Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

hm Bern, "našo stvar"?  ti-devička?

Ma ne, Bobnar, ascendenta imava na isti stopniji, to tudi nekaj šteje.

:eek: kako zdaj?

Mislis ti sonce kjer ima bobnar asc?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

mu podaš vodo,bo utonu,mu podaš zemljo,bo sestradan
veš, če zemlja pokrije in popivna vodo potem vode ni več, je usahlna in sestradana plovenja po zeml x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Aja, saj res, imava tud tole podobno ('kot' - tudi kot pri potomcih) - drugac je pa strelec - mama, a ne?

Jaz pa tebe vidim precej zracno skorpijonko, 'dvojckovo', no morda pa je to tudi malo tehtnice -kjer imas venero... poleg bika - tako je mozno, da se ti vidi tudi del prve hise, ki je v dvojckih, najbrz pac je, razen ce nimas asc na 29, no saj pol pa itak... toliko bolj.

A sva ugotovili, da imas duh ali kaj ze v dvojckih, poleg saturna ali jupitra? :8): :vio:

p.s. sicer je mama zelo prodornega duha (bik/devica/dvojcek, merkur v dvojckih) in dobro opazuje, za sestro pa recimo pravi, saj je res en strelc (sestra pa je strelec, mislim v resnici, ker jaz pa nisem sco x;)x). :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Venera-Tehtnica-6 hiša

hecno, jaz pa v biku, prav tako v 6. Torej obe ju imava doma (venera vlada biku in tehtnici) in v 6. hisi. :vio:

...Točka Duha v Dvojčkih...

Evo, bravo!!!!!!!!!!!! x^x x8Dx :palec: :palec: :palec: :palec:

NATANCNO o tem govorim, ko pravim, da je duh celo 'viden'.

Evo ga.

To je to, skoz te vidim zelo 'dvojckovo'.

Kul, ej, potrditev moje teorije duha (pismu se pomembno slisi in poduhovljeno :D ;) :P).

x^x :palec:

p.s. Strelec/Riba, kul, ker sem se ze skoraj pustila zmesti (a da si res rekla da je strelc) od nekih javljanj v glavi, ki da je riba pravzaprav - tvoja mama... :D

Picasso

meni pa kljub temu, da je tko bolj "udarno" napravljena, deluje tam nekje zadaj ful topla in nežna... tudi gesta roke mi nekak to nakazuje x;)x

... here we go x:Dx x:Dx ....

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

(Nekaj malo manj Škorpijonskega, čeprav pa je povezano. - Da ne odpiram posebne teme.)

KDO BI VEDEL, KAKO SE PRAVI LIKU, KI IMA OBRAZ/MASKO POL BELO IN POL ČRNO, EN KOTIČEK USTNICE OBRNJEN GOR, DRUGEGA PA DOL?

Potrebujem ga za opremo članka o Škorpijonu, ker se navezuje na tekst.

KJE BI NAŠEL KAKO SLIKO?

Poskušal sem na harlekin, Peirrot, beneške maske in čuda drugega, pa nič. Še v Operi in gledališču ne vedo kaj povedati. Kot bi iskal Neptuna, :vragec: !

Bern, zal (zdaj bos mislil, da je kak odgovor) sem samo na te pomislila, ki si jih ze sam napisal...

Ali si dal v iskalnik Pierrot ali Peirrot?

Tolk se mi znana zdi ta slika, cudno da ni pri beneskih...

Kaj pa ce bi pogledal v naso temo Slika dneva? Tam je kupe fotk...

Pa morda imamo temo pust, je poki notri stepnil totalno fotk.

Pisi Bueni oz. upam da vidi to, saj ima ful teh virov.

Upam, da bo ratalo. :palec:

Picasso

KDO BI VEDEL, KAKO SE PRAVI LIKU, KI IMA OBRAZ/MASKO POL BELO IN POL ČRNO, EN KOTIČEK USTNICE OBRNJEN GOR, DRUGEGA PA DOL?

Še v Operi in gledališču ne vedo kaj povedati. Kot bi iskal Neptuna,  :vragec: !

Pozdravljen Bern,

nadvse zalostno je, v v gledaliscu x!x :angry: ne znajo nic povedati o svojemu simbolu, zascitnemu znaku, glede na to, da si perfektno opisal stiliziranega Janusa ., ki ima svoja dva obraza zdruzena v enega.

Janus (Giano, Ianus, Ianua, Ianuarius,) rimsko bozanstvo, figurativno zascitnik vrat. Ima dva obraza, ki sta v opoziciji, en obraz gleda lepo navznoter, drugi pa mrko navzven. Gre za princip preteklost-prihodnost. Najmocnejso simboliko ima kot vratar (ianitor), ker simbolizira tempelj, ki ima odprta vrata v primeru vojne in zaprta vrata, v casu mira. Dva obraza potrebuje, ker mora socasno nadzorovati obe strani. In se:bog zacetkov, princip iniciacije, rojstva-kot zacetka necesa.

Po Janusu (Ianuariusu) je dobil ime tudi prvi mesec v letu, zato so ga castili 1.januarja.

Tako, samo dva stavka o zadevi, sicer pa si ze zrihtal zadevo, kajne? x;)x

P.s.

Iz psihologije- Arthur Koestlerjev 'Janusov efekt',ki utemeljuje cloveski organizem kot socasno 'VSE' in 'EN DEL'. Pri tem se posluzuje simbolike dveh obrazov Janusa, ki sta si nasprotna. Ko so deli organizma obravnavani kot samostojni deli, pripadajo tistemu obrazu, ki gleda navzdol po hierarhicni lestvici. Ko isti deli organizma tvorijo eno izmed komponent celote, postanejo tisti drugi obraz, ki zeva navzgor po hierarhicni lestvici. In ta herarhija je po Koestlerju ena izmed univrzalnih karakteristik zivljenja. x^x

Da bo brljotina popolna x:o)x x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...