa ne bo od nobenga nč xrolleyesx x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

kar naj ju mal kontrolira bikec x:Dx k tale moj kozu ... al pa koza :inocent: ni čist navadn x:Dx pomoje je mal pod vplivom kšne škorpije :inocent: x:px lohk še tvojga pol zmeša :eek: pa ne bo od nobenga nč xrolleyesx x:Dx

x:Dx ima bikec že taktiko, bo kar vmes sedel x^x, tako da bo imel vse na uču, pa mal bo še škorpijo prosil, da od strani mal gleda,

pol masta, da sta pridna x:Dx

x:Dx ima bikec že taktiko, bo kar vmes sedel x^x, tako da bo imel vse na uču, pa mal bo še škorpijo prosil, da od strani mal gleda,

pol masta, da sta pridna x:Dx

pa mislš, da bo škorpija to pazla :inocent: kolkr jo poznam, ji ni lih za zaupat x:Dx boljš bikca poslat zravn x:px ga mam tud nekje x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

pa mislš, da bo škorpija to pazla :inocent: kolkr jo poznam, ji ni lih za zaupat x:Dx boljš bikca poslat zravn x:px ga mam tud nekje x;)x

sam rajš ne men, ker pol ne bo nič od kontrole x:Dx, bikca pol kozla ne bosta nič zanimala xnckrivx

sam rajš ne men, ker pol ne bo nič od kontrole x:Dx, bikca pol kozla ne bosta nič zanimala xnckrivx

x:Dx to maš pa tud res x:px bom kar obdržala bikca ... sej je čist fajn x;)x tvoj bikec naj pa kar kozla mal pokomandira x^x bo pol dobil kakšno fajn tortico x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

anede? mene tale luna v devici kr mal zorganizira... mam tok polno glavo enih planov, pa kaj vse morm narest...

zdej pa še sam reč da maš asc v strelcu, pa sma enake x^x :palec: x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x:Dx to maš pa tud res x:px bom kar obdržala bikca ... sej je čist fajn x;)x tvoj bikec naj pa kar kozla mal pokomandira x^x bo pol dobil kakšno fajn tortico x:px

:onfire: :onfire: je bikec takoj navdušen x:px, sam se bo treba mal matrat :switz:, telovadba je že skoraj pod streho, danes kar priden x8Dx

x:Dx saj tudi pravijo tako, pa še mlaj je, jst bi kar nekaj pospravljal, mogoče mi celo rata mizo pospravit x:px

uuuu sobo morm pospravt... idealn dan x:Dx x:Dx pa kr neki se mi da razčistvat... xrolleyesx no sej more pridt kšn tak dan da mal popucamo...

pol je pa za vikend tehtnica... družabno... :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

:onfire: :onfire: je bikec takoj navdušen x:px, sam se bo treba mal matrat :switz:, telovadba je že skoraj pod streho, danes kar priden x8Dx

priden bikec x:Xx a laufal bomo tud že kej :inocent: x;)x sicer pa tolk skačeš tle okol ... da laufat sploh ni treba xflirtx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

en lep pozdrav "domačim"! x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

xDDx xDDx .....sam, da ni "vodnarski trojček".... x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:icon16: ...vodnarski trojček....po kerem horoskopu je ta znak, trojček? :inocent: x:Dx

Micekni pri strelcih? :eek: Če že, pol pri strelkah, sicer pa mu škorpije čist pašejo :P x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

priden bikec x:Xx a laufal bomo tud že kej :inocent: x;)x sicer pa tolk skačeš tle okol ... da laufat sploh ni treba xflirtx

laufal pa itak danes x:px, se je že preveč energije v nogah nabral x:Dx, sem pa zdej še mal skakal, koncert Naio Ssaion je bil na TV xsuperx , ponovitev, sem ga končno ujel, v tretje gre rado :onfire:, kako fajn, da je basket, pa sam mal prižgal, da mal makaronarje proti Američanom pogledam, pol pa vidim, da sledi koncert :hepko:, dobr nažigajo x^x

xDDx xDDx .....sam, da ni "vodnarski trojček".... x^x

:lol: tazga je pa bolj težko ujet x;)x

uuuu sobo morm pospravt... idealn dan x:Dx x:Dx pa kr neki se mi da razčistvat... xrolleyesx no sej more pridt kšn tak dan da mal popucamo...

pol je pa za vikend tehtnica... družabno... :palec:

:palec: pridna, pridna, lohk bi kej sledil tvojemu zgledu x:px, saj nekaj časa je še :vio:

čeprav ne vem kje se potikajo silki, amis in valkira xnckrivx

te tri tud js pogrešam..... :sori: ....... x^x

Micekni pri strelcih? :eek: Če že, pol pri strelkah, sicer pa mu škorpije čist pašejo :P x:o)x

no...vsaj en ki ma dober okus..... xsmokex

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

no...vsaj en ki ma dober okus..... xsmokex

:wOOt: mili bože, kaka naivnost, v družbi bikic, vodnark , ovnic etc :wOOt: bo strelc tak isto govoril

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:wOOt: mili bože, kaka naivnost, v družbi bikic, vodnark , ovnic etc :wOOt: bo strelc tak isto govoril

to ni naivnost...to je sam vljudnost..... x^x x:Dx x;)x

... pol da mormo mal zadejtat, anje bejbe x;)x

...absolutno.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...