Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

:palec: xDDx :2src: :flower: za prijazne ljudi ni nevarnosti. x;)x

Ja, se strinjam s tem... x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

x;)x :palec:

presenečena sem bila ob spoznanju, da sem vse to že brala na drugem forumu..očitno ista oseba z drugim nickom. :inocent: no coment

a na siolu x:Dx x:px

Sem slišal eno zgodbico o škorpijonih... gre pa takole:

Škorpijon bi rad šel čez reko, zato prosi žabico, da ga ponese na hrbtu čez reko. Žabica mu ugovarja, da ga ne bo nosila ker čene jo bo pičil... pa škorpijon jo prosi in prosi, žabica še kar ugovarja, da jo bo pičil ker je to v njegovi naravi, a škorpijon se ne da in ji reče da je zagotovo ne bo pičil, ker če bi jo pičil sredi reke bi oba potonila. Žabica naposled le privoli ga vzame na hrbet in zaplava z njim po reki, nekje na sredini jo škorpijon piči, in začnesta se utapljat... žabica ga še vpraša... Škorpijon zakaj si me pičil?!, škorpijon pa mirno odgovori, zato ker je tako v moji naravi....

:) žalostna a resnična...

še si sam sco..potem je to lahka res...sam kaj ko pa maju pri ljudjeh še kaki drugi planetki besedo x^x x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

jaz sem pred kratkim spoznala enga luškanega škorpijončka... in zelo sem srečna, da je toliko mlajši od mene, oz. da jaz nisem stara 19 let, ker bi bla zdaj do ušes zatrapana vanj :2src: x:px x;)x

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

jaz sem pred kratkim spoznala enga luškanega škorpijončka... in zelo sem srečna, da je toliko mlajši od mene, oz. da jaz nisem stara 19 let, ker bi bla zdaj do ušes zatrapana vanj :2src: x:px x;)x

Duša ne pozna let. :2src: x;)x

mogoče, ampak enajst let je le enajst let x;)x

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

:palec: xDDx :2src: :flower: za prijazne ljudi ni nevarnosti. x;)x

x:Dx xsrcx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Če ti izgledaš mlajša in on malo bolj zrel... xrolleyesx x;)x x:Dx

sicer pa prijateljstvo in ljubezen rasteta z iste korenine! xDDx

no, zdaj pa se bom še res zatrapala vanj xredx pa še res sma se ful zaštekala xloveyx

Morigenos

ha...kakšen začetek dneva...zjutraj najprej na šišanje...pol se je pa začelo...njami...kolk paše u družbi normalnih bit....no, po mojih merilih, jasno..... x:Dx x:px .....tko zdej pa končala nekaj domačih opravil....pol se pa zrihtat pa na žur po dolgem času...bivša sodelavka organizira...pa je taka fajn punca.......edin ženi se.....no ja....vsak mora kakšno bedasto nardit..... xrolleyesx x^x x;)x

jupiiiii...kakšen lep dan...yesssssss...... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

aja......a si ti tudi repkica xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

ja. včasih na žalost, včasih na srečo..! x;)x x:Dx

Grem v nov dan, ker že zdaj zamujam uro dogovora.. pa da bom s tem jutrom še našla svoj dan! x;)x xDDx

Želim vama lep dopoldan in slastvno nedeljsko kosilo! :yumy: xDDx

bay

kaj je bil včeraj en super dan.... x:px ...zvečer šla bivšo sodelavko pozdravit....od tam pa še na koncert enga benda, k mi je ful všeč....so dečki po koncu koncerta imeli kakšno uro trajajočo predstavo....6tolkal pa 1kitara....nepozabna improvizacija v živo..... x:px x:px x:px

haj banda...pa en lep dan vsem.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

dan amiska :vio: :vio: :vio:

mene je pa včeri spet sesulo...sem ob 18h tak zaspala, da za sebe nisem vedla :inocent: prvo sem se tbudila šele ob 1h pa mi ni blo nič kaj jasno x:o)x x:Dx ta drugič pa ob 5h ko je blo treba vstat za na šiht xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...