klarus 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 scorpio upam, da si si zapisala datum 9.9. bom rabla bando za kofetkat..sploh če pridem za celi dan...se še lahka v lj zgubim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 scorpio upam, da si si zapisala datum 9.9. bom rabla bando za kofetkat..sploh če pridem za celi dan...se še lahka v lj zgubim te bomo popazil si bom vzela cajt ... bo treba sicer en piknik skenslat samo za škorpijonski dejt vse Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 a tako potem praviš, nočna nevihta, jst pa po zamorjenem večeru, čarobne snežne sanje pihjs bi tole s snegom klasificirala za moro...ampak ok...okusi so različni.... Škorpije pravkar prišla od frizerja pobarvana ... ostrižena tud mal ... totalno zadovoljna pa pripravljena na akcijo eno besedo narobe prebrala, pa sem šla nazaj brat..... Hih, fajn,.....torej so Plutonu le dodelili "svoje" mesto,....edino pravilno, da so ga nehal metat v isti koš z ostalimi.... yesssssss...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 ...tako....zdej pa še jutranji pofočk...pa gremo dalje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 juterček http://www.astro-star.net/seks/seksskorpijon.gif Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 uživi na šetkanju...mogoče te kako presenečenje čala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 kakšno presenečenje da jo nau kdo ugriznu lepa mandala repka dejmo dans mal za ScorpioGirl poskakat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 anede da je lepa scorpio spravi ga na kolena in poji naprej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 na kolena, na kolena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Dobro jutrooooo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Za mano je že frizerski podvig barvanja narastka pramen in presenečenje ob branju teme Izjava.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 kaka barva las pa je grem prebrat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 barva las - rjava in svetli prameni, da mam lahko včasih dober izgovor, da sem blond! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 js sem pa zdej po 6h letih šla nazaj na natur(blont) prej sem bla rdeča..sem skrivala naravno inetlegenco kar se pa izjave tiče...mam pa za tak folk sam tole...kar je pijano se strezni(mi) kar je pa noro pa noro ostane Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Dobro jutro, za vas! Zame pa lahko noc! 1:24 tukaj, jeje, bodte pridkane, skorpije...no, saj vem, da ste itak vedno... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 oo natrix..sladke sanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 js sem pa zdej po 6h letih šla nazaj na natur(blont) prej sem bla rdeča..sem skrivala naravno inetlegenco kar se pa izjave tiče...mam pa za tak folk sam tole...kar je pijano se strezni(mi) kar je pa noro pa noro ostane presenečena sem bila ob spoznanju, da sem vse to že brala na drugem forumu..očitno ista oseba z drugim nickom. no coment Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Sem slišal eno zgodbico o škorpijonih... gre pa takole: Škorpijon bi rad šel čez reko, zato prosi žabico, da ga ponese na hrbtu čez reko. Žabica mu ugovarja, da ga ne bo nosila ker čene jo bo pičil... pa škorpijon jo prosi in prosi, žabica še kar ugovarja, da jo bo pičil ker je to v njegovi naravi, a škorpijon se ne da in ji reče da je zagotovo ne bo pičil, ker če bi jo pičil sredi reke bi oba potonila. Žabica naposled le privoli ga vzame na hrbet in zaplava z njim po reki, nekje na sredini jo škorpijon piči, in začnesta se utapljat... žabica ga še vpraša... Škorpijon zakaj si me pičil?!, škorpijon pa mirno odgovori, zato ker je tako v moji naravi.... žalostna a resnična... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 resnična, če v to verjameš. A si ne ustvarjamo resnice sami? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 S kje si pa to zdele potegnu? He,he, saj poznam dobro, tole zgodbico, ampak a to si gor dal, kot opozorilo pred skorpijami? No ja, jaz vem, da so lahko ful dobre frendice, lahk so ti pa tud ful dobre sovraznice... sam jaz bi vseen tvegu tuki z eno, pa tud ce bi me glavo stala... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 za prijazne ljudi ni nevarnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.