Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja sej pol pa nč čudnega, da te je sesulo...ob tako zgodnjem vstajanju in stalnem šihtu.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ja. včasih na žalost, včasih na srečo..! Grem v nov dan, ker že zdaj zamujam uro dogovora.. pa da bom s tem jutrom še našla svoj dan! Želim vama lep dopoldan in slastvno nedeljsko kosilo! bayeh kaj na žalost včasih je treba pač pičit..tisti ki so pa z nami pa itak vejo kje je meja..če pa ne se pa hitr naučijo tudi tebi eno tako odbito nedeljo xrosex ja sej pol pa nč čudnega, da te je sesulo...ob tako zgodnjem vstajanju in stalnem šihtu.... zato bom pa v septembru tri vikende zapored fraj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 klarus...pa saj bi bil že skrajni cajt...sej v bistvu bi ti pripadale kr vse..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 kak fajn, če maš prijatla ko je gay..ti zna poslati maile amis sem ti poslala zdej pa nazaj delat, če ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ok...grem pogledat......radovednost...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 jeternica xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 o jeternica......haj..... al bom šla spat...al si pa en čaj skuhat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ti pošljem kaj energije..js sem čist na spidu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 a še teb pošlem ..tud js sem sapla ene 12 ur pa sem čisto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 js pa 6...pa še te so ble bl švoh...pa še nek se na dež pripravla....pritisk pada...ubitačna kombinacija..... sam volje sem vseeno dobre.....da ne bo kakšne pomote....to z zaspanostjo nima veze..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Dannnn! ...hm, mene tud sam kava dons pokonc drži... :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 porkaduš...$"%#!%"%$#$!!#/¨#//¨...če pa že tebe zagrabi, pol je pa skor že epidemija.....razsajanje zaspanosti.... :xx!: jh...mogoč je res sam kakšna vremenska fronta....sej bo šla mim.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ......še mal pa bo bolje,......se mi zdi, da so "žleze" že začele delovat...... ......jh, ste mi včer dodale energijo,......sem še zadnje "ostanke" iz kleti pospravila,....pa glih včeri, pa prav všeč mi je bilo to pospravljanje,.....hecen, sem se lotevala dva meseca pa se nikakor nisem mogla spravit k tem delu,......hja pa med drugim najdla še dve sveče,.......jih grem dons zvečer "skurit",....mi "sede",....glih dons.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 mars....uf...sam tam nekje sem prebrala, da so okrog krožli stari mejli...in da naj bi to že blo 2003.... ...če je to res pol škoda. sem se že veselila videt v živo spet kakšen nenavaden astro dogodek,,,,,, silki...super!!!!...js bi tudi, pa še ne morem...šmrc....ma ja...sej bom dočakala.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 vse škorpije so poklapane neki mene pa kar razganja od enerjige čist vse vplive obratn doživim en konkretn pljusk energije za vse skupi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Ej, bejba,.....vse ob svojem času,.....bolje počasi pa temeljito pa z GUŠTOM, kot pa na vrat na nos, pa vse napol, pa nikol temeljito...... Valkira, a Mars?,......upam, da še mal "bliži" pride..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 jebelacesta in potrpežljivost...... .....ma jaaaa, sej boooo...... še zmer se mi spi....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 jebelacesta in potrpežljivost...... .....ma jaaaa, sej boooo...... še zmer se mi spi....... vse je za neki dobr ZBUUUUUUUUUUUUUDI SE a bo pomagal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ugotavljam, da mam okoli sebe kar ene par folka, ki majo Asc v Škorpijonu in se fajn štekamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ... odspala sem eno kitico... čisr motena še :xx!:sploh ne vem, kaj je z vami danes Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ... po moje so teb povedal napačen dan rojstva men se tud tak zdi...čist nisem nč vaša....če se ne šteje mojih sco izbruhov očitno se je strelec neki z devico zmenu in oba nekot nadvladujeta bogega sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 .....ma je čuden vse neki dons.....zjutrej sem kr neki "ždela",.....zdej me pa že bl "ta nora" grab,.....bi kr neki izzivala,.....hm, tud duhovi bi prow pršli ....mars ja,...pajade,.....nak,....pomoje se pa pluti ostali planetarni bandi reži.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 ...in men se še zmer spi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Eh, Amiska......sej "lunarno tehnico" je itak najbolje prespat.....ti kr dremi... Valkira Jej, Klarus no,.....dej no porihti "froce" med sabo, ....hm, da se dva na enga spravta..... hm, prav lepo dežuje,....primerno vreme za sprehod,...sam mal presvetlo je še za med grobovi se sprehajat..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 bejbi, ne mi tega pravit, k sem že uspela zakinkat za compom....grozotikaaaaaa....pa js mam za risat.... kaj sem se narežala...vidla v živo sceno sprehoda.......ma res ne vem, zakaj nisem režiser.....za specialne odlomke..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.