Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

dober tek x;)x pa ni to šele zajtrk :eek:

hvala x:px x:Xx, zajtrk :inocent:, ja zajtrk x;)x , no sej sem že prej sadje, včeraj sem samo sadje, potem sem pa komaj zdržal do kosila, je blo bolj pozno xnckrivx Še nekaj sem ugotovil, nutelle je že konec :eek:, dobr jim to gre x:Dx, se mi zdi, da je nisem dolgo nazaj kupil x:o)x

By the Way - Glih kar prebrala novičko, da so Plutonu uradno odvzeli status planeta :inocent:

.....če koga zanima x;)x

zanimivo, pa tolk smo ga študirali :vio:, no potem se lahko oddahnem od njegovih tranzitov x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Škorpijoni, zjebal so vas. Včeraj je bilo na najvišji znanstveni ravni "sklenjeno", da Pluton po velikosti, orbiti in kwa jst vem čemu še, ne ustreza definiciji planeta in torej ni planet. Ratal ste torej sirote ...

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Škorpijoni, zjebal so vas. Včeraj je bilo na najvišji znanstveni ravni "sklenjeno", da Pluton po velikosti, orbiti in kwa jst vem čemu še, ne ustreza definiciji planeta in torej ni planet. Ratal ste torej sirote ...

lalala

x:Dx bojo pa spet pri klasiki marsu pristali x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

lalala

planet je...sam pač spata med ta male planetke...sicer je itak strup v malih flaškah x^x x:Dx :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ha ha...ta je pa dobra...prej smo se vsaj včasih mal v ilegalo dali, da ste si lahko oddahnili od nas......zdej se bomo pa sam še sfajtali......pa nobene ilegale in predaha.... x:Dx :vragec: x:Dx ...tud prav....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

planet je...sam pač spata med ta male planetke...sicer je itak strup v malih flaškah x^x x:Dx :palec:

Ni planet. Je blo dans na dnevniku. Uradno imamo od včeraj naprej v našem osončju spet le osem planetov.

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

lalala

kaka sirote neki xrolleyesx zdej smo pač edino znamenje x^x ki za vladarja nima planet ... ampak je pač naš Pluton x:px xcivx ha! neki posebnega smo ... spet x:px x:o)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ni planet. Je blo dans na dnevniku. Uradno imamo od včeraj naprej v našem osončju spet le osem planetov.

že 'vejo' kaj delajo x:o)x x:o)x x:o)x

tako kot pravi sco girl itak mormo bit vedno neki extra x:px x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

kaka sirote neki xrolleyesx zdej smo pač edino znamenje x^x ki za vladarja nima planet ... ampak je pač naš Pluton x:px xcivx ha! neki posebnega smo ... spet x:px x:o)x

Hm, bo treba Marso prašat, k se bl spozna, sam zdi se mi, da se bo kmal kdo spomnu ustanovit astrološko sirotišnico. Za vas valjda ...

lalala

Pluton je veljal za planet vse od njegovega odkritja leta 1930, ko ga je odkril ameriški znanstvenik Clyde Tombaugh. Znan je bil kot deveti planet našega Osončja, sedaj pa ga bo treba v vseh učbenikih prestaviti v rubriko pritlikavih planetov.Glede na nove opredelitve je postal novi zgled za novi razred trans-neptunskih teles, med katere spada tudi največji asteroid Ceres. Ostala telesa iz našega Osončja, kot so asteroidi, kometi itd. sedaj spadajo v razred majhnih Osončevih teles.

ha x^x še zmeri je planet..pa čeprav pritlikavi xcivx xsrcx x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Pluton je veljal za planet vse od njegovega odkritja leta 1930, ko ga je odkril ameriški znanstvenik Clyde Tombaugh. Znan je bil kot deveti planet našega Osončja, sedaj pa ga bo treba v vseh učbenikih prestaviti v rubriko pritlikavih planetov.Glede na nove opredelitve je postal novi zgled za novi razred trans-neptunskih teles, med katere spada tudi največji asteroid Ceres. Ostala telesa iz našega Osončja, kot so asteroidi, kometi itd. sedaj spadajo v razred majhnih Osončevih teles.

ha x^x še zmeri je planet..pa čeprav pritlikavi xcivx xsrcx x^x

x:px x^x se ne damo x:px x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

men je vseeno...al je planet, komet al kaj druzga...sam da šiba..... x^x ...lahko tud v drugem osončju...al pa galaksiji..... x:Dx

daaannnn...jeternica, audente, klara...in vsi ki še pridete...dans grem na teren direkt od doma, pa se lahko prej pofočkam v leglu..... x^x ....nočna nevihta šla mimo...če bo pa dnevnih še kej, bomo pa vidli sproti...... x:Dx

x:Ix dober dan

a tako potem praviš, nočna nevihta, jst pa po zamorjenem večeru, čarobne snežne sanje :2src: x:px pih

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Dober dan, skorpije in ostale... :palec: Da noute zmeri samo ve hodile kukat v temo bikcev... x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...